Logam: Hellsinger – Tanda Baca Sifar

Mahu menonton Zero Punctuation tanpa iklan? Mendaftar untuk The Escapist + hari ini dan sokong pencipta kandungan kegemaran anda!

Anda mungkin melihat streamer larian laju dan gimik yang semuanya bersaing untuk menewaskan Dark Souls atau Ocarina of Time dengan terpantas atau tanpa menggunakan senjata atau dengan pengawal Guitar Hero atau dengan kedua-dua tangan terikat pada kaki belakang kuda yang gugup dan menganggap orang sedemikian adalah sialan. Dan benar sepenuhnya. Tetapi apabila anda memikirkannya, tidakkah mencari cara yang lebih terperinci untuk melakukan perkara lama yang sama, menjadi intipati inovasi permainan selama ini? Apakah FPS jika bukan sekadar bermain Space Invaders dengan kelip mata? Apakah Wii Sports jika bukan sekadar bermain Pong sambil cuba memberi diri anda sindrom carpal tunnel? Dan kemudian kami mempunyai permainan seperti Metal Hellsinger, yang bertanya, bolehkah anda mengalahkan Doom Eternal sambil bermain dram dan semasa seorang vokalis sentiasa membunyikan ke dalam telinga anda seperti Cookie Monster menusuk jari kakinya pada bingkai pintu? Metal Hellsinger bukanlah senario yang agak kering, tetapi rasanya Hellsinger dengan sendirinya akan berfungsi dengan baik sebagai sebuah nama. Mungkin mereka merancang untuk melakukan beberapa lagi perkara ini. Opera Hellsinger. Whiny Indie Rock Hellsinger. Lagu Disney Princess Hellsinger, penekanan pada Neraka.

Bagaimanapun, ia adalah premis yang cukup mudah: ia adalah Doom Eternal sekali lagi, kerana anda adalah raksasa ganas yang besar di Neraka yang semua syaitan lain mengencingkan kaki kambing berbulu mereka dan anda mara dari arena ke arena secara sistematik memisahkan kumpulan yang semakin pelbagai. syaitan yang bermusuhan dengan penekanan pada mobiliti dan pembunuhan kemuliaan, manakala beberapa pemuzik heavy metal cuba membunuh satu sama lain dengan instrumen mereka di latar belakang, tetapi perbezaannya ialah, anda mempunyai kira-kira satu pertiga daripada senjata Doom Eternal dan anda sepatutnya melakukan semuanya mengikut masa dengan rentak. Tetapi dengarkan saya semua dengan baik berpura-pura bahawa aksi irama adalah perkara baharu apabila kita sudah pun mempunyai Crypt of the Necrodancer dan baru-baru ini BPM: Bogeys Perturb Mildred. Jangan risau, saya tidak lupa, dan juga tidak lupa bahawa Beats Per Murgatroyd menendang sekurang-kurangnya tujuh persepuluh daripada keldai, tetapi kedua-dua anteseden ini adalah roguelike dan sentiasa ada sesuatu tentang roguelikes yang memberikan sedikit “bukti konsep” getaran. Dengan konsep yang kini terbukti, Metal Hellsinger adalah bola yang tepat pada tikaman altar korban keris obsidian dengan kempen cerita penuh beberapa peringkat yang direka secara individu dengan lagu-lagu unik. Dan anda tahu apa maksudnya, bukan.

Sudah tentu, Yahtz! Masa siap di bawah tiga jam! Tidak! Nah, ya. Tetapi itu mungkin untuk yang terbaik. Saya dapati saya perlu berehat setiap jam atau lebih bermain Hellsinger ‘kerana kebiasaannya itulah titik penglihatan saya mula kabur dan darah saya mula mengancam untuk mengepam dengan kuat sehingga memancut keluar dari semua bekas cukur saya. Setelah berkata demikian, citarasa peribadi saya lebih suka runut bunyi BPM: Bumpety Pumpety Mumpety kerana saya tidak pernah benar-benar menjadi muzik screamy demonic metal. Perkara itu selalu menarik perhatian saya kerana mencuba terlalu keras, dan saya menganggap apa yang mereka cuba lakukan ialah menutup penonton dengan pelbagai cecair badan. Tetapi ia mencipta irama dengan cukup berkesan dan ia masih sangat memuaskan untuk menggodam beberapa tempurung lutut pengisap yang lemah seperti gitar yang melengking. Dan diketepikan tahap yang direka, Hellsinger secara amnya menambah baik reka bentuk permainan BPM: Bollocks do Points Matter. Mengekalkan kombo irama anda menambah lebih banyak instrumen pada runut bunyi dan meningkatkan potensi kerosakan anda, dan pada penghujung setiap peringkat skor anda akan dihantar untuk dibandingkan dengan papan pendahulu dalam talian yang sepatutnya berguna jika anda seorang pelari laju atau seseorang yang ingin mendapatkan pujian daripada orang asing secara rawak untuk mengimbangi didikan yang sukar oleh ibu bapa yang tidak mempunyai emosi.

