Nier: Pelabuhan Nintendo Switch Asli Automata Mempunyai Peminat Kingdom Hearts Merajuk

2B memegang dua hot dog manakala Sora hanya mempunyai satu.

“Wah 2B! kenapa Square Enix membenarkan anda mempunyai port asli pada Nintendo Switch?”- Sora (mungkin)
Imej: The Visking Corporation / Square Enix / Kotaku

Berikutan pengumuman Nintendo bahawa aksi-RPG kegemaran kultus PlatinumGames Nier: Automata akan datang ke Switch akhir tahun inibeberapa pemain menuntut Square Enix membuat port asli untuk Kingdom Hearts permainan juga.

Semasa semalam Nintendo Direct Mini: Pameran Rakan KongsiSquare Enix mengumumkan bahawa Nier: Automata Penghujung Edisi YoRHa akan datang ke Suis pada 6 Oktober. Port Suis termasuk alat tambah yang dikeluarkan sebelum ini seperti DLC ”3C3C1D119440927”. serta pakaian baharu.

Dalam catatan blog susulan, the rasmi Jepun Nier akaun Twitter mengesahkan port Suis akan berjalan pada 30 bingkai sesaat dengan resolusi 1920×1080 apabila didok dan resolusi 1280×720 dalam mod pegang tangan. manakala Nier: Automata peminat meme yang dikongsi sebagai tindak balas kepada betapa buruknya Penghujung Edisi YoRHa mungkin berjalan pada perkakasan sederhana Nintendo, Kingdom Hearts peminat menuntut Square Enix memberi Kingdom Hearts layanan yang sama dengan pelepasan port asli pada Suis.

Baca Lagi: Kingdom Hearts Peminat Katakan Port Cloud Suis Menyusahkan

“Macam mana Square boleh dapat Nier untuk berjalan pada 1080p pada 30fps tetapi tidak boleh mengganggu untuk membuat port asli Kingdom Hearts LMFAO,” seorang pengguna Twitter menulis.

“Anda tidak boleh memberitahu saya a Kingdom Hearts pelabuhan asli tidak mungkin apabila melihat bagaimana NieR akan menjalankan 1080p pada dok untuk Suis,” seorang lagi menjawab.

Sudah tentu, yang Kingdom Hearts permainan sudah tersedia di Suis, melalui penstriman teknologi awan bertujuan untuk berfungsi sebagai penyelesaian untuk menjalankan permainan yang terlalu menuntut untuk perkakasan konsol pegang tangan. Walaupun prospek untuk mempunyai Sora dan krew dalam perjalanan adalah impian yang menjadi kenyataan bagi peminat, port Switch penstriman awan tersebut ternyata menjadi mimpi ngeri.

Sejak pelancaran versi awan Switch Kingdom Hearts pada bulan Februari, pemain telah melaporkan isu kependaman yang serius dan ranap permulaan. Pelabuhan awan bermain begitu hebat untuk sesetengah orang Kingdom Hearts peminat bahawa mereka terus menasihati pemain lain bukan untuk membeli permainan di Suis.

Sukar untuk dipersalahkan Kingdom Hearts peminat kerana kecewa kerana Square Enix memberikan permainan era PlayStation 2 yang kebanyakannya layanan pelabuhan awan yang hambar manakala Nier: Automatatajuk PlayStation 4 penuh, mendapat port Suis asli.

“Saya kena bayangkan ini kerana [Tetsuya] Nomura sentiasa mempunyai KH pasukan mengendalikan pelabuhan secara langsung dan mereka lebih sibuk sekarang manakala PlatinumGames mempunyai lebar jalur,” YouTuber Liam Allen-Miller tweet. “Tetapi ya bukan rupa yang bagus, terutamanya untuk tajuk PS2.”

Kotaku menghubungi Square Enix dan Nintendo untuk mendapatkan komen.

Masa akan menentukan sama ada aksi-RPG yang memenangi anugerah Sukan Platinum akan mengalami nasib yang sama seperti Kingdom Hearts mengenai prestasi Suisnya. Jika ia berlaku, saya pasti sesetengah pemain akan membuat cabaran permainan dunia nyata meta daripadanya, seperti yang mereka sudah lakukan dalam versi sedia ada oleh mensabotaj HUD mereka. Mungkin ini adalah permulaan cabaran framerate yang buruk.

Nier: Automata Penghujung Edisi YoRHa dilancarkan pada Nintendo Switch pada 6 Oktober dengan harga $40, dan sudah sedia untuk prapesanan di eShop.We wish to thank the writer of this short article for this outstanding web content

Nier: Pelabuhan Nintendo Switch Asli Automata Mempunyai Peminat Kingdom Hearts Merajuk


You can find our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/