Lupakan Pixel 7: Google Pixel 6a baru sahaja mendapat Black Friday murah pada $299

The Google Pixel 6a ialah salah satu telefon murah terbaik yang ada, dan ia semakin murah. Dilancarkan hanya beberapa bulan sebelum Piksel 7 siri, orang ramai mempunyai pilihan yang sukar untuk dibuat setakat ini, memilih antara $449 Pixel 6a dan $599 Pixel 7 yang lebih mahal sedikit.

Kini terdapat tawaran pada Pixel 6a yang menurunkan harganya kepada paras terendah sebelum ini dan menjadikan pilihan ini sebagai satu perkara yang tidak perlu.

Pada masa ini, Google Pixel 6a dijual hanya $299 di Amazon (dibuka dalam tab baharu). Itu adalah $150 penuh daripada harga biasa dan harga terendah yang pernah kami lihat untuk telefon bimbit ini. Dengan tawaran Pixel 6a ini, ia merupakan perbezaan besar $300 antara kedua-dua telefon dan merupakan permulaan yang hebat Perjanjian Black Friday.

Dalam kami Ulasan Pixel 6a, kami memanggil telefon Google sebagai telefon sub-$500 terbaik di pasaran. Ia menawarkan paparan 6.1-inci yang terang dan dikuasakan oleh cip Tensor yang sama yang dilihat dalam Piksel 6 dan Pixel 6 Pro. Kami juga mendapati bahawa telefon ini memberikan prestasi yang lebih baik daripada saingan Android terdekatnya, iaitu Samsung Galaxy A53.

Pixel 6a meminjam banyak ciri daripada Pixel 6. Ia juga mempunyai bahasa reka bentuk yang serupa, dengan skema warna dua tona di bahagian belakang. Telefon ini datang dalam tiga warna — Chalk, Charcoal dan Sage.

Pixel 6a juga mempunyai dua kamera berkuasa yang memberikan pengalaman fotografi yang sangat baik dengan kamera utama 12.2MP dan kamera ultra lebar 12MP kedua. Berbanding dengan Pixel 7, 6a terlepas beberapa ciri perisian yang lebih baharu, seperti Photo Unblur.

Satu-satunya kelemahan yang ketara untuk Pixel 6a ialah hayat bateri di bawah purata. Google juga telah berjanji bahawa ia akan menyokong telefon dengan kemas kini keselamatan selama lima tahun, yang menjadikannya nilai yang lebih besar untuk pengguna yang ingin memastikan telefon mereka bertahan untuk seketika.

Secara keseluruhan, ini adalah tawaran hebat untuk Pixel 6a yang sudah pun menjadi salah satu daripadanya telefon murah terbaik. Anda boleh menyemak perbandingan terperinci kami antara Pixel 7 lwn Pixel 6a tetapi dengan perbezaan $300 yang besar antara kedua-duanya sekarang, tidak ada persoalan tentang mana yang menawarkan lebih nilai untuk wang itu.

We wish to thank the writer of this short article for this amazing material

Lupakan Pixel 7: Google Pixel 6a baru sahaja mendapat Black Friday murah pada $299


Check out our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/