Khabar angin: Tangkapan Skrin Berpotensi Daripada Permukaan Lambang Api “Selesai” Baharu Dalam Talian

Imej: Sistem Pintar

Kemas kini [Wed 15th Jun, 2022 09:20 BST] Butiran lanjut mengenai permainan Fire Emblem seterusnya telah dibocorkan. Kali ini, pengguna Reddit miasmadeta telah berkongsi beberapa tangkapan skrin jelas daripada tajuk Fire Emblem baris utama ke-18 r/lambang api.

Sudah tentu, permainan ini masih belum diumumkan, jadi kami tidak akan tahu sama ada ia benar sehingga kami mendapat paparan rasmi, tetapi tangkapan skrin mengesahkan rambut “merah dan biru pelik” yang disebut Rogers di Famiboards semalam.

Kami tidak akan memasukkan tangkapan skrin di sini, tetapi miasmadelta telah memautkannya dalam siaran Reddit di bawah. Jadi, jika anda tidak mahu dimanjakan dengan perkara lain dari permainan Fire Emblem yang dikhabarkan ini, jangan klik pautan ‘watak’.

Rogers juga telah mengulas di Twitter pada tangkapan skrin ini. Sekali lagi, jika anda tidak suka spoiler dan ingin terkejut dengan rupa permainan ini, berhati-hati kerana beberapa balasan kepada tweet Rogers termasuk beberapa skrin.


Artikel asal [Tue 14th Jun, 2022 15:15 BST] Lambang Api peminat sedang kenduri sekarang. Kami hanya tinggal kurang dua minggu lagi daripada keluaran Pahlawan Lambang Api: Tiga Harapanset permainan Musou dalam Lambang Api: Tiga Rumah dunia. Three Houses sendiri telah sangat berjaya untuk Sistem Pintar pada Suis. Dan Wira Lambang Api terus menjadi sangat popular di kalangan peminat.

Namun ada lagi yang akan datang untuk mereka yang menyukai siri RPG strategi ini. Pembocor Nintendo yang terkenal dan Laporan Dunia Nintendo penyumbang Emily Rogers telah mendedahkan bahawa Sistem Pintar telah mengusahakan permainan Fire Emblem baharu untuk Switch — dan ia adalah permainan serba baharu, bukan pembuatan semula atau keluaran semula.

Rogers berkongsi butiran mengenai perkara ini Famiboardsdi mana dia menyatakan bahawa permainan itu adalah usaha kerjasama antara Sistem Pintar, Pahlawan pemaju Koei Tecmo, dan Gust — bahagian Koei Tecmo dan pencipta Atelier siri. Rogers juga mempunyai beberapa berita gembira tentang kemasukan baharu yang berpotensi:

Inilah yang saya boleh kongsikan tentang permainan Fire Emblem baharu.

– Fire Emblem akan datang ialah permainan baharu, bukan pembuatan semula. Cerita baru.
– Kerjasama antara Sistem Pintar, Koei Tecmo dan tiupan angin (bahagian Koei Tecmo Holdings).
– Gust banyak dibantu dengan visual / grafik. Grafik ialah penambahbaikan berbanding “Tiga Rumah”.
– Pada asalnya bertujuan sebagai permainan ulang tahun untuk meraikan ulang tahun ke-30 FusionExcel. Permainan telah tamat selama lebih setahun.
– Watak utama (tuan utama) mempunyai rambut merah dan biru yang pelik. Ibunya seekor naga.
– Gimik “Emblem” baharu membolehkan pemain memanggil “watak FE dari masa lalu“untuk skuad awak.

Terdapat beberapa perkara yang sangat menarik yang boleh kami pilih di sini — fakta bahawa Emblem akan digunakan untuk memanggil watak Fire Emblem kegemaran peminat kedengarannya sangat menyeronokkan. Selain itu, kami berpendapat gaya visual berlorek sel Gust yang indah akan berfungsi dengan sempurna dalam alam semesta Fire Emblem; lihat sahaja Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream! Dan, akhir sekali, permainan itu telah pun selesai — dan telah berlangsung selama setahun.

Yang terakhir itu amat menarik, kerana jika permainan itu sudah sedia, dan telah berlangsung selama lebih dari setahun, bilakah kita akan mendapatkannya? Kami sudah pun mendapat permainan Fire Emblem baharu tahun ini dengan Three Hopes — walaupun ia bukan permainan strategi tradisional — jadi adakah Nintendo akan mengeluarkan satu detik pada 2022? Ia bukan kali pertama sebagai Lambang Api: Batu Suci dan Lambang Api: Laluan Sinaran kedua-duanya dilancarkan pada tahun 2005 di Amerika Utara dan Eropah, tetapi mungkin Nintendo akan bertahan sehingga tahun depan.

Kita perlu tunggu dan lihat apakah ini benar!We wish to thank the writer of this article for this awesome web content

Khabar angin: Tangkapan Skrin Berpotensi Daripada Permukaan Lambang Api “Selesai” Baharu Dalam Talian


Check out our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/