Nota tampalan Versi 1.19 Guilty Gear Strive nampaknya mengurangkan peluang DLC ​​Musim 2 mendedahkan hujung minggu ini… tetapi tidak sepenuhnyaAdakah kita akan mendapat teaser atau treler baharu di CEO 2022?Nota tampalan Versi 119 Guilty Gear Strive nampaknya mengurangkan peluang.webp


Walaupun Guilty Gear Strive besar Kemas kini musim 2 menurun awal bulan ini, baki dan pelarasan mekanik tidak disertakan bersama watak DLC baharu, yang membuatkan pemain tertanya-tanya bila bahagian pertama pas musim kedua akan datang.

Dengan CEO 2022 akan turun hujung minggu ini, ramai peminat berharap untuk melihat pengumuman watak itu semasa perlawanan akhir Strive, tetapi nota tampalan Versi 1.19 yang baru dikeluarkan untuk kemas kini yang akan datang mencadangkan sebaliknya — ia sememangnya tidak mustahil, bagaimanapun.

Menurut Arc System Works, the Ver. tampalan 1.19 hanya akan mengandungi segelintir pembetulan pepijat untuk May, Faust, Zato-1, Ramlethal dan I-No tanpa menyebut sebarang watak baharu dengan jelas.


Memandangkan kemas kini itu dijadualkan untuk dikeluarkan pada hari Jumaat yang akan datang ini, 1 Julai, nampaknya ia adalah masa yang sesuai untuk menggugurkan DLC pertama Musim 2 jika ia akan didedahkan kepada CEO.


Jumlah kerja dan sumber yang agak besar yang diperlukan untuk menguji, meluluskan dan mengeluarkan kemas kini individu untuk permainan video menjadikannya tidak munasabah untuk mengharapkan yang lain secara berturut-turut.


Jika pejuang Strive baharu berada dalam masa terdekat kami, ArcSys akan menggabungkan kemas kini bersama-sama.


Guilty Gear Strive Ver. 1.19 nota tampalan imej #1

Klik imej untuk versi yang lebih besarWalaupun Ketua Pegawai Eksekutif pada asasnya akan menjadi tempat yang sesuai untuk membuat pengumuman besar, ia juga masuk akal studio mungkin mahu menahan untuk menunjukkan apa-apa untuk Guilty Gear pada masa ini kerana tidak mengambil perhatian daripada DNF Duel, yang dikeluarkan hanya dalam masa yang singkat. beberapa hari pada 28 Jun.


Kami pastinya tidak akan duduk di sini dan mengatakan bahawa tiada cara Strive DLC muncul pada hujung minggu ini kerana masih ada peluang yang cukup baik untuk kita melihat sesuatu, walaupun ia lebih jauh pada masa hadapan.


Mengimbas kembali kepada Ketua Pegawai Eksekutif 2021 lewat tahun lalu, ArcSys menyediakan hanya a teaser pendek untuk ketibaan Baiken dalam GGST manakala permainan sebenar beliau didedahkan dan dikeluarkan akan datang sebulan kemudian.


Mungkin terdapat situasi yang hampir sama menunggu kami pada malam Ahad untuk perlawanan akhir Strive walaupun ArcSys dan Alex Jebailey masih senyap untuk mengusik apa-apa sahaja setakat ini.
Memandangkan kebanyakan pengumuman watak untuk Strive setakat ini telah dilampirkan pada kejohanan besar, tempat seterusnya yang berkemungkinan besar untuk menyaksikan pejuang Musim 2 pertama permainan itu tidak akan berlaku sehingga Evo 2022 pada bulan Ogos.


Jelas sekali, kami pasti akan mengetahuinya pada malam Ahad, tetapi kami hanya mencadangkan agar anda tidak mengharapkan sesuatu yang besar lagi.

We want to say thanks to the author of this post for this amazing content

Nota tampalan Versi 1.19 Guilty Gear Strive nampaknya mengurangkan peluang DLC ​​Musim 2 mendedahkan hujung minggu ini… tetapi tidak sepenuhnya


Find here our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/