Kenaikan harga iPhone 14 Pro Max dijelaskan oleh kebocoran spesifikasi kamera ultrawide

Selain daripada yang utama Kamera iPhone 14 Pro sensor, Apple dijangka menaik taraf kamera ultralebar model Pro, menasihati penganalisis terkenal Ming-Chi Kuodan kali ini dia memberikan spesifikasi yang tepat.
Kami telah mendengar daripada sumber lain bahawa kamera ultralebar iPhone 14 Pro dan iPhone 14 Pro Max juga mendapat peningkatan, tetapi tidak tahu dengan cara apa – saiz penderia, saiz piksel atau kiraan piksel. Baiklah, terima kasih kepada Encik Kuo yang sentiasa memerhati dan sumber rantaian bekalannya, kami kini tahu bahawa Apple sedang menyediakan sepakan kamera yang benar untuk peminat barisan Pronya.

Spesifikasi kamera ultralebar Apple iPhone 14 Pro Max

Daripada sensor kamera ultralebar 12MP semasa dengan piksel 1 mikron kecil, Apple akan melengkapkan 14 model Pro dengan sensor yang mempunyai 40% piksel lebih besar, justeru akan dapat mengumpul lebih banyak foton dalam senario cahaya malap yang sama. daripada pendahulunya iPhone 13 Pro dan 13 Pro Maks.
Ditambah dengan empat kali ganda resolusi kamera kamera utama iPhone 14 Pro dan 14 Pro Max kepada 48MP, berkemungkinan dapat memperkenalkan kebolehan menangkap video 8K yang menuntut sekurang-kurangnya saiz sensor 33MP, Apple akan membezakan model Pro dengan agak ketara.
Bagi mereka yang tertanya-tanya mengapa Apple menggunakan taktik naik taraf “salami” secara beransur-ansur dan bukannya melemparkan setiap kebaharuan yang boleh difahami dalam satu edisi seperti yang dilakukan oleh perdana Android, itu tidak pernah menjadi gaya Apple.

Kaunter kacang dari Cupertino suka menunggu harga teknologi mahal jatuh dalam harga dan membuktikan dirinya pada telefon lain sebelum mereka masuk, mengubahnya mengikut keinginan mereka dan melepaskan pasukan pemasaran mengenainya sehingga ia menjadi bualan ramai . Apple mempunyai separuh daripada orang awam AS dikunci sebagai pelanggan, jadi peningkatan tambahan telah berjaya sejak penampilan OG iPhone dalam senarai AT&T pada tahun 2007.

Kos komponen yang tinggi memerlukan kenaikan harga iPhone 14 Pro

Ming-Chi Kuo malah menyenaraikan pembekal komponen yang memenangi pesanan naik taraf kamera ultrawide Apple – Sony untuk sensor, Minebea dan Largan untuk monitor gegelung suara, dan LG untuk pembungkusan modul kamera sebenar – tetapi memberi amaran bahawa mereka akan mengenakan bayaran lebih tinggi tahun ini.

Selain daripada penderia kamera utama 48MP yang lebih mahal, Apple perlu mengeluarkan 70% lagi untuk penderia kamera ultralebar baharu daripada Sony, 45% untuk pemantau gegelung suara dari Largan dan Minebea, dan 40% lagi untuk pembungkusan kamera LG, meningkatkan harga set kamera keseluruhan dengan ketara.

Mereka, bagaimanapun, mempunyai kanta zum periskop, jadi masih dapat dilihat sama ada peminat iPhone bersedia membayar harga yang lebih tinggi untuk yang terbaru dan terhebat Apple apabila iPhone 14 Pro Max mula dihantar pada 16 September atau lebih kurang.
Apple telah bertaruh mereka akan dan telah dilaporkan menempah lebih banyak model iPhone 14 Pro Max dan 14 Pro daripada yang telah mengarahkan pemasangan versi iPhone 14 dan iPhone 14 Max yang lebih murah, jadi kita akan lihat siapa yang melakukannya dengan betul kali ini – pasaran atau Apple. Semasa tempoh prapesanan iPhone 14 Pro Max minggu depan, anda juga boleh mengikuti kami Tawaran iPhone 14 pusingan untuk melihat di mana anda boleh mendapatkannya pada harga terbaik untuk meredakan kenaikan teg permulaan.

Walau bagaimanapun, iPhone 14 Pro dan 14 Pro Max akan menggunakan peningkatan lain yang tidak dimiliki oleh adik-beradik mereka yang kurang spesifikasi, seperti pemproses A16 baharu dan nisbah skrin-ke-badan yang lebih baik terima kasih kepada perubahan reka bentuk hadapan yang drastik pada akaun daripada konsep skrin punch-hole yang diterima oleh Apple.

Oleh itu, kaunter kacangnya mungkin sekali lagi mencecah kepala dan menjual lebih banyak model Pro daripada iPhone 14s biasa untuk perubahan, sekurang-kurangnya dalam tempoh prapesanan awal, inflasi dan kuasa beli terkutuk.We would love to give thanks to the author of this article for this outstanding content

Kenaikan harga iPhone 14 Pro Max dijelaskan oleh kebocoran spesifikasi kamera ultrawide


You can view our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/