Marvel dilaporkan sedang mengusahakan permainan dan IP baharu dengan EA

Didakwa EA mungkin sedang mengusahakan permainan Marvel yang serba baharu. Tidak diketahui pada masa ini Marvel IP mana yang akan mendapatkan permainannya sendiri, tetapi peminat boleh membuat spekulasi mengenai siapa yang boleh membuat penampilan permainan pada masa hadapan.

Marvel mempunyai beberapa kisah kejayaan dalam hal adaptasi permainan video watak buku komiknya yang terkenal, lihat sahaja Spider-Man Marvel, Penjaga Galaxy Marveldan Spider-Man Miles Morales dari Marvel. Ketiga-tiga permainan ini boleh didapati di Senarai permainan PlayStation Plus Extra untuk pelanggan PS Plus Premium dan Tambahan. Tetapi menurut khabar angin baru, mungkin satu lagi IP Marvel akan menyertai barisan tiga permainan hebat ini, dan tidak, ia tidak Marvel’s Midnight Suns.

Kemas kini: Tiada platform disebut oleh sumber dan pelarasan telah dibuat yang sepadan, walaupun ia adalah selamat untuk diandaikan — jika permainan itu wujud dan pernah dikeluarkan — PS5 adalah minimum.

Bolehkah IP Marvel ini tertumpu kepada watak ikonik seperti Scarlet Witch dan Doctor Strange?

mengagumi matahari tengah malamTerdapat begitu banyak watak Marvel yang layak mendapat permainan video mereka sendiri

Seperti yang dilaporkan oleh Tech4Gamersdi atas Podcast Era XboxNick Baker, pakar industri yang terkenal, bercakap tentang Seni Elektronik mencipta IP Marvel serba baharu. Walau bagaimanapun, dia tidak banyak mendedahkan dari segi IP itu atau studio EA mana yang boleh mengusahakan projek itu.

“Entah dari mana, sumber baharu ini menghantar DM kepada saya pada hari yang lalu, berkata: ‘Oi, EA sedang membuat permainan Marvel.’ saya tak boleh [say more] — kerana dia menyebut tentang perkara itu (IP yang mana ia akan menjadi) — dan saya tidak dapat memberikan petunjuk. Saya tidak pandai memberi petunjuk tanpa memberikan barangan.”

Tiada platform disebut, tetapi adalah selamat untuk menganggap gen semasa ada di atas meja. Nick Baker juga menyatakan bahawa dia sepatutnya menjalankan khabar angin oleh beberapa sumber lain sebelum mencatatnya dalam podcast. Ia juga berbaloi untuk menawarkan bahawa memandangkan tiada satu pun daripada ini telah diumumkan secara rasmi oleh EA, jadi bawa bersama anda beberapa secubit garam, tidak kira sama ada Baker terkenal kerana memukul paku di kepala lebih kerap daripada tidak.

penjaga treler galaksiWatak ikonik manakah yang anda ingin lihat dalam permainan video?

Jika maklumat ini ternyata benar, Marvel boleh mempunyai satu lagi permainan yang memenangi anugerah di tangannya, sama seperti kebanyakan keluaran baru-baru ini — mari kita lupakan Marvel’s Avengers, boleh tak? Melihat EA yang dilampirkan pada projek itu agak membimbangkan, kerana dalam beberapa tahun kebelakangan ini mereka tidak mempunyai rekod prestasi terbaik dalam hal permainan — Lagu kebangsaan sesiapa? Tetapi jangan kita lupa kisah kejayaan Ia Mengambil Dua dan Perintah Jatuh Jedi Star Warsbukti bahawa EA masih boleh mengetuknya keluar dari taman.

Ia akan menjadi menarik untuk melihat studio EA mana yang akhirnya bekerja pada projek besar ini jika ia benar-benar nyata. EA Montreal atau EA Vancouver boleh menjadi calon yang mungkin untuk memimpin IP Marvel yang tidak diketahui ini; namun, ia boleh menjadi lebih menarik jika studio EA suka BioWare adalah untuk mengambil pemerintahan. Bayangkan permainan Marvel dengan pengetahuan mendalam dan interaksi yang sama yang kita dapat lihat daripada permainan seperti itu Mass Effect Edisi Legenda. Jelas sekali, BioWare sangat sibuk dengan yang seterusnya zaman naga permainan, yang kini kita tahu bertajuk Dreadwolf Zaman Naga dan seterusnya Kesan besar-besaran permainan, yang semua orang panggil Mass Effect 4 buat masa ini. Jadi peluang BioWare mengusahakan projek ini agak rendah, tetapi kami boleh berharap.

Ciri baharu Edisi Legenda Mass EffectGarrus adalah lagenda dan hero yang kita semua layak terima

Dengan begitu sedikit maklumat untuk diteruskan, kita benar-benar ditinggalkan dalam kegelapan. Buat masa ini, apa yang boleh kita lakukan ialah berharap EA membuat beberapa bentuk pengumuman dalam masa terdekat. Saya tidak akan menahan nafas untuk perkara itu berlaku dalam masa terdekat. Jika ini ternyata benar, saya ingin bermain permainan tentang Scarlet Witch, atau, watak Marvel kegemaran saya, Elektra. Itu boleh menjadi pemukul berat R-rated yang baik dari Marvel, sama seperti Deadpool PS4 permainan.

Marvel kini berada pada tahap tertinggi sepanjang masa dalam industri perfileman, dengan hits box office akan datang ke kiri, kanan dan tengah. Adalah masuk akal bahawa Marvel ingin memanfaatkan kejayaannya dan terus mendorong momentum itu ke hadapan, jadi mencipta lebih banyak permainan video adalah idea yang hebat. Apa pendapat anda tentang khabar angin ini? Watak Marvel manakah yang anda ingin lihat dalam permainan mereka sendiri? Juga, sila beritahu saya betapa anda suka Garus dalam ulasan di bawah!

We want to give thanks to the writer of this article for this amazing material

Marvel dilaporkan sedang mengusahakan permainan dan IP baharu dengan EA


You can view our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/