Nintendo Direct Mini: Pengumuman Dan Permainan Terbesar

Kemas kini: Nintendo Direct Mini selama 25 minit disiarkan pagi ini, dan ia penuh dengan permainan, treler dan pengumuman untuk pemilik Nintendo Switch. Antara pengumuman terbesar: Permainan Persona akhirnya akan hadir ke Switch, beberapa demo dan permainan kini dikeluarkan di eShop, dan akhirnya kami tahu bila kami akan bermain Mario + Rabbids Sparks of Hope. Anda boleh menonton semula keseluruhan Direct Mini dalam video di bawah, dan tekan pautan untuk liputan penuh acara kami.

Cerita asal: Nintendo telah mengumumkan acara Nintendo Direct Mini seterusnya. Ia berlangsung hari ini, 28 Jun, dan bermula pada 6 PG PT. Walaupun kami tidak tahu dengan tepat apa yang akan dipaparkan, Nintendo berkata ia akan memberi tumpuan kepada permainan pihak ketiga, bermakna kami tidak boleh mengharapkan untuk melihat Zelda: Breath of the Wild 2 atau Pokemon Scarlet/Violet. Siaran “Mini” sebaliknya akan mengandungi kira-kira 25 minit maklumat mengenai permainan Switch pihak ketiga yang akan datang, dan nampaknya satu butiran daripadanya telah pun bocor. Inilah yang anda perlu tahu untuk menonton Direct sebaik sahaja ia bermula.

Bermain sekarang: Nintendo Direct Mini: Pameran Rakan Kongsi – Jun 2022

Pukul berapa Nintendo Direct Mini untuk Jun 2022 bermula?

Acara bermula hari ini, Selasa, 28 Jun pada 6 PG PT / 9 PG ET, tetapi ia akan menjadi strim atas permintaan, betul-betul daripada strim langsung, menurut tweet Nintendo. Anda akan dapat menontonnya Youtube.

Ini adalah Nintendo Direct kedua dalam beberapa minggu, sebagai a Acara Nintendo Direct 22 Jun memberi tumpuan kepada Xenoblade Chronicles 3, yang dikeluarkan pada bulan Julai.

Apa yang diharapkan

Nintendo tidak memberikan petunjuk tentang permainan apa yang mungkin muncul semasa acara 27 Jun, tetapi beberapa kemungkinan termasuk Mario + Rabbids: Sparks of Hope dan Bayonetta 3. Yang pertama kelihatan seperti pertaruhan yang selamat selepas tarikh keluaran Sparks of Hope bocor di kedai Ubisoft. Terdapat banyak kemungkinan lain juga, seperti Sports Story, Hollow Knight: Silksong (yang akhirnya muncul semula awal bulan ini di persidangan Not-E3 Xbox), dan banyak lagi. Khabar angin juga telah mencadangkan bahawa Nier Automata dan Persona boleh dimasukkan ke dalam Direct.

Khabar angin mengatakan mungkin ada satu lagi Nintendo Direct berlangsung 29 Jun yang ramai harapkan ialah pameran musim panas tradisional Nintendo, tetapi itu hanya spekulasi setakat ini. Wartawan Jeff Grubb dari tapak kakak GameSpot Giant Bomb berkata Nintendo akan menganjurkan beberapa acara musim panas tahun ini, tetapi kemungkinan acara ini akan menutup rancangannya untuk bulan itu.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. GameSpot mungkin mendapat bahagian hasil jika anda membeli apa-apa yang dipaparkan di tapak kami.We wish to thank the author of this write-up for this awesome material

Nintendo Direct Mini: Pengumuman Dan Permainan Terbesar


We have our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/