Mesin Curveball membantu serangan Phillies, mendekatkan pemain

Mereka berada di luar sana hampir setiap hari, berayun, berpeluh dan, ya, ketawa.

Kyle Schwarber sentiasa ada. Rhys Hoskins, Alec Bohm dan Bryson Stott juga. Nick Castellanos, Jean Segura, Nick Maton, mereka juga dikenali untuk singgah.

Jason Camilli adalah kehadiran yang berterusan. Sembilan puluh lima darjah, indeks haba 100 darjah, dia di luar sana, pada pukul 3 petang, lebih awal di jalan raya, jauh sebelum biasa, latihan memukul wajib pun telah bermula, memimpin apa yang telah menjadi kimia dan persahabatan- latihan membina dengan ganjaran praktikal untuk sekumpulan pemukul Phillies.

Ingat beberapa tahun yang lalu apabila pengurus Gabe Kapler mencadangkan agar pemukul Phillies mengambil beberapa robek dari mesin bebola lengkung untuk membantu keluar daripada gelincir yang kalah? Ingat bagaimana Bryce Harper mencebik pada idea itu?

Nah, mesin curveball sangat penting untuk Phillies 2022.

“Anak-anak lelaki benar-benar menyukainya,” kata Camilli, yang berada di tahun pertama sebagai penolong jurulatih pukulan pasukan. “Mereka berseronok dengannya. Mereka banyak bercakap tentang anda-tahu-apa. Ia hanyalah satu lagi alat untuk menyediakan mereka untuk perlawanan itu dan mudah-mudahan dapat melakukannya dengan betul.”

Pada penghujung Mei, jurulatih pukulan tahun pertama Kevin Long mencadangkan agar mesin bola melengkung tersedia di atas padang kepada mana-mana pemukul yang mahukan kerja tambahan untuk memecahkan bola. Semuanya pilihan. Hari permainan sibuk dengan banyak kerja prapermainan. Mesin itu disediakan pada jam 3 petang sebelum kerja-kerja prapermainan benar-benar dipergiatkan.

Camilli didakwa memudahkan kerja tambahan dan itu bermakna lebih daripada sekadar mencari kord sambungan dan memasangkan mesin ke saluran keluar elektrik. Dia akan meneliti data dan video pitcher lawan malam itu dan menetapkan mesin sebaik mungkin untuk meniru bola pecah pitcher itu.

“Kami mendapatkannya sedekat mungkin,” kata Camilli. “Adalah satu perkara yang baik bagi mereka untuk melihat beberapa putaran, keluar di padang lebih awal dan melihat penerbangan bola. Harapannya ia membantu memperlahankan keadaan apabila permainan bermula.”

PhilsCurveMachine2

Miles Kennedy/Phillies

Penolong Phillies memukul jurulatih Jason Camilli

Schwarber segera mengikuti latihan itu dan dia mengikutinya dengan bulan Jun yang besar. Kerja awal pada mesin curveball telah menjadi sebahagian daripada rutin hariannya.

“Ia satu latihan yang bagus,” katanya. “Anda mendapat mata pada memecahkan bola yang menyerupai apa yang anda mungkin lihat dari pitcher malam itu, dan anda mengambil pengetahuan itu ke dalam permainan. Jika saya melihat padang di sini dalam zon serangan, di situlah saya mahukannya. Jika di bawah itu , saya tidak mahu berayun.”

Seorang pemain berkolar biru dengan kualiti Everyman, Schwarber mempunyai daya tarikan istimewa dan personaliti inklusif yang menarik minat semua orang daripada lelaki ke-26 hingga bintang pasukan. Dia memimpin secara organik tanpa menarik perhatian kepada dirinya sendiri.

Jadi apabila Schwarber mula mengambil serius mesin curveball, yang lain juga melakukannya. Selalunya terdapat setengah dozen pemain, kadang-kadang lebih pada hari tertentu, di luar sana dengan sendirinya memukul bola pecah lebih daripada empat jam sebelum permainan. Semuanya dilakukan dalam suasana santai kerana, ada tekanan yang cukup dalam permainan.

