Pagi Selepas: Google menggunakan ‘Teks Go Green’ Drake untuk menerangkan RCS kepada Apple | Engadget

Google telah cuba mendorong Apple untuk mengguna pakai protokol pemesejan RCS GSMA, daripada jelingan yang tidak begitu halus pada I/O 2022 kepada urutan Twitter yang panjang daripada ketua Android. Alat terbaharu daripada pembuat Android? Lirik Drake.

Akaun Twitter Android rasmi berkongsi “video penjelas lirik tidak rasmi” untuk “Texts Go Green,” lagu ketiga daripada album terbaru Drake. Kedua-dua tajuk dan korus merujuk kepada perkara yang berlaku apabila pengguna iPhone menyekat seseorang daripada menghubungi mereka melalui iMessage, yang melalaikan mesej kepada SMS dan kehilangan ciri seperti resit dibaca.

Dengan pantas memusnahkan sebarang tembolok budaya dengan merujuk lirik daripada lagu Drake baru-baru ini, akaun Twitter menyebutnya “sebuah banger sebenar.” Dan saya menutup aplikasi Twitter saya.

– Mat Smith

Kisah terbesar yang mungkin anda terlepas

Meta melancarkan Kedai Avatar untuk fesyen digital.

Meta sedang membuka Kedai Avatar di mana anda boleh membeli pakaian untuk avatar anda di Facebook, Instagram dan Messenger. Penampilan baharu termasuk pakaian pereka dari Balenciaga, Prada dan Thom Browne, dan syarikat itu menjangkakan untuk menambah lebih ramai pereka dari semasa ke semasa. Zuckerberg dan Eva Chen, VP perkongsian fesyen Meta, mengumumkan kedai baharu itu di Instagram Live, menggelarnya sebagai “pertunjukan fesyen avatar langsung pertama.” “Pertunjukan fesyen” itu terdiri daripada Chen memegang lukisan kertas avatar Zuckerberg yang memakai pakaian yang semakin dipersoalkan, jika sedia metaverse.

Teruskan membaca.

Eropah tidak akan bersendirian dalam usaha mengurangkan e-sisa.

Senator AS Ed Markey, Elizabeth Warren dan Bernie Sanders telah menghantar surat kepada Setiausaha Perdagangan Gina Raimondo, menyeru jabatannya untuk membangunkan “strategi komprehensif” yang akan membawa kepada standard pengecasan biasa. EU bertindak dalam “kepentingan awam” dengan menetap di satu pelabuhan, kata para senator, dan AS sepatutnya mengikutinya untuk mengurangkan kesan alam sekitar pengecas sambil meningkatkan kemudahan untuk pengguna. Piawaian pengecas secara teorinya akan mengurangkan sisa elektronik dengan membenarkan orang ramai menggunakan semula kabel dan penyesuai sedia ada untuk peranti baharu.

Teruskan membaca.

Percuma untuk bermain, lesen untuk mencetak wang tunai.

Dua minggu Blizzard’s telah memperoleh kira-kira $24 juta mengikut . Firma analisis itu berkata permainan percuma untuk bermain itu telah dimuat turun hampir 8.5 juta kali. Adakah ini akan memberitahu seluruh dunia permainan Diablo? Mungkin tidak. Pengurus besar francais Diablo Rod Fergusson baru-baru ini akan menampilkan sistem pengewangan yang berbeza daripada Abadi.

Teruskan membaca.

Siapa kata kehebatan mesti mahal?

TMA

Engadget

Bahagian tengah jalan telefon pintar mempunyai pilihan hebat yang mengimbangi harga dan ciri. Hari ini, anda masih mendapat kamera yang luar biasa, skrin yang terang dan hayat bateri yang baik. Tetapi terdapat begitu banyak, jadi di mana anda bermula? Bagaimana dengan panduan ini?

Teruskan membaca.

Semua produk yang disyorkan oleh Engadget dipilih oleh pasukan editorial kami, bebas daripada syarikat induk kami. Beberapa cerita kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, kami mungkin mendapat komisen ahli gabungan.

We would love to thank the author of this write-up for this awesome web content

Pagi Selepas: Google menggunakan ‘Teks Go Green’ Drake untuk menerangkan RCS kepada Apple | Engadget


You can find our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/