LANGSUNG: Tawaran TV Black Friday Terbaik — potongan $1,000 untuk TV OLED dan banyak lagi

Muat semula


(Kredit imej: Samsung)

Black Friday, dan jualan yang semakin meningkat, adalah masa yang sesuai untuk mendapatkan TV yang besar. Contoh: Samsung Q70A 65-inci telah dihiris lebih daripada $400 di Amazon. Ini adalah harga terendah yang kami lihat untuk TV Samsung ini di Amazon, dan ia adalah salah satu daripadanya tawaran TV terbaik tersedia pada masa ini.

Untuk wang anda mendapat panel QLED dengan satu bilion warna dan sokongan HDR Kuantum, gerakan lancar sehingga 120Hz dan peningkatan 4K dalam reka bentuk yang anggun. Selain itu, Alexa dan Google Assistant kedua-duanya terbina dalam. Pasti berbaloi untuk dilihat.

Hisense A4G pada latar belakang putih.

(Kredit imej: Hisense)

Walaupun 4K ialah resolusi de facto baharu untuk banyak kandungan penstriman, kebanyakan kandungan kabel hanya disiarkan dalam HD Penuh. Jika anda seorang yang masih belum bersedia untuk mengikuti kereta muzik 4K dan akan berpuas hati dengan saiz skrin 40 inci, maka Hisense A4G yang dijual di Best Buy pada harga $149 (dibuka dalam tab baharu) mungkin untuk anda.

Tanpa menguji yang ini untuk diri kita sendiri, kami tidak boleh mendakwa mengetahui prestasinya – tetapi spesifikasinya kelihatan baik untuk harganya. Pembesar suara berkemungkinan berada di bahagian yang lebih lemah dan platform pintar VIDAA tidak kerap dilihat di sini di AS jadi kemungkinan besar kehilangan beberapa apl, tetapi ciri teras semuanya ada.

TV LED Mini LG QNED pada latar belakang putih.

(Kredit imej: LG)

Apabila ia diumumkan beberapa tahun yang lalu, TV QNED sangat popular. Ia pada asasnya adalah TV QLED yang dilengkapi dengan sumber cahaya LED Mini. Itu memberi mereka ketepatan warna dan keceriaan QLED dengan kontras OLED.

Pendek kata, orang menjadi gila untuk mereka.

QNED 83 ialah produk terbaharu barisan QNED LG dan menawarkan semua faedah yang sama bagi pewarisnya semasa pembungkusan dalam versi WebOS terkini, Magic Remote, Dolby Vision IQ dan sokongan Dolby Atmos.

Ini ialah TV Mini-LED premium 65-inci pada harga yang luar biasa.

Lencana 70

(Kredit imej: Best Buy)

Kami menyebut saiz Insignia F30 yang lebih kecil, tetapi saiz 75 inci yang lebih besar juga boleh didapati pada harga yang hebat – ia hanya $549 pada Best Buy selepas diskaun $300 yang besar (dibuka dalam tab baharu).

Insignia bukanlah jenama yang sering kami cadangkan, tetapi dengan platform TV Kebakaran terbina dalam, model ini mempunyai kelebihan berbanding model lain dalam barisan. Seperti yang anda lihat, sambutan pelanggan terhadap model ini khususnya adalah luar biasa. Buat masa ini, terdapat lebih 200 ulasan dan TV mempunyai rating 4.6 pada Best Buy – itu bagus.

Kami akan memerhatikan yang ini sekiranya ia jatuh lebih rendah, tetapi pada $549 anda sudah mendapat salah satu tawaran terbaik pada TV 75 inci sebelum Black Friday.

TV QLED Samsung QN90B Neo

(Kredit imej: Samsung)

TV OLED mendapat banyak kemuliaan sebagai jenis TV terbaik, tetapi QLED boleh menahannya terhadap panel pemancar diri – terutamanya QN90B.

Sebagai TV QLED 4K kedua, QN90B memberikan kontras dan kejelasan yang luar biasa dengan prestasi HDR yang cemerlang dan kecerahan puncak yang tinggi. Peningkatannya adalah tiada duanya terima kasih kepada Neo Quantum Processor 4K yang menggunakan pembelajaran mendalam berasaskan AI untuk meningkatkan kandungan sub-4K kepada 4K dan kami menyukai perisian Penentukuran Pintarnya.

QN90B menyemak banyak kotak – jadi jika anda sedang mencari TV 85 inci yang luar biasa, QN90B mempunyai cadangan penuh kami.