“Kami sedang mendapatkan kerja kami, tetapi kami sangat seronok dengannya,” kata Schwarber. “Kami telah menjadikannya satu perlawanan, pertandingan. Setiap hari, ada juara baharu.”

Permainan berlangsung seperti ini: Dalam situasi yang penuh dengan pangkalan, pemukul mendapat lima hayunan setiap pusingan untuk pulang ke rumah seberapa banyak pelari yang mereka boleh. Schwarber selalunya hakim.

Persaingan boleh menjadi agak sengit, dengan banyak teriakan dan teriakan dan saling memberi perniagaan. Semasa homestand terakhir pasukan itu, Yairo Muñoz menggegarkan sangkar pemukul ketika dia cuba merunsingkan pesaingnya.

“Apa-apa sahaja berlaku — tanpa menyentuh pemukul secara fizikal,” kata Schwarber sambil ketawa. “Ada beberapa perkara yang lucu. Jika anda memukul sangkar dengan pop timbul, anda kembali kepada sifar. Jadi anda boleh mempunyai 13 mata dalam hayunan terakhir anda dan anda fikir anda telah mendapatnya dan anda memukul sangkar dan anda tiada rezeki.”

Hoskins suka latih tubi dan pratonton pitcher malam itu yang dia dapat.

“Jelas sekali, tiada aksi lengan, tetapi melihat bentuk padang — di manakah ia perlu bermula di zon untuk menjadi yang saya boleh kendalikan? — membantu,” katanya. “Ia memberi anda tahap keyakinan tambahan kerana saya telah melihat bola pecah dan saya tahu saya boleh melakukan hayunan yang baik.

“Katakanlah kita berdepan dengan lelaki seperti Patrick Corbin, yang mempunyai peluncur yang baik. Saya tahu saya boleh memukul peluncur kerana saya sudah melakukannya. Saya boleh lebih tepat pada masa untuk bola cepat dengan kurang berfikir di dalam kotak kerana Saya telah menyiapkan kerja rumah saya.”

Bohm dan Stott juga tetap. Bohm memukul .240 terhadap bola pecah sebelum 1 Jun. Dia telah memukul .293 terhadap mereka sejak 1 Jun. Stott memulakan musim 1 untuk 15 menentang bola pecah. Dia telah mencecah .311 (19 berbalas 61) dengan peratusan .557 slugging sejak 1 Jun menentang pecah bola.

“Sudah tentu, ia membantu,” kata Stott. “Bila-bila masa anda melihat lebih banyak lagi, ia membantu.”

Bohm bersetuju dan memuji Camilli kerana kerja kerasnya dan kesanggupan melakukan apa sahaja untuk membantu penyerang pasukan sebelum, semasa dan selepas perlawanan.

Kerja tetap terhadap mesin curveball bukan untuk semua orang. Ia sepenuhnya panggilan pemain. Sesetengah lelaki lebih suka melakukan kerja mesin mereka terhadap halaju tinggi.

Tetapi hampir setiap pemukul dalam pasukan, termasuk Harper, akan mengambil kesempatan daripada mesin curveball sekali-sekala di dalam sangkar dalaman whey mereka rasa perlu.

“Setiap lelaki tahu apa yang dia perlukan,” kata Camilli. “Kami di sini untuk mereka.”

Selain menyediakan pemukul untuk menghadapi pitcher malam itu, perang yang merupakan pertandingan mesin curveball hampir setiap hari mempunyai manfaat lain.

“Terdapat persahabatan dengannya,” kata Hoskins. “Terdapat tekanan untuk melakukannya di hadapan lima atau enam lelaki yang berdiri di sana menunggu untuk ketawa.”

Kebersamaan itu adalah bahagian kegemaran Schwarber daripada semuanya.

“Pasukan yang bagus sudah hampir,” katanya.

Langgan Phillies Talk: Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We would love to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable content

Mesin Curveball membantu serangan Phillies, mendekatkan pemain


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/