Kit Kamera Baharu GoPro Menyelesaikan Pelbagai Masalah untuk Pencipta semasa Dalam Perjalanan

GoPro menjadikan vlogging dengan kameranya lebih mudah dengan Hero 10 Black Creator Edition. Pakej persediaan kamera kecil Hero 10 Black yang hebatdikeluarkan pada bulan September, dan tiga aksesori, termasuk pegangan tangan serba baharu yang merupakan bateri sandaran dan alat kawalan jauh.

Sekali lagi, di tengah-tengah Edisi Pencipta ialah Hero 10 Black, kamera teratas semasa GoPro. Ciri-cirinya termasuk tangkapan video sehingga 5.3K pada 60 bingkai sesaat atau 4K pada 120fps untuk gerakan perlahan dan satu tan pilihan penangkapan lain untuk foto dan selang masa, dan ia mempunyai penstabilan imej yang luar biasa. Dan kamera, yang mempunyai skrin di hadapan dan belakang, juga lasak, dan kalis air sehingga 33 kaki tanpa perumah.

Baca lagi: Ulasan GoPro Hero 10 Black: Menolak Sempadan Sekali Lagi

Tetapi kamera hanyalah kamera dan ia benar-benar aksesori yang menjadikan Edisi Pencipta patut dipertimbangkan. Dalam pakej dengan kamera terdapat dua Mod GoPro, Mod Cahaya dan Mod Media, dan pelekap Volta baharu.

Hero 10 Black Creator Edition memperkenalkan cengkaman Volta baharu.

Josh Goldman/CNET

Mod Media ialah perumah kamera yang menambah output mikro-HDMI, bicu mikrofon 3.5mm dan laluan masuk USB-C untuk mengecas. Ia juga mempunyai mikrofon arah terbina dalam dengan cermin depan buih boleh tanggal serta dua pelekap kasut sejuk.

Slot Mod Light yang disertakan ke dalam salah satu kasut tersebut. Ia adalah lampu LED padat dengan empat tahap kecerahan, termasuk mod overdrive untuk mendapatkan sehingga 200 lumen untuk 30 saat cahaya lebih terang. Terdapat juga tetapan strob supaya anda boleh menggunakannya sebagai lampu keselamatan. Ia cukup terang untuk menerangi muka anda separas lengan. Ia juga kalis air.

Kedua-dua alat tambah Mod ini telah tersedia untuk beberapa lama, tetapi Edisi Pencipta menggabungkannya dengan kamera dan pelekap Volta baharu. Volta menggabungkan pegangan tangan dengan alat kawalan jauh Bluetooth dan pek bateri. Kabel USB-C bergelung dipalamkan ke Mod Media dan GoPro berkata ia boleh menghidupkan kamera dan Mod untuk rakaman sehingga 4 jam dalam 4K pada 30fps. Saya mengujinya dan mendarat pada 4 jam, 3 minit, jadi ini tepat. Tanpa Mod, ia boleh menjalankan kamera pada 5.3K pada 30fps selama 4 jam.

gopro-hero-10-black-creator edition-02

Volta memberi kuasa kepada kamera melalui kabel USB-C tetapi kawalan memerlukan Bluetooth.

Josh Goldman/CNET

Volta juga boleh menghidupkan dan mematikan kamera, menukar mod penangkapan dan memulakan serta menghentikan rakaman, merakam foto atau memulakan selang masa. Dan kerana ia adalah sambungan wayarles, anda boleh menggunakannya dengan kamera yang dipasang di tempat lain. Kabel pada Volta hanya untuk kuasa, jadi ia memerlukan sambungan Bluetooth untuk mengawal kamera, tetapi ia mudah dilakukan dan cepat disambungkan. Apabila kabel tidak disambungkan ke kamera, tidak ada pilihan untuk mengeluarkannya atau mengamankannya ke Volta supaya kabel itu tersekat keluar.

Volta mempunyai kaki terbina dalam yang terbalik ke bawah supaya anda boleh menggunakannya sebagai tripod dan pelekap atas berpusing ke sekeliling untuk meletakkan kamera pada kedudukan terbaik untuk merakam. Ia juga mempunyai satu set jari pelekap pop-keluar supaya anda boleh memasangkannya dengan cepat pada pelekap lain seperti cawan sedutan atau pelekap dada, membolehkan anda masih memanfaatkan hayat bateri tambahan. Sayang sekali Volta tidak memanjang sama sekali, tetapi ia mempunyai pelekap tripod di bahagian bawah jadi meletakkannya pada kayu swafoto cukup mudah jika jangkauan lebih sedikit diperlukan.

gopro-hero-10-black-creator edition-03

Volta mempunyai jari pelekap pop timbul.

Josh Goldman/CNET

Satu perkara yang perlu diberi perhatian ialah walaupun bahagian individu tahan cuaca atau kalis air, setelah Volta disambungkan ke Mod Media, ia tidak lagi tahan cuaca. Berdiri di sekeliling salji atau hujan semasa anda vlog bukanlah sesuatu yang anda mahu lakukan dengan mereka.

Sekarang, seperti yang anda jangkakan, kerana pakej itu termasuk Hero 10 Black, ini tidak akan murah. Hero 10 Black Creator Edition ialah $785, £760 dan AU$1,205. Untuk pelanggan perkhidmatan GoPro, pakej itu ialah $582, yang sebenarnya tidak buruk. Tawaran terbaik adalah untuk pelanggan baharu, yang menurunkan jumlah harga kepada $532. Selain itu, jika anda sudah mempunyai Mod Media dan Cahaya atau hanya mahukan Volta sahaja, harganya ialah $130.

We would like to thank the writer of this post for this incredible material

Kit Kamera Baharu GoPro Menyelesaikan Pelbagai Masalah untuk Pencipta semasa Dalam Perjalanan


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/