Roku Streaming Stick 4K dipalamkan ke port HDMI dengan grafik Harga Terendah Panduan Tom di atas

(Kredit imej: Henry T. Casey untuk Panduan Tom)

Untuk memuji TV baharu yang mungkin telah anda buat, kami cadangkan anda mempertimbangkan a Tongkat Penstriman Roku 4K kerana ia adalah salah satu daripada peranti penstriman terbaik anda boleh membeli, dan boleh meningkatkan keupayaan TV anda untuk wang tunai yang tidak banyak.

Stick penstriman terbaik dalam kelas ini menawarkan antara muka yang sangat bersih dan gedung aplikasi yang komprehensif, yang berguna untuk mengakses semua perkhidmatan penstriman terbaik. Dan kami amat menghargai bahawa Roku telah menunjukkan kekangan apabila ia melibatkan kesesakan UInya dengan iklan dan cadangan kandungan. Itu bukan sesuatu yang boleh kami katakan tentang pengalaman pengguna Fire TV 4K.


Tawaran LG C1 OLED Super Bowl

(Kredit imej: LG)

Kadangkala tidak menggunakan model TV OLED terkini boleh memberi anda beberapa diskaun yang baik. Contohnya, yang cemerlang LG C1 OLED boleh didapati dengan diskaun di Amazon, terima kasih kerana ia digantikan oleh LG C2 OLED TV.

Tetapi itu bukan untuk mengatakan C1 bukan TV OLED 4K yang mematikan. Ia mempunyai kualiti gambar yang hebat, hitam pekat dan kontras yang baik, serta set ciri permainan, terutamanya mod 120Hz yang berfungsi dengan PS5 dan Xbox Series X. Kami peminat besar LG C1 OLED di sini di Panduan Tom, jadi kami mengesyorkan anda menyemaknya.


Hisense Roku TV

(Kredit imej: Hisense )

Ingin membelanjakan jumlah yang agak kecil tetapi masih mendapat TV 4K yang besar? Kemudian Hisense dan Walmart telah membantu anda dalam perjanjian Black Friday awal ini.

Anda boleh mendapatkan TV Hisense 58″ 4K Roku pada harga $298 sahaja di Walmart, menjadikan TV ini di bawah paras harga $300, menjadikannya murah. TV termasuk sokongan HDR, resolusi 4K dan sistem pengendalian Roku yang sangat baik. Ia juga menampilkan Dolby Sokongan Vision/HDR 10, kadar segar semula 120Hz, mod permainan lag rendah dan Bunyi Studio DTS. Dan ia ialah TV 4K 58 inci termurah yang pernah kami lihat tahun ini.

gambar Onn 65

(Kredit imej: Walmart)

Kami menyukai TV mewah di sini di Panduan Tom, tetapi kami tidak akan sekali-kali tertarik pada TV yang lebih berorientasikan bajet, terutamanya jika ia disertakan dengan set ciri pintar dan diskaun yang sihat.

Sebagai contoh, Walmart mempunyai TV Roku 4K Onn 65-inci yang dijual pada harga $368. TV ini mempunyai sokongan HDR10, Audio Dolby, keserasian Apple AirPlay/HomeKit/Hey Google dan alat kawalan jauh suara. Selain itu, ia menggunakan perisian Roku yang sangat baik untuk membawakan anda beratus-ratus apl penstriman seperti Hulu, Netflix, Apple TV dan banyak lagi.


Insignia F30 Fire TV

(Kredit imej: Best Buy)

Ia bukan sahaja TV 75-inci besar dan OLED yang diberi diskaun untuk Black Friday. Jika anda membeli-belah mengikut bajet pada musim cuti ini, terdapat banyak penjimatan untuk set peringkat permulaan.

Contohnya, ini Insignia 43-inci F30 4K TV dijual pada harga $219 di Amazon (dibuka dalam tab baharu). Itu adalah penjimatan $80 berbanding harga runcit penuhnya sebanyak $299. Ini adalah pilihan yang bagus jika anda memerlukan TV kedua untuk bilik tidur ganti atau ruang pejabat, tetapi ia akan menyelesaikan kerja dalam hampir semua situasi. Ia memuatkan resolusi 4K Ultra-HD penuh, serta akses mudah kepada semua perkhidmatan penstriman terbaik. Selain itu, anda boleh mengawal keseluruhan TV dengan hanya suara anda terima kasih kepada ciri Alexa bersepadu.

