Nintendo eShop Selects – Mei 2022

Imej: Nintendo Life

Okey ya, kami tahu kami agak lewat dengan eShop Selects Mei, tetapi ayuh, ia bukan musim E3! Namun begitu, kami kembali lagi untuk mengumpulkan tawaran terbaik pada bulan ini; Memang, ia agak tenang untuk sebahagian besar, tetapi itu tidak bermakna tidak ada sebarang berlian yang tergelincir (kami mungkin agak nakal dan memasukkan satu atau dua permainan berkotak bulan ini – hei, ia adalah satu yang tenang, okay?!).

Jadi, mari kita pecahkan kemudian! Pertama sekali, kumpulkan beberapa sebutan terhormat yang tidak cukup untuk mencapai tiga teratas kami, tetapi mereka tetap berbaloi untuk diperiksa tanpa mengira.

Sementara itu sudah tentu, pastikan anda menyemak eShop Selects untuk April semasa anda melakukannya!

Sebutan Yang Berhormat


3. OPUS: Echo of Starsong – Edisi Mekar Penuh (Tukar eShop)

OPUS: Echo of Starsong - Edisi Mekar Penuh (Tukar eShop)OPUS: Echo of Starsong - Edisi Mekar Penuh (Tukar eShop)

Penerbit: Sigono / pemaju: Sigono

Tarikh Tayangan: 11 Mei 2022 (USA) / 11 Mei 2022 (UK/EU)

Menduduki nombor tiga ialah tajuk yang dipacu naratif OPUS: Echo of Starsong. Kami menyebutnya sebagai “pengembaraan emosi yang mewakili puncak siri setakat ini dan dengan mudahnya salah satu permainan terdorong cerita terbaik di Switch” dalam ulasan kami, menonjolkan suasana luar biasa yang dipamerkan dan kekuatan emosi yang dibawa oleh cerita itu.

Baca ulasan penuh Stuart Gipp tentang tajuk itu di sini.

2. MUZIUM PAC-MAN+ (Tukar)

MUZIUM PAC-MAN+ (Tukar)MUZIUM PAC-MAN+ (Tukar)

Penerbit: Bandai Namco / pemaju: Bandai Namco

Tarikh Tayangan: 27hb Mei 2022 (USA) / 27hb Mei 2022 (UK/EU)

Memenangi pingat perak bulan ini ialah PAC-MAN MUSEUM+, pilihan menarik dari beberapa keluaran paling menarik watak ikonik selama ini. Ia mempunyai banyak tawaran, dengan papan pendahulu dalam talian dan misi untuk diselesaikan, dan kami amat menyukai betapa mantapnya emulasi untuk setiap permainan. Beberapa kandungan luar mungkin agak kurang, tetapi itu tidak menghilangkan fakta bahawa kompilasi ini termasuk beberapa permainan terhebat sepanjang masa.

Lihat ulasan penuh Tom Massey untuk permainan itu di sini.

Sila ambil perhatian bahawa beberapa pautan luaran pada halaman ini ialah pautan ahli gabungan, yang bermaksud jika anda mengklik pautan tersebut dan membuat pembelian, kami mungkin menerima peratusan kecil daripada jualan. Sila baca kami Pendedahan FTC untuk maklumat lanjut.

1655666282 875 Nintendo eShop Selects Mei 2022

1. Warga Tidur Tidur (Tukar eShop)

Warga Tidur Tidur (Tukar eShop)Warga Tidur Tidur (Tukar eShop)

Penerbit: Rakan Pengembara / pemaju: Jump Over The Age

Tarikh Tayangan: 5hb Mei 2022 (USA) / 5hb Mei 2022 (UK/EU)

Dan di tempat pertama bulan ini ialah Citizen Sleeper, permainan yang digemari ramai kakitangan kami secara sebulat suara. Naratif dan penulisannya yang kukuh boleh dibandingkan dengan seperti Disco Elysium yang luar biasa, dan kami sangat menikmati gaya seni yang indah yang dipamerkan bersama-sama dengan runut bunyi gelombang synth yang hebat. Pasti satu untuk dibeli jika anda suka permainan main peranan yang kuat!

Lihat ulasan penuh Mitch Vogel tentang permainan itu di sini.


Cara kami memutuskan eShop kami Pilih tiga teratas: Apabila kita mencapai penghujung setiap bulan, kakitangan Nintendo Life mengundi tajuk kegemaran mereka daripada senarai permainan yang dipilih oleh pasukan editorial. Untuk melayakkan diri untuk senarai ini, permainan ini mesti telah dikeluarkan sebagai tajuk Nintendo Switch eShop digital sahaja pada bulan tertentu dan mesti telah disemak di Nintendo Life; kami memilih permainan kelayakan berdasarkan markah ulasan mereka.

Kakitangan kemudian diminta mengundi untuk tiga perlawanan yang mereka fikir layak untuk duduk di bahagian paling atas senarai itu; pilihan pertama mendapat 3 mata, pilihan kedua mendapat 2 mata, dan pilihan ketiga mendapat 1 mata. Undian ini kemudiannya dikira untuk mencipta senarai tiga teratas, dengan pemenang keseluruhan mengambil hadiah utama bulan itu.

We would love to give thanks to the writer of this article for this remarkable material

Nintendo eShop Selects – Mei 2022


You can find our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/