Singkatnya masa tayangan juga sedikit sebanyak mengurangkan isu Doom 2016 lama yang mana penentuan sepakan mula mendapat sedikit sama di hujung belakang permainan selepas ia kehabisan raksasa baharu untuk diperkenalkan. Ia seperti melepak dengan model selepas pertunjukan fesyen dan mendapati bahawa semua yang mereka mahu bercakap tentang kasut dan bulimia. Jika difikirkan semula, persekitaran juga boleh menggunakan beberapa kepelbagaian, semua peringkat kabur bersama-sama dalam ingatan saya sebagai satu untaian panjang laluan gunung berbatu berselang-seli dengan katakombe bawah tanah dan beberapa barangan perindustrian menjelang penghujungnya untuk menenangkan peminat Nine Inch Nails. Ayuh, neraka, di manakah kreativiti? Dimasukkan ke dalam semak atau kolam koi, pasti ada orang yang idea mereka tentang penderitaan abadi terperangkap dalam episod BBC Gardener’s World. Bagi senjata, petik agak tipis dan anda hanya boleh mempunyai dua di atas huru-hara buruk anda dan senapang tahan parit terakhir yang buruk – senapang patah standard rawa, dwi enam penembak, panah silang dengan kapasiti peluru uncang teh yang disublet atau beberapa benda pisau lempar itu juga seekor burung yang saya tidak pernah dapat genggam tetapi siapa yang peduli kerana menggunakan senapang patah untuk meledakkan seluruh suku kata daripada seorang bajingan yang mengamuk sentiasa akan menjadi lebih menyeronokkan daripada melemparkan gunting di kepala mereka.

Jadi ya, saya akan tetap dengan Doctor Boom dan Quick Draw McGraw. ‘Memandangkan mana-mana senjata yang tidak mempunyai kesan batuk seluar yang tepat masanya di bengkel penyah bom cenderung tersesat dalam aksi yang hiruk-pikuk. Seperti juga beberapa perkara lain pada masa-masa tertentu, seperti sama ada saya melakukan kerosakan pada perisai sialan itu atau tidak. Mengapa lelaki perisai dalam penembak mobiliti sentiasa menyakitkan hati? Nah, anda biasanya berurusan dengan mereka dengan menimbulkan rasa sakit pada keldai, jadi mungkin ia adalah unjuran. Tetapi mereka seolah-olah selalu membunuh batu laju seperti caltrop di katil bulan madu. Jadi, anda mempunyai gelung permainan teras anda yang sangat cemerlang tetapi kempen yang sedikit anemia, apa-apa lagi? Nah, terdapat cabaran tambahan yang membuka kunci selepas setiap peringkat yang boleh anda lakukan untuk membuka kunci beberapa peminat permainan yang kebanyakannya tidak penting dalam kesannya. Saya tidak yakin sepenuhnya bahawa mereka bukan situasi bulu ajaib Dumbo. Nak, sedikit rangsangan dalam kadar peningkatan kombo itu benar-benar membuat perbezaan, Metal Hellsinger. Ah, tidakkah anda sedar Yahtzee tidak ada sedikit pun rangsangan! Kadar peningkatan kombo berada dalam diri anda selama ini! Saya menyindir, Metal Hellsinger!

Nah, siapa yang peduli. Seperti yang saya katakan, seperti BPM: Bethesda Post Mortem, gelung permainan teras yang sangat menyeronokkan dan jika cabaran sampingan memberi kita alasan untuk melakukan lebih daripada itu maka itu sahaja yang penting. Ia adalah cadangan yang menarik daripada saya dan segala-galanya hanyalah tindakan memburuk-burukkan yang digemari yang anda semua terus kembali ke sini. Seronok untuk bermain, ada cerita yang bagus untuk difahami dan yang lebih penting ada personalitinya. Permainan tentang syaitan yang melawan syaitan lain di dunia neraka yang halus dengan mudah boleh berakhir dalam situasi seperti Penderitaan di mana kekurangan unsur manusia untuk kita berhubung dengannya akhirnya menjadi titties yang berlumuran darah yang berleluasa walaupun. Metal Hellsinger mengelak isu itu dengan membawa Troy Baker untuk menceritakan kisah itu dalam puding coklat yang sangat sederhana dari seri Selatan, dan ia menambahkan jenis karisma yang melucutkan senjata yang boleh membuatkan anda terlepas begitu sahaja. Boy howd that Yahtzee done got himself in a locker room full o’ horny cowpokes not have one last joke to end his comedy youtube review, well orang tua saya pernah cakap jangan layan saya semangkuk o’sidewinders and call it cream kuah jadi saya rasa kita tidak sepatutnya menunggu lama untuk membawanya ke pakar Alzheimer.

We would like to give thanks to the author of this post for this remarkable content

Logam: Hellsinger – Tanda Baca Sifar


You can find our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/