Neon White – Tanda Baca Sifar

Mahu menonton Zero Punctuation tanpa iklan? Mendaftar untuk The Escapist + hari ini dan sokong pencipta kandungan kegemaran anda!

Oh Yahtzee, awak patut buat Diablo Immortal. Ia agak membosankan dan kamera mengezum masuk terlalu dekat dan juga ia adalah kerja jahat yang paling licik yang pernah dihimpit keluar dari dubur berduri hitam BeelzeBlizzard. Nampaknya anda sudah tahu perasaan anda mengenainya, penonton. Mengapa saya perlu membuat diri saya sengsara sepanjang minggu hanya untuk menguraikan semula pendapat umum yang telah ditetapkan melalui lensa jenaka dan secara beransur-ansur menukar tajuk menjadi sesuatu yang tidak sopan. Beritahu anda apa, mari kita senaraikan semua perkara yang saya akan panggil sekarang: Diablo Immortal, Diablo Immoral, Diablo Impoverishing, Diablo Income Statement, Diablo In A Gadda Da Vida Baby. Sekarang mari kita teruskan dan cuba sebarkan sedikit kepositifan yang diperlukan. Dan anda tahu perkara yang membuatkan saya berasa positif: permainan indie baharu yang saya tidak pernah dengar sebelum ini tetapi sangat suka. The Escapist mempunyai senarai komunal permainan untuk semakan yang saya selalu cuba mencuri lobak merah yang paling berair sebelum lelaki 3MR sedar pada pagi Isnin, dan Neon White menarik perhatian saya apabila ia menggambarkan dirinya sebagai penembak laju orang pertama. Dan saya mempunyai minat yang semakin meningkat dalam pelari laju, terutamanya kerana saya rasa seperti seseorang perlu mengawasi orang ini sebelum terdapat kekurangan Mountain Dew yang tidak dijangka dan mereka membakar semua bandar kita.

Dan selepas memainkannya, ya saya rasa anda boleh memanggil Neon White sebagai penembak orang pertama kerana ia adalah orang pertama dan anda menembak sesuatu, tetapi musuh tidak boleh bergerak dan mempunyai semua pencirian dinamik halangan pada trek pecut. Benar-benar ia adalah platformer teka-teki kelajuan orang pertama, di mana dalam setiap peringkat cabarannya adalah untuk menyimpulkan laluan terpantas untuk memercikkan semua pembunuhan wajib dan tekan pintu keluar. Mekanik permainan yang unik ialah anda mengambil kad senapang yang sama ada anda tembak dengan cara membosankan senapang biasa atau buang untuk menggunakan sejenis kuasa traversal yang unik untuk senapang itu – pistol memberikan lompatan dua kali, senapang meluncur di udara, pelancar roket mempunyai cangkuk bergelut yang bermaksud bahawa jika ia juga mengeluarkan rasa koktel udang melangkau dari pangkalnya maka saya secara rasmi tidak memerlukan apa-apa lagi dalam hidup saya. Dan saya pasti dapat melihat garis telus pada teras idea ini. Terdapat sesuatu yang menarik secara intrinsik, jika tidak sangat mesra alam, tentang membuang senjata api yang telah digunakan di tengah-tengah adegan aksi. Seperti dalam adegan lobi dalam filem Matrix pertama, atau seorang lelaki dari Overwatch yang mungkin mempunyai lebih banyak senjata ganti padanya daripada jabatan harta benda hilang sekolah menengah Amerika.

Mengapa senjata perlu dibentangkan sebagai kad yang saya kurang jelas; mungkin jika anda boleh menggambarkan diri anda sebagai “pejuang kad” maka anda berhak mendapat pelepasan cukai daripada kerajaan permainan indie. Dan bahan terakhir ialah elemen novel visual, (ludah). Tidak, tidak mengapa, saya rasa. Adalah baik untuk mengurangkan cabaran larian pantas yang sengit dengan sedikit masa henti melepak dengan beberapa watak anime, atau lebih tepat, watak daripada komik web yang dilukis oleh pelajar kolej baru yang menonton terlalu banyak anime. Saya tidak membenci cerita itu, ia hanya sedikit… juvana, saya rasa. Anda bermain sebagai lelaki yang tegang dalam sut dengan terlalu banyak tali pinggang yang disuarakan oleh Steve Blum yang hebat memakai topi Cowboy Bebopnya, dan dia pernah menjadi sebahagian daripada GENG JENAYAH yang beroperasi lebih banyak mengikut barisan kelab rumah pokok kawan baik, dan terdiri daripada rawa archetypes standard: kawan bodoh pemalas, gadis panas, gadis keras. Gadis yang lantang memaparkan takrifan komik web pelajar yang agak kurang dinasihati tentang kegilaan: sukakan keganasan, mempunyai mata yang membulat dan secara amnya bertindak seperti seorang lelaki gila berumur dua belas tahun yang baru-baru ini kepalanya terperangkap dalam dispenser perut jeli.

