Konami mengumumkan barisan TGS 2022 – Gematsu

Konami telah membukanya Laman web Tokyo Game Show 2022 dan mengumumkan barisan permainan dan jadual strim langsungnya, termasuk tajuk yang tidak diumumkan daripada Konami dan beberapa tajuk baharu daripada syarikat rakan kongsi.

Gelaran tanpa pengumuman daripada Konami, yang akan dipersembahkan dalam acara pentas pada 16 September, dikatakan sebagai entri dalam siri yang digemari dunia.

Tajuk rakan kongsi baharu termasuk PlayStation 4 dan Tukar pelabuhan daripada Osman daripada Permainan ININ dan Penyihir Masalah Akhir! Episod 01: Puteri Amalgam daripada Enjin Roketdan banyak lagi.

Dapatkan barisan dan jadual penuh di bawah.

■ Barisan

Gelaran Konami

Tajuk Rakan Kongsi

■ Jadual

(Semua masa adalah Waktu Piawai Jepun.)

15 September

 • 13:00 hingga 13:25 – Momotaro Dentetsu Pentas Khas – A Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! peringkat khas mengumumkan inisiatif baharu yang menggunakan Momotaro Dentetsu harta intelek. Menampilkan penerbit kanan Konami Noriaki Okamura dan tetamu Shoto Hidekazu, Packunmackun, Kamiko Inuyama dan banyak lagi.

16 September

 • 13:00 hingga 13:30 – Konami Tindakan & Majlis Anugerah Pertandingan Permainan Menembak – Pemenang hadiah utama Peraduan Permainan Aksi & Menembak Konami akan diumumkan di pentas Konami. Manakah antara lima projek yang dipilih daripada banyak penyertaan yang akan menang? Nantikan untuk mengetahui!
 • 14:15 hingga 14:45 – Yu-Gi-Oh! Pautan Duel Buka Kunci Dunia Baharu: Ke Pautan Duel! Pentas Khas – Pentas khas yang menampilkan tetamu hebat dari permainan mudah alih dan PC Yu-Gi-Oh! Pautan Duel, yang meraikan ulang tahun lima tahun globalnya. Tonton secara langsung! Menampilkan tetamu Yuki Kaji dan banyak lagi.
 • 15:30 hingga 16:15 – Peringkat Pengumuman Tajuk Baharu Konami – Pengumuman tajuk baharu Konami di mana pelakon suara Yuki Kaji dijemput ke atas pentas sebagai tetamu untuk mewakili peminat tajuk siri yang digemari dunia.

17 September

 • 11:00 hingga 11:35 – Konsert Khas Falcom jdk Band – Falcom jdk Band mempersembahkan muzik dari The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN-.
 • 12:30 hingga 13:30 – Yu-Gi-Oh! Perlawanan Silang Perlawanan Istimewa Pertunjukan Permainan Tokyo – Pertarungan istimewa yang menampilkan empat tetamu istimewa. Giveaway juga akan diadakan untuk meramalkan pemenang duel tersebut. Menampilkan tetamu Enako, En. Shachihoko, Hiroki Tsuzuki (Toushin Yonsen) dan Morimoto Cider.
 • 14:10 hingga 15:00 – Super Bomberman R 2 Pentas Khas – Acara pentas untuk Super Bomberman R 2tajuk terbaru dalam Bomberman siri. Tonton pertempuran masa nyata yang hangat dalam mod baharu “Castle”! Siapa yang akan menang, pihak penyerang atau pihak istana!? Tetamu akan diumumkan.

18 September

 • 10:00 hingga 11:00 – eFootball 2023 Pentas Khas – Pentas khas untuk eFootball 2023kemas kini terkini kepada eFootball siri yang berpunca daripada Bola Sepak Evolusi Pro. Butiran tentang acara akan datang akan diumumkan. PEMENANG daripada eFootball Saluran juga akan muncul.
 • 13:00 hingga 14:30 – eBASEBALL Powerful Pro Baseball 2022 Pentas
  • Bahagian 1: eBASEBALL Powerful Pro Baseball 2022 Lagu Tema Konsert Panno Mimimi Penyanyi Gunzou Natsu
  • Bahagian 2: Pemenang Pameran Nijisanji Koshien 2022 lwn. Pemenang 2021 – Menampilkan penyelia pemenang 2022 Lize Helesta, penyelia pemenang 2021 Hayato Kagami, Keisuke Maimoto dan Ichirou Tanaka.
 • 15:00 hingga 15:40 – Shine Post: Jadi Idola Anda! Pentas Khas – Acara ceramah khas yang menampilkan barisan pelakon Shine Post! Pelakon suara tetamu khas bagi watak dalam permainan baharu juga akan muncul. Malah mungkin terdapat rakaman baharu dan butiran menarik diumumkan! Menampilkan Sayumi Suzushiro, Yuko Natsuyoshi, Rika Nakagawa, Hiromi Itou dan tetamu istimewa.
 • 16:30 hingga 17:05 – Konsert Khas Falcom jdk Band – Falcom jdk Band mempersembahkan muzik dari The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN-.

We would love to say thanks to the author of this article for this awesome web content

Konami mengumumkan barisan TGS 2022 – Gematsu


Check out our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/