Nintendo Life eShop Selects – Mac 2022

Tahun ini pastinya bergerak seiring, dan semasa kami menuju ke Musim Bunga (untuk anda pembaca Hemisfera Utara) kami boleh memikirkan tajuk eShop terkini yang lebih hebat. Undian bulan ini dalam pasukan adalah menarik, dan kami telah ditinggalkan dengan tiga perlawanan yang sangat baik.

Anugerah ini bertujuan untuk meraikan yang terbaik dari kedai digital Nintendo, memberikan sedikit rasa cinta dan perhatian kepada permainan yang boleh terlepas dengan mudah dalam perpustakaan muat turun Switch yang semakin berkembang. Perlu diingat bahawa kami telah menumpukan pada permainan muat turun sahaja dan bukan pengembangan / DLC, jadi Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Lulus Gelombang 1 adalah bukan disertakan. Ia juga sebulan dengan beberapa permainan runcit yang terkenal, tetapi sudah tentu ini semua tentang eShop permainan.

Jadi, mari kita mulakan. Berikut ialah permainan Switch eShop terbaik pada bulan Mac 2022!

Sebutan Yang Berhormat:

Walaupun tajuk-tajuk ini tidak begitu menempati kedudukan tiga teratas kami bulan ini, tajuk-tajuk tersebut masih berbaloi untuk dilihat:

Kisah Muzikal (Tukar eShop)Kisah Muzikal (Tukar eShop)

Penerbit: Digerati / pemaju: Keju Glee

Tarikh Tayangan: 3 Mac 2022 (USA) / 3 Mac 2022 (UK/EU)

Ia adalah perkara yang sangat rapat dengan Dawn of the Monsters, tetapi Sebuah Kisah Muzikal menuntut gangsa bulan ini.

Dibangunkan oleh Glee Cheese, ini adalah pandangan yang sangat unik pada genre muzik irama. Secara visual dan gaya ia mempunyai getaran ’70-an iaitu, baik, groovy, tetapi ia juga merupakan permainan yang meletakkan muzik di hadapan dan tengah. Fokus permainan ini adalah untuk benar-benar memberi tumpuan kepada mendengar muzik, bukan menonton trek irama konvensional pada skrin. Ini boleh membawa kepada sedikit keluk pembelajaran, tetapi permainan naluri boleh menjadi satu keseronokan apabila ia ‘klik’.

Ulasan kami memecahkan cara ia berfungsi.

Dawn of the Monsters (Tukar eShop)Dawn of the Monsters (Tukar eShop)

Penerbit: Jalan ke hadapan / pemaju: Permainan 13AM

Tarikh Tayangan: 15 Mac 2022 (USA)

Dibangunkan oleh 13AM Games dan diterbitkan oleh WayForward, ini adalah surat cinta kepada filem Kaiju.

Seperti yang anda boleh lihat daripada seni dan mana-mana rakaman yang anda lihat, ini ialah penatal tali pinggang yang membolehkan anda rasa seperti raksasa besar yang menyebabkan kekacauan. Semuanya dari segi gaya hampir seperti komik, dengan tetapan yang direka untuk memuaskan hati peminat filem raksasa. Ia amat menyeronokkan dalam koperasi tempatan, dan anda boleh menikmati pertempuran hebat dengan empat watak berbeza.

Ia adalah tawaran yang cukup unik pada Switch dan kami sangat menyukainya dalam ulasan kami.

JAUH: Mengubah Air Pasang (Tukar eShop)JAUH: Mengubah Air Pasang (Tukar eShop)

Penerbit: Frontier / pemaju: Okomotif

Tarikh Tayangan: 1 Mac 2022 (USA) / 1 Mac 2022 (UK/EU)

FAR: Lone Sails adalah permainan yang menangkap imaginasi kami pada tahun 2019, jadi ketibaan FAR: Mengubah Air Pasang tepat pada awal bulan Mac sangat dialu-alukan.

Kali ini, seperti namanya, anda memastikan bot besar terapung untuk perjalanan anda, sambil anda mengurus dan mengekalkan kraf tersebut untuk terus bergerak. Bukan sahaja naratifnya sangat berkesan, tetapi persembahannya juga sangat bagus dalam versi Switch ini, daripada isyarat muzik yang indah kepada visual yang tajam. Kami memberikannya a 9/10 dalam ulasan kami; di bawah adalah kesimpulannya.

“Pengalaman yang indah dari saat anda berlayar, FAR: Changing Tides membina dunia dan idea permainan pendahulunya dengan skala, perincian dan detik penemuan yang mengagumkan. Okomotive telah bermula dengan mekanik asalnya yang kemas tentang kiri ke kanan juggernaut, kemudian membawanya ke setiap arah yang boleh dituju.”

< Nintendo Life eShop Selects - Februari 2022


Cara kami memutuskan eShop kami Pilih tiga teratas: Apabila kita mencapai penghujung setiap bulan, kakitangan Nintendo Life mengundi tajuk kegemaran mereka daripada senarai permainan yang dipilih oleh pasukan editorial. Untuk melayakkan diri untuk senarai ini, permainan ini mesti telah dikeluarkan sebagai tajuk Nintendo Switch eShop digital sahaja pada bulan tertentu dan mesti telah disemak di Nintendo Life; kami memilih permainan kelayakan berdasarkan skor ulasan mereka.

Kakitangan kemudian diminta mengundi untuk tiga perlawanan yang mereka fikir layak untuk duduk di bahagian paling atas senarai itu; pilihan pertama mendapat 3 mata, pilihan kedua mendapat 2 mata, dan pilihan ketiga mendapat 1 mata. Undian ini kemudiannya dikira untuk mencipta senarai tiga teratas, dengan pemenang keseluruhan mengambil hadiah utama bulan itu.

We would love to say thanks to the writer of this post for this incredible web content

Nintendo Life eShop Selects – Mac 2022


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/