Kosmetik Juneteenth Halo Infinite Dinamakan Secara Ringkas Mengikut Ape, Menimbulkan Kemarahan

Seorang Spartan memegang senapang penembak tepat dalam Halo Infinite sambil melihat lambang Juneteenth.

Tangkapan skrin: 343 Industri / Kotaku

Malam tadi, pembangun 343 Industries melancarkan pilihan kosmetik bertema Juneteenth untuk Halo Infiniti, penembak berbilang pemainnya. Buat seketika, palet warna bertemakan Pan-Afrika yang digabungkan itu bertajuk “Bonobo.” A bonobobagi yang tidak tahu, adalah spesies beruk besar yang terancam.

Saya tidak perlu memberitahu anda betapa menjijikkannya.

Halo Infiniti, yang berasaskan model percuma untuk bermain, mempunyai “set semula” mingguannya—apabila pelbagai kosmetik dan mod baharu masuk ke dalam permainan, bertujuan untuk mengekalkan rasa segar—setiap hari Selasa pukul 2:00 petang ET. Minggu ini, 343 Industries menambah papan nama percuma tetapi terhad masa untuk memperingati Juneteenth, cuti persekutuan yang menandakan berakhirnya perhambaan di Amerika Syarikat.

Pada 4:45 petang ET, Halo pencipta kandungan Sean W menyiarkan video di YouTube menerangkan keadaan. Ya, papan nama itu sendiri dinamakan “Juneteen.” Tetapi pilihan warna untuknya, yang anda akses melalui submenu sekunder, pada mulanya disenaraikan sebagai “Bonobo.” Menjelang 5:10 petang ET, Sean W dicatatkan pada Twitter bahawa ia telah diperbaiki—mungkin pembetulan terpantas yang pernah dilancarkan Halo Infinitisejarah bergolak—dan kini dinamakan “Kebebasan.” Namun, ia benar-benar membingungkan fikiran bagaimana ini berlaku di tempat pertama.

Jika anda sudah biasa dengan perkembangan Halo Infiniti dan ingin bersembang, inbox saya sentiasa terbuka. Anda boleh menghubungi saya di anotis@kotaku.com.

Di Twitter, Halo pengurus kanan komuniti John Junyszek berkata palet itu “diberi nama secara salah” dan dikaitkan ralat kepada “set alat dalaman”, tetapi tidak menyatakan sebarang butiran lanjut. The Halo pencipta kandungan Mint Blitz lagi ditunjuk bahawa program dalam alat pembangunan Bungie untuk lebih awal Halo permainan dinamakan “Bonobo.” (Selepas 343 Industri mengambil alih tanggungjawab pengurusan Halo francais sedekad yang lalu, pemaju asal Bungie menyerahkan kunci kepada banyak alat pembangunan.)

Seorang individu yang biasa dengan perkembangan Haloyang bercakap dengannya Kotaku di bawah syarat tidak mahu namanya disiarkan, mengesahkan bahawa Bonobo sememangnya program penyuntingan aset di 343. Walaupun ia biasanya digunakan semasa pembangunan Halo 5studio itu beralih daripada penggunaannya semasa pembangunan Halo Infiniti. Tetapi ia wujud. Ia popular di kalangan kakitangan. Dan ia akan diketahui secara meluas oleh ramai pekerja di studio.

Itulah yang sangat membingungkan tentang bagaimana ini berlaku pada mulanya.

Spartan memegang senapang penembak tepat dalam Halo Infinite sambil berdiri di hadapan "Kebebasan" pilihan palet warna.

Palet warna papan nama, yang asalnya bertajuk ‘Bonobo,’ kini dipanggil ‘Kebebasan.’
Tangkapan skrin: 343 Industri / Kotaku

Tidak jelas sama ada nama program Bonobo akan ditarik secara automatik dalam medan teks untuk nama palet warna. Ada kemungkinan bahawa seseorang kakitangan menumbuk nama program sebagai teks pemegang tempat, dan proses biasa studio untuk semakan kualiti pada bahan ini tidak menangkapnya. (Jerry Hook, ketua reka bentuk lama di 343, meninggalkan studio bulan lepas. Pelbagai sumber yang biasa tak terhinggaPerkembangan ‘, yang kesemuanya telah meminta namanya dirahsiakan, telah memberitahu Kotaku bahawa Hook mengetuai sistem kosmetik permainan.) Microsoft, Kotaku diberitahu, mempunyai banyak pemeriksaan kualiti sebelum apa-apa membuat jalan ke kedudukan yang menghadap orang ramai.

Selama tujuh bulan ini, Halo Infiniti telah melancarkan banyak pilihan kosmetik setiap minggu, termasuk tiada kekurangan pilihan warna. Ini kebetulan kali pertama gangguan khusus ini berlaku—yang, ayuh. Ayuh. Untuk papan nama mengenai Juneteenth? Betul ke??? Jadi, sebaik-baiknya, ini adalah kebodohan yang memalukan, dan semakan kualiti studio tidak menangkapnya sebelum kemas kini disiarkan secara langsung. Paling teruk, seseorang, atau ramai orang, membuat jenaka perkauman di suatu tempat dalam proses pembangunan dan semakan kualiti studio tidak menangkapnya sebelum kemas kini disiarkan secara langsung. Sama ada cara, ia adalah kegagalan institusi.

Kepimpinan studio di 343 nampaknya mengakui betapa hodohnya ini. Halo Infiniti ketua kreatif Joe Staten meminta maaf di Twitter, menulis, “Kesilapan kami hari ini tidak boleh dimaafkan, dan saya malu kami membenarkannya berlaku.” Dan ketua studio Bonnie Ross menulis“Bagi pihak 343, saya memohon maaf kerana menjadikan detik yang diraikan sebagai detik yang menyakitkan.”

Tetapi yang utama Halo saluran, yang mempunyai jangkauan yang jauh lebih luas daripada saluran mana-mana pekerja individu, masih belum mengeluarkan kenyataan atau penjelasan rasmi, kecuali tweet semula permintaan maaf Ross. Apabila dihubungi untuk mendapatkan ulasan, wakil untuk 343 Industries tidak mempunyai apa-apa untuk ditambahkan.We wish to give thanks to the writer of this short article for this outstanding content

Kosmetik Juneteenth Halo Infinite Dinamakan Secara Ringkas Mengikut Ape, Menimbulkan Kemarahan


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/