Narwal Freo mungkin vakum robot paling pintar di sekelilingnya

The mop robot dan vakum pasaran adalah satu yang kompetitif, dipenuhi dengan apa yang kelihatan seperti produk lama yang sama berulang kali. Di sini untuk mengubahnya, Narwal Freo ialah kombo vakum robot pintar dan mop yang dibungkus pada pad dengan ciri.

Narwal adalah sebuah syarikat yang agak baru. Pelancaran vakum/mop robot pertamanya pada pertengahan 2021. Vakum pertama daripada syarikat itu ialah Narwal T10, yang mempunyai beberapa ciri yang mengagumkan dan berdaya saing. T10 adalah salah satu pilihan terbaik dalam hal robot mop, semata-mata kerana reka bentuk mop jauh lebih teguh daripada apa yang ada di pasaran.

Untuk membina reka bentuk itu, Narwal adalah memperkenalkan Freo, satu lagi kombo vakum dan mop robot yang membawa sesuatu ke tahap yang baharu. Narwal Freo mempunyai kuasa sedutan yang lebih besar daripada T10, datang pada 3000 pa – lebih 1000 pa lebih daripada T10. Selain itu, Narwal Freo boleh mengemop dan mengosongkan dalam larian yang sama tanpa perlu menukar aksesori sebelum dimulakan.

Pembersihan paling bijak di sekeliling

Dengan lima mod pembersihan yang berbeza, Freo nampaknya sesuai dengan mana-mana rumah dengan mudah. Mula-mula, anda boleh sama ada mengosongkan atau mengemop dalam satu sesi, atau anda boleh meminta Freo melakukan kedua-duanya pada masa yang sama. Apa yang membezakan Freo ialah mod keempat, yang membolehkan robot mengosongkan terlebih dahulu dan kemudian kembali ke titik permulaan dan mengemop. Mod itu memastikan tiada sisa habuk yang basah dan menjadi lebih sukar untuk dibersihkan.

Mod terakhir adalah lebih kepada penukar permainan, sesuai dinamakan “mod Freo.” Mod Freo membolehkan robot kawalan kreatif dalam membersihkan lantai. Mod ini akan mengutamakan lantai yang bersih, membuat beberapa hantaran sehingga ia benar-benar dibersihkan sehingga tiada lagi kotoran yang dikesan oleh teknologi DirtSensenya. Selain itu, Narwal Freo mempunyai ciri yang dipanggil Smart Swing, yang membolehkan robot berayun-ayun dan memberus tepi lantai anda dengan pad mop belakang.

Dengan mod Freo, vakum juga akan melaraskan tekanan dan kelembapan mop pada lantai kayu dan jubin, selagi anda menetapkannya dalam apl. Ini memastikan lantai kayu anda tidak membengkak dan rosak dari semasa ke semasa, yang agak kemas.

Dibina untuk membersihkan

Secara fizikal, Narwal Freo dilengkapi dengan semua penderia dan aksesori vakum dan mop robot mewah. Bahagian bawah menempatkan beberapa sensor tebing dan sensor permaidani. Terdapat juga sensor mengikut dinding di sisi. Selain itu, terdapat berus roller tengah dan dua berus sisi. Berus sisi secara automatik akan berhenti berputar dan menutup apabila bersentuhan dengan lantai yang bersih untuk meminimumkan perjalanan kotoran.

Apa yang menjadikan robot vakum/mop ini pilihan yang bagus ialah pad mop dwi segi tiga ke arah belakang robot. Pad mampu 180 rpm dan diberi tekanan untuk pembersihan yang lebih mendalam dan akan terangkat apabila robot menyedut supaya ia tidak menyeret ke atas lantai.

Bahagian atas robot menempatkan pengimbas LiDAR untuk memetakan seluruh rumah anda, serta penderia inframerah untuk halangan betul-betul di hadapan.

Bersihkan dengan lebih cekap dengan 5 mod pembersihan

The Narwal Freo akan menjadi robot vakum/mop yang benar-benar bagus dengan sendirinya, tiada soalan ditanya. Lebih baik lagi, pangkalan menjaga mencuci pad mop selepas ia menempuh jarak tertentu. Selepas itu, pad mop tersebut dikeringkan dengan dua angin panas 40 darjah celsius, untuk membunuh mana-mana bakteria secara menyeluruh.

Ciri utama Freo yang kemas ialah paparan skrin sentuh di bahagian atas pangkalan, yang membolehkan anda melaraskan tetapan dengan mudah dan cepat. Ini bagus untuk mereka yang ingin menukar tetapan pada satu sen daripada pangkalan itu sendiri, dan bukannya menggali aplikasi pada telefon mereka.

Secara keseluruhannya, Narwal Freo ialah pilihan vakum dan mop robot yang hebat untuk sesiapa sahaja. Dengan pad mop pembersihan sendiri, dan mod pintar daripada mengesan kotoran dan menukar pelan permainan di tempat kejadian, Freo berkemungkinan besar mop robot dan vakum tahun ini.

Mulai sekarang hingga 23 Oktober, anda boleh prapesan Narwal Freo dari tapak web syarikat dengan potongan $200. Itu menurunkannya kepada $1099.

Pra-pesanan Narwal Freo

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan automatik yang menjana pendapatan. Lagi.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:

We would like to give thanks to the author of this write-up for this awesome material

Narwal Freo mungkin vakum robot paling pintar di sekelilingnya


You can find our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/