TV OLED LG C2 dengan tag tawaran

(Kredit imej: Masa Depan)

Ia telah disebut sebelum ini, tetapi salah satu TV terbesar dalam tempoh 12 bulan yang lalu ialah LG C2 OLED – ia mendapat 5 daripada 5 yang sempurna di sini pada Panduan Tom, dan ia memegang tempat teratas dalam senarai kami. TV terbaik.

Terima kasih kepada perjanjian TV Black Friday awal, anda boleh mendapatkan $500 daripada versi 55-inci C2 OLED atau $300 daripada versi 77-inci di Amazon.

Harga ini mungkin turun lebih jauh dalam beberapa minggu akan datang, tetapi harganya sudah jauh lebih murah daripada MSRP TV yang dilancarkan ini beberapa bulan lalu.

Samsung - 75

(Kredit imej: Samsung)

Bahagian terbaik membeli-belah TV Black Friday ialah mencari TV 75 inci untuk dijual pada harga yang sangat rendah. Dan itulah yang kami temui dengan TV690T 75-inci.

Dengan hanya $579 di Best Buy, anda memperoleh TV pintar LED 4K yang besar. Ia menggunakan pencahayaan LED langsung (lebih baik daripada lampu tepi) dan menyokong HDR. Jika anda ingin menyambungkannya ke platform pintar rumah anda, TV menyokong Amazon Alexa dan Google Assistant, serta anda boleh menstrim kandungan daripada peranti Apple anda menggunakan AirPlay 2. Untuk saiznya, sukar untuk mencari harga yang lebih rendah.

Perjanjian TV Samsung The Frame

(Kredit imej: Samsung)

Mencari sesuatu yang bergaya untuk naik bersama pokok? The Frame Samsung lancar digabungkan dengan hiasan percutian anda dengan bertukar menjadi paparan foto apabila anda tidak menonton sesuatu.

Walaupun The Frame lazimnya lebih bentuk daripada fungsi, model terbaharu memaparkan paparan 120Hz dengan platform pintar Samsung Tizen terbina dalam. Kami menyukai kemasan matte baharu yang mengurangkan silau dengan ketara dan alat kawalan jauh suria yang tidak menggunakan bateri.

Siapa tahu pergi hijau boleh kelihatan sebagus ini.

Foto TV LG A2 OLED 4K pada latar belakang ungu

(Kredit imej: Best Buy)

Salah satu tawaran terbaik yang kami lihat daripada tawaran Black Friday awal ialah tawaran yang berlaku untuk LG A2 OLED yang tersedia pada harga $569 di Best Buy (dibuka dalam tab baharu).

Ini, sudah tentu, untuk OLED A-Series peringkat permulaan yang hanya mempunyai kadar penyegaran 60Hz dan bukannya kadar 120Hz yang terdapat pada OLED B2 dan C2, namun anda akan membayar hampir dua kali ganda untuk mendapatkan salah satu model tersebut di saiz ini.

Sebaliknya, anda mendapat OLED pepejal yang bagus untuk bermain Xbox One atau PS4, dan menonton rancangan TV dan filem yang tidak memerlukan ketepatan yang diperlukan oleh panel 120Hz.

Selamat datang, pembaca, ke blog tawaran TV Black Friday 2022 kami. Saya Nick Pino, Editor Urusan TV dan AV di sini di Panduan Tom dan saya sangat gembira untuk membantu menavigasi perairan tawaran berbahaya ini.

Sedikit latar belakang tentang saya: Saya telah membuat liputan TV untuk pelbagai tapak termasuk Panduan Tom dan TechRadar selama sedekad yang lebih baik, dan saya biasanya mendapat peluang untuk melihat 60 hingga 70% daripada TV yang keluar pada tahun tertentu sama ada untuk semakan atau pada pameran perdagangan seperti CES.

Apabila memilih TV untuk orang lain, saya cuba mencari keseimbangan harga dan prestasi terbaik – Saya ingin membantu anda berjimat, tetapi saya juga mahu anda terpesona dengan apa yang akhirnya anda beli daripada membencinya selepas enam bulan.

Saya akan menyiarkan beberapa pengesyoran dalam beberapa minggu akan datang (saya sedang merakam untuk sekurang-kurangnya beberapa tawaran sehari) tetapi jangan ragu untuk menghubungi saya di Twitter (dibuka dalam tab baharu) atau e-mel jika anda mempunyai soalan khusus tentang perjanjian.We would like to thank the writer of this post for this incredible content

LANGSUNG: Tawaran TV Black Friday Terbaik — potongan $1,000 untuk TV OLED dan banyak lagi


Explore our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/