Mainan NFT Final Fantasy VII Square-Enix Menimbulkan Kemarahan

Koleksi Square-Enix

Imej: Koleksi Square-Enix

Apabila Square-Enix, salah satu penerbit permainan paling terkenal di dunia, mengumumkan bahawa ia akan mendalami dunia NFT—walaupun dunia NFT ranap dan terbakar di sekelilingnya—pemain mengambil berat tentang bagaimana permainan mereka, segala-galanya daripada Fantasi terakhir untuk, eh, *menyemak nota* Pelbagai Kehidupan Harian, boleh terjejas. Ternyata langkah pertama adalah jauh lebih bodoh daripada yang dibayangkan.

Penjelajahan tentatif pertama Square-Enix ke dalam NFT telah bermula bukan dengannya permainan, tetapi ia barangan, bermula dengan tiga Final Fantasy VII koleksi dalam Barisan pos “Bawa Seni”.tokoh tindakan yang mampu. Pasti, Cloud, Tifa dan Aerith telah mempunyai a berjuta-juta mainan keren sebelum ini, tetapi ini mereka sebenarnya cuba menterjemahkan secara langsung karya reka bentuk konsep ikonik oleh Tetsuya Nomura untuk PlayS asalpermainan tation, dalam bentuk 3D.

Imej untuk artikel bertajuk Square-Enix's Final Fantasy VII NFT Toys Are Infuriating

Imej: Koleksi Square-Enix

Mereka, mungkin lebih menjengkelkan memandangkan keadaan, luar biasa keren. Ia agak menakjubkan betapa banyaknya seperti seni Nomura mereka kelihatan, dan diberikan dalam bentuk yang lengkap ia hampir seperti gabungan yang menarik antara estetik poligon klasik, runcing, chunky PlayS pertamadapat dilakukan pada tahun 1997, dan penyampaian yang lebih realistik daripadanya telah kami lihat dalam VIIbaru-baru ini Buat semula. Sebagai seorang yang menyayangi FFVII sebagai seorang kanak-kanak, membesar darinya, dan kemudian menyedari betapa istimewanya saya bermain lagi Buat semulasaya akan membeli ini dalam sekejap.

Kecuali fakta bahawa mereka semua datang dengan “Sijil Ketulenan Digital” yang sebenarnya, hanya NFT. Sistem ini memerlukan pengumpul untuk mendaftar untuk dompet dengan rangkaian blockchain Enjin, malah terdapat versi “Digital Plus” bagi setiap angka yang anda boleh dapatkan, untuk kos yang lebih tinggi, membolehkan anda menebus NFT yang memberikan anda akses kepada replika 3D daripada angka yang boleh dilihat di dunia nyata melalui tapak realiti tambahan. Anda tidak boleh membeli angka itu sendiri—kedua-dua versi disertakan dengan NFT. Dan jika anda membeli angka itu dan hanya memilih untuk tidak mendaftar untuk dompet, token itu bukan sahaja masih wujud untuk angka itu pada mulanya, anda juga membayar lebih banyak tanpa apa-apa sama sekali—setiap FFVII Angka Bring Arts berharga $130, manakala keluaran biasa sebelum ini berharga sekitar $85-$100. Itu banyak tambahan untuk sesuatu yang anda tidak mahu!

Imej untuk artikel bertajuk Square-Enix's Final Fantasy VII NFT Toys Are Infuriating

Imej: Koleksi Square-Enix

Kemustahilan semua atau keburukan tanda wajib itu sendiri adalah satu perkara, tetapi apa menjadikan ini lebih pelik bodoh kerana percubaan tentatif pertama Square-Enix ke dalam hypwagon blockchain melakukannya dengan aksara daripada Final Fantasy VII. Ianya adalah permainan tentang sekumpulan pengganas eko radikal, Avalanche, dan sekutu mereka yang bangkit menentang syarikat besar meglomania Shinra, yang pergi mengebom kilang kuasa mereka kerana mereka benar-benar over-menuai kehidupan itu sendiri kuasa planet mereka sebagai sumber tenaga, mempercepatkan kemerosotan pesat dunia. Pasti, pasti, akhirnya VII pergi cara kebanyakan RPG dan anda mempunyai meteor gergasi yang dipanggil untuk memusnahkan dunia dan apa yang anda ada, tetapi pada terasnya, ia pada asasnya cerita tentang alam sekitar, dan orang ramai yang cukup gila dengan sistem dan struktur di sekeliling mereka untuk berjuang menyelamatkannya.

Cloud, Aerith dan Tifa akan memberitahu anda untuk berhenti membazir Gil anda dan menolak NFT itu di tempat matahari tidak bersinar. Atau mereka akan, apabila angka ini akhirnya keluar dalam spring 2023. Rasanya anda hanya perlu berharap Enjin masih ada pada ketika itu, yang memandangkan keadaan semasa pasaran crypto, mungkin bukan jaminan paling selamat.


Inginkan lebih banyak berita io9? Semak masa untuk menjangkakan yang terkini Marvel dan Perang Bintang keluaran, apa yang seterusnya untuk DC Universe pada filem dan TVdan semua yang anda perlu ketahui Rumah Naga dan Lord of the Rings: The Rings of Power.

We wish to give thanks to the author of this short article for this amazing material

Mainan NFT Final Fantasy VII Square-Enix Menimbulkan Kemarahan


Discover our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/