Minggu dalam Kajian–19 Jun 2022

The Week in Review ialah koleksi kedua-dua kebaikan yang saya tulis sepanjang minggu lalu di internet, serta timbunan kecil pautan yang saya dapati menarik – umumnya berkaitan sukan ketahanan. Saya sering tertanya-tanya apa yang perlu dilakukan dengan semua kesejukan yang orang tulis, dan sementara saya berkongsi banyak perkara itu di Twitter dan Facebook, ini adalah forum yang lebih baik untuk menghantarnya kepada anda semua. Selalunya aliran berbeza ini tidak bertindih, jadi perhatikan semua tempat ini untuk mendapatkan barangan yang bagus!

Jadi dengan itu, mari kita mula beraksi!

Siaran DCR dalam Minggu Lalu:

Saya cuba bercuti minggu lepas bersama keluarga. Percubaan itu kebanyakannya berkesan, simpan semua video yang saya rakam semasa di sana yang saya perlukan untuk menyelesaikan penyuntingan. Namun, satu jawatan telah terlepas:

Rabu: Strava Menambah Sokongan Video: Begini cara ia berfungsi!

Bersedialah untuk serangan hebat minggu ini, terutamanya tertumpu pada ujian mendalam tentang perkara/konsep baharu.

Video YouTube Minggu Lalu Ini:

Inilah yang menjadi tumpuan di You of Tube, pasti jangan lupa melanggan di sana untuk dimaklumkan tentang video pada saat mereka memukul!


Perkara yang Saya Dapati Menarik Sekitar Interwebs:

Berikut adalah sebilangan kecil semua perkara rawak yang saya temui semasa melakukan tugas sivik saya untuk mencari penghujung Internet:

1) Temu bual mengenai Teknologi Sukan dan Kajian Dron: Saya telah memberikan banyak temu bual selama bertahun-tahun, tetapi ini mungkin salah satu kegemaran saya! Saya fikir terutamanya kerana ia sangat berbeza daripada yang lain yang pernah saya lakukan. Kebanyakan perbincangan di sini tertumpu pada dron dan aplikasi yang mengikuti sukan. Tetapi seperti yang anda lihat, dari bab-bab di bawah, terdapat banyak topik lain yang kami bincangkan. Masa yang baik pastinya!

Berikut adalah semua bab untuk video/wawancara di atas:

0:00 pengenalan
00:59 Apa yang membuatkan anda memulakan blog anda dan mula menyemak peralatan sukan?
06:01 Apakah perbezaan khalayak antara kandungan sukan anda dan kandungan dron anda?
11:59 Di manakah anda melihat teknologi penjejakan berlaku pada masa hadapan?
16:07 Bagaimanakah anda meneruskan proses semakan anda untuk dron?
8:42 Bagaimanakah anda sentiasa mematuhi peraturan di semua tempat yang anda terbang?
22:45 Adakah anda membeli semua produk yang anda semak?
25:23 Apa yang membuatkan anda memutuskan untuk berpindah ke Amsterdam?
28:24 Adakah anda merakam semuanya sendiri?
32:31 Pernahkah anda terjumpa produk yang teruk sehingga anda tidak menyemaknya?
36:21 Pada pendapat anda, apakah yang berlaku dengan Keluaran Mavic 3?
38:10 Adakah anda fikir DJI telah menjadi tamak dalam beberapa tahun kebelakangan ini?
45:04 Bagaimana untuk anda mengingati semua spesifikasi untuk semua produk berbeza yang anda semak?
47:19 Bolehkah anda memberitahu kami tentang video ujian angin anda?
51:07 Adakah anda mengharapkan Phantom 5?
56:03 Apakah perasaan anda tentang Remote ID di AS?
01:05:07 Apakah drone kegemaran anda?

2) Sirip pintar papan luncur mengumpul data lautan: Ini nampaknya cukup keren. Ia merupakan sebahagian daripada GPS pelayar (‘Apa yang saya lakukan?’), dan sebahagian pengumpulan data alam sekitar untuk penyelidik. Sudah tentu, perkara sebegini cenderung memerlukan penerimaan besar-besaran yang kritikal untuk mula menjadi berguna kepada penyelidik, tetapi…perlu bermula di suatu tempat.

3) Red Bull Cliff Menyelam di Paris di hadapan Menara Eiffel: Ini hebat. Akan menjadi lebih sejuk sekiranya saya berada di bandar (terlepasnya beberapa minggu). Namun begitu, latar belakang yang menakjubkan untuknya.

4) Bagaimana mereka mendapat pukulan menyelam itu: Ini sama sekali bukan apa yang saya jangkakan. Saya menganggap drone terlibat, tetapi, nampaknya tidak (mendapatkan permit drone di Paris adalah sangat sukar, walaupun, tidak mustahil untuk operasi seperti ini).

5) Enjin Pembelajaran Mesin Peloton untuk Syor Senaman: Ini pastinya di pihak yang lebih geeki, tetapi, begitu juga dengan ramai daripada anda. Seperti, ini adalah geek-send penuh dengan struktur pangkalan data dan banyak lagi. (melalui PeloBuddy)

6) Samsung Galaxy Watch 5 Mungkin Mengecas Cepat: Dalam beberapa cara, saya fikir kita akan melihat banyak syarikat meningkatkan pengecasan pantas dalam tempoh 12 bulan atau lebih. Kami melihat Apple membuat langkah kukuh tahun lepas dengan Apple Watch Series 7. Kami melihat Garmin menanganinya baru-baru ini dalam beberapa siri Venu 2 tahun lepas, serta jenama lain yang lebih kecil. Di seberang pasaran, ia masih belum berada di tempat yang sepatutnya, tetapi ia sudah sampai ke sana.

7) Lihat bagaimana DJI mengeluarkan Mini 3 Pro menjadi 250g: Ini ketara terutamanya untuk butiran yang diberikan DJI pada dron ini berkenaan dengan keputusan kejuruteraan. Sebelum ini, mereka jarang menggariskan butiran seperti ini dalam mana-mana cara umum. Dalam beberapa cara, ini adalah seperti apa yang kita lihat dengan Peloton di atas – yang mana sebaik sahaja anda mula mencapai kedudukan penguasaan pasaran, anda melihat syarikat menolak sempadan sesuatu (perisian atau perkakasan), melangkaui kejuruteraan asas sahaja. Ini tidak bermakna syarikat lain tidak melakukannya juga, tetapi apabila saya melihat merentasi kategori pasaran yang berbeza, selalunya terdapat satu titik di mana anda pergi “Ya, mereka telah beralih daripada hanya terus mendahului persaingan, kepada hanya sekadar memamerkannya.”

Dengan itu, terima kasih kerana membaca!We would love to thank the author of this article for this awesome web content

Minggu dalam Kajian–19 Jun 2022


Take a look at our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/