Namun, sekurang-kurangnya plotnya agak mudah untuk difahami. Wira kami, White, dinamakan sempena album Beatles kegemarannya, telah mati dan di api penyucian tetapi dia dan rakan-rakan kromatiknya dipanggil ke Syurga kerana mereka seperti kelab rumah pokok kawan terbaik yang melakukan jenayah terbaik yang pernah anda semua dan mereka perlu melawan pencerobohan syaitan dan sesiapa yang melakukan kerja yang terbaik akan kekal di syurga sebagai penangkap tikus rumah peribadi Tuhan. Banyak Neon White memberi saya getaran Suda51. Nada ceria, gaya visual, tema yang hebat, cara setiap watak adalah pembunuh upahan yang hebat kerana Suda51 nampaknya tidak menyedari bahawa pekerjaan lain wujud, cuma cerita dan penulisan yang mempunyai getaran wannime yang menarik perhatian mata. Wannime ialah apabila sesuatu bukan Jepun menjejaskan penampilan anime Jepun, hanya untuk menjimatkan perjalanan anda ke glosari, dan apabila saya mencari pembangun untuk mengesahkan mereka bukan Jepun, ternyata pereka utama ialah Ben Esposito, lelaki itu yang membuat Donut County dan beberapa perkara lain, tetapi yang paling saya ingat kerana nama keluarganya akan menjadi nama yang sangat baik untuk kapal angkasa. “Kapten, kami mendapat pengesahan bahawa larva Wabak Andromedan telah mengatasi sepenuhnya Stesen Esposito.”

Tetapi saya menyimpang. Hanya untuk mengulangi diri saya sendiri, saya tidak keberatan perkara anime walaupun pada masa-masa anda boleh merasakan secara fizikalnya keinginan berterusan untuk menonton episod pantai. Malah saya berasa terdorong untuk mencari semua hadiah tersembunyi dalam setiap peringkat untuk membuka kunci setiap perbualan bonus. Ia bukan sistem perhubungan yang kompleks; setiap watak hanya mempunyai satu hadiah yang mereka suka. Secara peribadi jika saya diberi sembilan belas botol minyak wangi, saya akan menganggapnya sebagai penggalian pada kebersihan diri saya, tetapi ia benar-benar membuatkan minat cinta gadis panas terbuka, dalam beberapa pengertian frasa. Bukan bermakna saya meluangkan masa untuk mencari hadiah tersembunyi dan bintang emas setiap peringkat hanya untuk melembapkan watak fiksyen. Saya melakukannya kerana ia menyeronokkan untuk dilakukan. Selain itu, terdapat tahap cabaran bonus yang anda hanya boleh perolehi daripada trek perhubungan dan itu bermakna lebih menyeronokkan bagi saya. SERONOK. F, U, N. Memberikan keseronokan atau keseronokan. Lihatlah, industri permainan. Pada zaman Jiminy Cockthroatism yang berleluasa ini, saya telah berulang kali menyatakan dengan jelas bahawa saya mempunyai lebih banyak masa untuk permainan yang menumpukan pada melakukan satu perkara dengan baik daripada yang saya lakukan untuk spunksalad reka bentuk yang kembung yang cuba memenuhi keperluan pemain penembak dan siluman pada masa yang sama pemain dan pemain tunggal dan berbilang pemain dan pemain yang hanya mahu duduk di sudut menolak semut ke atas hidung mereka.

Gelung permainan teras Neon White tidak rumit tetapi ia menyeronokkan dan katartik dan mencabar, dan bit novel visual tidak mengganggunya sehingga memberikan rehat yang diperlukan untuk membolehkan anda bernafas kembali dan mengecewakan Gatorade. Dan permainan ini tertumpu dengan baik pada pengalaman larian pantas yang dimaksudkan. Mungkin tersalah langkah. Saya mungkin menghargai beberapa tahap bentuk bebas yang lebih sedikit yang lebih memfokuskan pada menembak syaitan yang bergaya daripada mengikuti satu laluan linear yang sangat spesifik hingga ke penghujungnya, tetapi Neon White mahu menjadi permainan teka-teki yang lebih laju daripada penembak dan itu tidak mengapa bagi saya. Adakah lebih ramai daripada kita boleh yakin dengan apa yang mereka mahukan. Rebahkan diri anda di kerusi tukang gunting rambut saya dan sebut “Pemotongan buzz nombor tiga!” dan saya seperti “Ya tuan!” Lebih baik daripada permainan yang datang dan pergi “Oh saya tidak tahu, buat separuh kepala saya pendek dan separuh lagi kerinting dan sembur cat bahagian atas hijau dan bahagian bawah warna pilihan anda supaya anda mempunyai perasaan peribadi. pemilikan potongan rambut saya.” Dan kemudian saya seperti “Jalang, jangan datang ke sini dengan penuh keraguan dan katakan itu untuk kepentingan saya. Jangan masukkan separuh nanas ke dalam lubang kencing saya dan panggil ia sebagai pencuci jus.”

We would like to say thanks to the writer of this post for this remarkable content

Neon White – Tanda Baca Sifar


Find here our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/