Overwatch 2 akan menggantikan Overwatch yang asal

Asal OverwatchHari-hari dihitung. Minggu lepas, Blizzard mendedahkan dalam a Reddit AMA bahawa apabila Overwatch 2 dilancarkan pada 4 Oktoberia akan menulis ganti Overwatch perdana, dengan berkesan menamatkan permainan enam tahun itu.

“Bila OW2 dilancarkan pada 4 Oktober ia akan menjadi pengganti untuk perkhidmatan langsung semasa, “tulis pengarah permainan Aaron Keller.

Walaupun pertukaran akan menambah banyak kandungan baharu — wira baharu, peta baharu dan banyak lagi — klasik Overwatch akan berhenti, menamatkan format 6v6 dan menghalau jenis permainan serangan kepada kekaburan relatif sudut permainan tersuai. Berita itu datang agak mengejutkan kerana, pada asalnya, Overwatch perdana dan Overwatch 2 sepatutnya wujud bersama. Semasa Overwatch 2 panel di BlizzCon 2019, Aaron Keller, pengarah semasa permainan, dan Jeff Kaplan, bekas pengarah permainan yang meninggalkan Blizzard lebih setahun lalu, menggambarkan senario di mana pemain yang menaik taraf kepada OW2 masih boleh bermain dengan mereka yang tidak.

Dengan kulit pemain yang tidak berkunci dan kosmetik lain dipindahkan, dan dengan Overwatch 2 bertukar kepada model percuma untuk bermain, nampaknya tidak ada lagi alasan untuk mengekalkan kedua-dua perlawanan itu. Dalam komen kepada The Vergepasukan pembangunan Overwatch berkata:

“Matlamat kami adalah untuk tidak membahagikan pangkalan pemain kami dan membuat peralihan kepada Overwatch 2 selancar mungkin. Untuk itu, apabila Overwatch 2 dilancarkan sebagai permainan perkhidmatan langsung percuma untuk bermain pada 4 Oktober, ia akan menggantikan permainan semasa Overwatch membina. Pemain kandungan telah membuka kunci masuk Overwatch akan dibawa secara automatik kepada pemain masuk Overwatch 2.

Bagi pemain yang bimbang tentang Overwatch ciri utama ialah matahari terbenam dengan ketibaan Overwatch 2 (iaitu, kotak rampasan), AMA mendedahkan bahawa mana-mana kotak rampasan yang belum dibuka akan mempunyai kandungannya secara automatik ditambahkan pada inventori anda dan sebarang syiling yang tidak digunakan (mata wang yang anda peroleh melalui kotak rampasan) juga akan dipindahkan. Walau bagaimanapun, Blizzard berhasrat untuk mencipta mata wang baharu dengan OW2dan syiling lama tidak akan dapat membeli semua yang ditawarkan.

Juga tidak akan ada penetapan semula penilaian jodoh dengan ketibaan Overwatch 2. Untuk peminat berharap OW2 akan membawa bersamanya penyamaan tangga berdaya saing besar-besaran, Scott Mercer, pereka sistem utama, menulis bahawa “Tetapan semula yang lengkap bermakna permainan akan menjadi tidak seimbang sepenuhnya selama beberapa minggu atau lebih lama di seluruh perkhidmatan, dan kami tidak fikir ia akan menjadi pengalaman hebat untuk semua orang.” Mercer, bagaimanapun, mendedahkannya OW2 akan menampilkan sistem pereputan baharu yang akan menurunkan MMR akaun yang sudah lama tidak bermain untuk memastikan perlawanan di semua peringkat tangga adalah sama seperti yang boleh.

Sedangkan saya teruja untuk Overwatch 2, saya agak sedih kerana semua yang baru datang dengan mengorbankan yang lama. Saya salah seorang peminat Assault yang sangat jarang berlaku, dan menurunkan mod permainan kepada perlawanan tersuai bermakna saya tidak akan memainkannya lagi, apatah lagi pelarasan minit yang banyak, seperti perubahan pada UI dan reka bentuk bunyi, yang pada asasnya akan mengubah cara saya bermain permainan.

Overwatch 2 dilancarkan pada 4 Oktober, jadi, peminat Assault (ya, 10 orang daripada kami), sudah tiba masanya untuk kami menjilat terakhir kami.

We wish to give thanks to the author of this post for this awesome web content

Overwatch 2 akan menggantikan Overwatch yang asal


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/