Maaf, Nintendo, Semua Orang Sukar Mengingati Itu Tears Of The Kingdom, Bukan BOTW 2

Logo Tears of the Kingdom dicoret, dan digantikan dengan Breath of the Wild 2.

Imej: Nintendo / Kotaku

Nintendo, yang pernah menjadi ikonoklas, memilih Nintendo Direct terbaharu untuk mengumumkan bukan GameCube Zelda pembuatan semula kami pasti ia telah pun selesai, mahupun sebarang maklumat tentang yang akan datang Mario filemtetapi sebaliknya kepada mengejut-mendedahkan gelaran rasmi Breath of the Wild 2 . Ia adalah The Legend Of Zelda: Tears of the Kingdom. Kecuali, tidak, maaf tentang perkara ini, kami tidak akan dapat meninggalkan tabiat memanggilnya Breath of the Wild 2.

Mari kita jelaskan dengan jelas di sini: Air mata Kerajaan (TotK) ialah langsung sekuel kepada Breath of the Wild dengan cara tidak Zelda permainan telah menjadi sekuel langsung sejak tahun 1987 Zelda II: Pengembaraan Pautan. Ya, sudah tentu, Topeng Majora diikuti dari Ocarina of Timedan Jam Pasir Hantu diambil selepas Wind Wakertetapi TotK adalah sesuatu yang lain. Ini ialah permainan yang dicipta secara terbuka daripada bit yang tinggal apabila mereka selesai BotWitu nampaknya membina pada peta asas yang sama, yang memulakan pembangunan sebagai DLC untuk permainan sebelumnya. Ini, tanpa sebarang keraguan, tidak kira betapa cemerlangnya, beberapa lagi Breath of the Wild. Itulah sebabnya ini mengacaukan otak kita.

Dengan beberapa minggu berlalu untuk membiarkan gelaran itu meresap…ia tidak. Saya yakin ia bukan untuk anda juga. Saya yakin otak anda menawarkan anda “BotW2” sebelum ia mula bergelut untuk mengingati jika ia “Air mata” atau hanya “Air mata,” kemudian tersesat tertanya-tanya sama ada ia mungkin “Air mata” seperti dalam koyak…dan kemudian, ya, kita semua boleh bersetuju untuk tidak mengganggu.

Baca Lagi: The Legend of Zelda: Breath Of The Wild 2 Mendapat Nama, Tarikh Tayangan dan Treler yang Sangat Berbeza

Ayuh, sekurang-kurangnya sepatutnya The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Tears of the Kingdom. Sudah tentu, mereka mungkin perlu mengeluarkannya dalam kotak yang lebih besar untuk memuatkan semuanya pada penutup, tetapi sekurang-kurangnya ia akan masuk akal. Dan ia tidak seperti Jepun tidak suka gelaran panjang. Katakan hai, Dragon Quest Swords: Ratu Bertopeng dan Menara Cermin. Atau, anda tahu, Puteri Putih kedua ~ Yappari Itto ni Ittemo Soujyanakutemo OK-na Gotsugou Shugi Gakuen Renai Adventure.

Dan lihat, kita pada Kotaku tahu kita tidak bersendirian dalam hal ini.

Heck, jauh lebih ramai orang telah menemui KotakuLiputan sekuel dengan mencari Google untuk “BOTW” daripada apa-apa yang menyebut tentang air mata atau kerajaan. Orang ramai akan menjadi sangat lambat untuk menghidupkan ini!

Ia juga pastinya tidak membantu apabila mata saya membaca “TOTK” perkara pertama yang saya fikirkan ialah “TikTok,” dan tuan yang baik, saya tidak memerlukan istilah itu dicap pada otak saya lebih kerap daripada iklan YouTube pada saya. telefon sudah buat.

Sudah tentu, ini mengalihkan perhatian kami daripada perkara yang lebih penting, seperti bagaimana kami harus menganjurkan protes antarabangsa untuk memastikan Nintendo tidak membiarkan senjata pecah selepas anda mengetuknya pada daun kali ini. Boleh awak bayangkan? Bolehkah anda bayangkan jika mereka tidak mendengar persetujuan sebulat suara seluruh penduduk dunia bahawa ini adalah mekanik yang dahsyat dan aspek yang paling teruk BotW? ya. Sudah tentu boleh. Ia adalah Nintendo. Saya menganggap mereka akan membuat mereka pecah lebih kerap, tetapi kali ini setiap rehat secara kekal mengurangkan roda stamina anda.

Ini juga nampaknya masa yang baik untuk mengisytiharkan keyakinan mutlak saya bahawa BotW2 akan dikeluarkan untuk bertindih pada penghujung era Suis dan pelancaran Suis: Pro XL-dom (kerana mereka jelas tidak akan memanggil itu a “Suis 2” adakah mereka?). Seperti yang kita semua tahu, sesuatu yang berlaku dua kali sebelum ini adalah bukti corak yang kekal seperti Pautan melawan Ganon dalam setiap era, jadi sama seperti Puteri Senja bertindih GameCube ke Wii, dan BotW berdiri terkangkang dengan kaki di Wii U dan Switch, tidak ada keraguan dalam fikiran saya ini akan berlaku lagi. Tetapi juga, apabila ia tidak, tiada siapa yang akan ingat saya meramalkannya dengan pasti dalam artikel tentang sesuatu yang lain.

Sementara itu, janganlah kita memperbodohkan diri sendiri. ia adalah BotW2 dalam hati kita, dan ia akan sentiasa ada. Saya takut orang-orang miskin di bahagian pemasaran Nintendo, menangis kerajaan mereka menangis kerana kebodohan kami.

We would love to give thanks to the author of this short article for this amazing material

Maaf, Nintendo, Semua Orang Sukar Mengingati Itu Tears Of The Kingdom, Bukan BOTW 2


Find here our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/