Modern Warfare 2 membolehkan pemain memilih antara Killstreaks atau Scorestreaks

Beta berbilang pemain Call of Duty: Modern Warfare 2 hadir, memberikan pemain rasa pertama ansuran terbaru dalam francais itu. Berikut ialah semua yang anda perlu tahu, termasuk cara mendapatkan kod, masa mula beta dan tarikh serta platform yang digunakan.

Call of Duty: Next telah selesai, mendedahkan masa depan francais merentasi pelbagai tajuk. Bukan sahaja kita nampak Zon perang 2tetapi kami mendapat banyak maklumat baharu tentang Peperangan Moden 2.

Daripada sistem Gunsmith yang serba baharu kepada Pakej Perk, peta berbilang pemain baharu kepada Serbuan ala takdirterdapat banyak perkara yang perlu diterokai oleh peminat CoD apabila permainan itu dilancarkan pada 28 Oktober.

Berita baiknya ialah walaupun keluaran penuh tinggal sebulan lagi, kami boleh tenggelam dalam aksi berbilang pemain mulai 16 September, dengan versi beta berbilang pemain Modern Warfare 2. Berikut ialah semua yang anda perlu tahu, termasuk cara mendapatkan kod, apabila ia disiarkan secara langsung di rantau anda dan platform mana ia tersedia.

Masa mula beta Modern Warfare 2 PlayStation Early Access

Beta Akses Awal PlayStation Modern Warfare 2 bermula 16 September dan akan disiarkan secara langsung di 10 PG PT / 1 PTG ET / 6 PTG BST.

Pemain PlayStation yang telah membuat prapesanan atau mempunyai kod beta boleh pramuat beta pada PS4 atau PS5 mereka sekarang, supaya mereka boleh bersedia untuk menyertai perlawanan dengan segera.

Bagaimana untuk mendapatkan kod beta Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 akan mempunyai tempoh beta terbuka, tetapi jika anda ingin memulakan tindakan lebih awal, anda memerlukan kod beta.

Cara terbaik untuk mendapatkan kod beta MW2 adalah dengan prapesan permainan. Pesan salinan fizikal permainan dan anda akan menerima kod beta yang boleh anda tebus di tapak web Call of Duty. Sesiapa sahaja yang membeli salinan digital daripada kedai PlayStation atau Xbox akan didaftarkan secara automatik untuk beta.

Cara menebus kod beta Modern Warfare 2 anda

Menebus kod beta Modern Warfare 2 anda adalah mudah. Hanya menuju ke laman web rasmi Call of Dutydan ikuti langkah berikut:

  1. Log masuk ke akaun Activision anda. Jika anda tidak mempunyai akaun Activision, anda perlu menciptanya.
  2. Masukkan kod akses awal anda.
  3. Setelah berjaya ditebus, anda akan menerima token Beta Akses Awal melalui e-mel yang dipautkan ke akaun Activision anda.
  4. Buka kedai pada platform pilihan anda dan masukkan kod Beta Akses Awal untuk mula memuat turun beta.
Hantu dengan Assault Rifle dalam Modern Warfare 2

Tarikh keluaran beta Modern Warfare 2

The Peperangan Moden 2 beta berbilang pemain akan dijalankan pada 16 September bagi mereka di PlayStation yang membuat prapesan permainan selama dua hari sebelum ia dibuka kepada orang lain di platform dari 18 hingga 20 September.

Hujung minggu berikutnya, pemilik Xbox dan PC yang telah membuat prapesan Modern Warfare 2 akan dapat mengaksesnya 22 hingga 23 Septembermanakala semua pengguna PlayStation sekali lagi akan mempunyai akses kepada beta terbuka.

Akhirnya, dari 24 hingga 26 September, Modern Warfare 2 beta terbuka akan membuka pintunya kepada semua orang tanpa mengira platform. Kami mempunyai rekap penuh tarikh beta di bawah:

  • 16-17 September: Akses awal PlayStation
  • 18-20 September: PlayStation open beta
  • 22-23 September: Akses awal Xbox dan PC, beta terbuka PlayStation
  • 24-26 September: Buka beta pada semua platform

Mengapa Modern Warfare 2 beta pada PlayStation dahulu?

Walaupun Microsoft berada dalam proses memperoleh Activision Blizzardperjanjian itu belum berlalu jadi perjanjian pemasaran Sony dengan Call of Duty masih kekal — bermakna beta Modern Warfare 2 akan melanda konsol PlayStation terlebih dahulu.

Terima kasih kepada perjanjian ini, pemain PlayStation mempunyai akses awal kepada alfa dan beta, mod eksklusif, lebih banyak slot ciptaan kelas dan kosmetik percuma dalam Pek Pertempuran. Pada 8 Jun, Activision mengesahkan bahawa pemain PlayStation akan menerima beta Modern Warfare 2 sekurang-kurangnya lima hari lebih awal daripada mana-mana platform lain.

Sama ada pemain Xbox akan menerima faedah yang sama apabila pemerolehan itu berlalu masih belum dapat dilihat, tetapi laporan menunjukkan bahawa perjanjian PlayStation akan kekal untuk beberapa permainan CoD seterusnya.

Kredit Gambar: Activision

We want to say thanks to the writer of this article for this remarkable material

Modern Warfare 2 membolehkan pemain memilih antara Killstreaks atau Scorestreaks


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/