Model Mini iPhone Mencecah Kedai Refurb Apple Hanya Beberapa Hari Sebelum Debut Siri iPhone 14 yang Lebih Besar

Buat pertama kali dalam beberapa minggu, Apple telah mengisi semula gedung Diperbaharui dan Pembersihan dengan a rangkaian model mini iPhone 12hanya beberapa hari sebelum faktor bentuk yang lebih kecil dijangka digugurkan daripada barisan telefon pintar utama Apple.

Untuk siri iPhone 14 akan datang, Apple dipercayai akan mengeluarkan saiz “mini” iPhone 5.4-inci memihak kepada dimensi peranti yang lebih besar. Pilihan yang tersedia dijangka termasuk ‌iPhone 14‌ 6.1 inci, iPhone 14 Pro 6.1 inci, ‌iPhone 14‌ Max 6.7 inci dan ‌iPhone 14 Pro‌ Max 6.7 inci.

Saiz “mini” iPhone 5.4-inci pada asalnya diperkenalkan pada 2020 dengan kemunculan pertama iPhone 12 mini, yang disambut dengan meriah kerana saiznya yang kompak. Peranti itu diikuti oleh iPhone 13 mini tahun lepas, kemas kini yang sebahagian besarnya meningkat. Apple masih menjual kedua-dua model di halaman kedai utamanya, tetapi walaupun peranti yang lebih kecil itu popular di kalangan peminat, Apple telah menganggap faktor bentuknya adalah tidak cukup popular untuk membuat lelaran baharu untuk tahun ketiga berjalan.

Ia masih dapat dilihat sama ada Apple akan memutuskan untuk terus menawarkan model mini iPhone baharu selepas ia melancarkan siri iPhone 14 perdana generasi akan datang, dan memandangkan model penggantinya masih belum disenaraikan di kedai membaik pulih Apple, ketersediaan kembali iPhone yang telah diperbaharui. 12 unit mini mungkin perlu diberi perhatian untuk pengguna yang menggemari saiz yang lebih kecil.

Apple mula menjual peranti ‌iPhone 12 mini‌ diperakui yang diperakui Julai tahun ini – genap 21 bulan selepas ia dilancarkan pada asalnya – tetapi permintaan telah menyukarkan mereka untuk mendapatkannya sejak beberapa minggu lalu selepas berita mengenai kematian mereka yang akan berlaku dalam rangkaian perdana baharu Apple yang akan datang.

iPhone 12 mini menyediakan set ciri yang sama seperti ‌iPhone 12‌, hanya dengan reka bentuk yang lebih padat, paparan 5.4 inci dan 15 jam hayat bateri semasa main balik video, manakala peningkatan ‌iPhone 13‌ mini ke atas ‌iPhone 12‌ mini kebanyakannya berulang. , menawarkan penambahbaikan dari segi paparan yang lebih cerah, takuk yang lebih kecil, peningkatan prestasi dan ciri perisian kamera baharu.

Peningkatan yang lebih ketara termasuk perkakasan kamera dan hayat bateri yang lebih lama, tetapi pada nilai muka mungkin tidak mencukupi untuk mewajarkan mendapatkan model baharu berbanding ‌iPhone 12‌ untuk kebanyakan pelanggan.

membaiki iphone 12 mini
Di kedai Refurb Apple, model mini iPhone 12 kini boleh didapati dengan harga serendah $529 untuk versi 64GB (penjimatan $100) dan sebanyak $659 untuk versi 256GB (menjimatkan $120).

iPhone yang diperbaharui tidak berkunci dan bebas SIM. Semua iPhone yang diperbaharui datang dengan bateri baharu, cangkerang luar baharu dan kotak putih baharu yang merangkumi semua manual dan kabel USB-C ke Lightning. Semua iPhone yang telah diperbaharui dilindungi oleh waranti setahun standard Apple dan layak untuk perlindungan AppleCare+ yang dilanjutkan.

Apple berkata iPhonenya yang diperbaharui diuji dan dibersihkan dengan teliti, dan pada pandangan kami, ia hampir tidak dapat dibezakan daripada iPhone serba baharu. Satu-satunya perbezaan ketara dengan ‌iPhone‌ yang diperbaharui diperakui ialah ia didatangkan dalam kotak yang lebih jelas.

Apple dijangka mengumumkan siri iPhone 14 pada acara media “Far Out” pada hari Rabu, 7 September. Lihat panduan kami untuk segala-galanya yang kami jangkakan untuk melihat pada acara Apple yang akan datang dan pastikan anda melawat MacRumors sepanjang minggu akan datang untuk liputan komprehensif minit demi minit tentang semua perkembangan terkini.

(Terima kasih, Jason!)

We would like to say thanks to the author of this write-up for this awesome web content

Model Mini iPhone Mencecah Kedai Refurb Apple Hanya Beberapa Hari Sebelum Debut Siri iPhone 14 yang Lebih Besar


Discover our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/