Nintendo Mengharamkan Penipu Splatoon 3 Sebelum Permainan itu Tamat

An Inkling dalam Splatoon 3 memanggil item, tetapi item itu telah digantikan dengan tukul Super Smash Bros.

Nintendo memanggil tukul larangan yang maha kuasa.
Tangkapan skrin: Nintendo / Kotaku

Splatoon 3 Peminat telah diberi kejutan yang menggembirakan pada hujung minggu lalu apabila Nintendo mengadakan persembahan istimewa Splatfest acara sebelum keluaran rasmi permainan. Ini memberi orang peluang untuk memuat turun dan memainkan demo penembak berwarna-warni sebelum tarikh keluaran 9 September. Walau bagaimanapun, pemain cukup berani untuk “berselisih dan mengetahui” sudah pasti mengetahuinya, kerana nampaknya sistem anti-penipuan Nintendo kini telah mula melarang konsol Switch pemain Splatfest yang cuba maju dengan mengubah suai permainan.

Menurut dataminer Nintendo Switch OatmealDome yang terkenal, sistem anti-penipuan permainan itu sememangnya aktif pada hujung minggu. The Splatoon 3: Perdana Dunia Splatfest, yang berlangsung dari 27-28 Ogos, menawarkan tiga pasukan untuk dipilih—Rock, Paper, atau Gunting—serta pelbagai jenis peralatan dan senjata untuk bereksperimen. Anda rasa ini sudah cukup untuk menarik perhatian orang ramai sementara kita semua secara kolektif menunggu pelancaran rasmi permainan dalam beberapa minggu. Tetapi ada yang masih keluar dari batasan dengan memuat turun dan menggunakan tampalan buatan pengguna yang melangkau tutorial dan memberikan akses awal kepada Splatoon 3julat ujian, jenis lobi latihan permainan. Tampalan itu berfungsi, tetapi pemain yang menggunakannya tidak lama kemudian mula mendapati Suis mereka diharamkan.

Tidak jelas sama ada larangan ini merupakan larangan sepenuhnya daripada perkhidmatan Nintendo Switch Online—OatmealDome kini mencadangkan bahawa larangan itu hanya boleh menghalang pemain yang terjejas daripada bermain lebih banyak. Splatoon 3 pada konsol mereka—tetapi ia nampaknya bukan sesuatu yang anda mahu uji.

“Apabila saya melihat laporan di Twitter tentang orang yang diharamkan kerana satu patch itu, saya benar-benar tidak terkejut,” kata OatmealDome. Kotaku melalui DM Twitter. “Menampal kod permainan akan [also] membuat anda diharamkan Splatoon 2.

“Nintendo is taking cheating seriously this time around,” they said. “[whereas] Splatoon dan [Splatoon] 2 kedua-duanya tidak dilindungi sepenuhnya apabila ia dilancarkan.”

Walau bagaimanapun, mereka menyedari bahawa “sekumpulan insiden berprofil tinggi” yang menjejaskan Splatoon 2 menyebabkan Nintendo menjadi lebih serius. “Ini membawa kepada Splatoon 2 mendapatkan penyelesaian anti-penipuan yang cukup baik dilaksanakan, dan ia nampaknya agak berkesan setakat ini,” kata mereka. “Nintendo mahu meneruskannya Splatoon 3.”

Kotaku telah menghubungi Nintendo untuk mendapatkan komen.

Kami telah banyak belajar tentang Splatoon 3 terima kasih kepada Direct Nintendo selama 30 minit yang diadakan pada 10 Ogos. Di samping pengembalian peringkat kegemaran peminat seperti Hammerhead Bridge, penembak berwarna-warni akan membolehkan anda mengeluarkan dakwat, masih menolak sembang suara dalam permainan yang betul, dan mempunyai satu tan senjata baru Saya cukup bersemangat untuk permainan ini. Splatoon 3 mencecah Nintendo Switch secara eksklusif pada 9 September.We would like to thank the writer of this article for this outstanding material

Nintendo Mengharamkan Penipu Splatoon 3 Sebelum Permainan itu Tamat


You can find our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/