Paparan iPhone 14 Pro baharu, iPad Pro ‘M2’ dan Apple TV+ memenangi Gambar Terbaik pada podcast AppleInsider | AppleInsider


AppleInsider disokong oleh khalayaknya dan mungkin memperoleh komisen sebagai Amazon Associate dan rakan kongsi ahli gabungan untuk pembelian yang layak. Perkongsian ahli gabungan ini tidak mempengaruhi kandungan editorial kami.

Pada AppleInsider Podcast minggu ini, filem asal Apple TV+ ‘CODA’ memenangi Oscar Gambar Terbaik, khabar angin “iPhone 14 Pro” serta paparan baharu, “M2” iPad Pro boleh tiba pada Musim Gugur ini dan langganan perkakasan Apple.

Apple TV+ menjadi pertama perkhidmatan penstriman untuk memenangi Anugerah Akademi untuk Gambar Terbaik dengan filemnya, “CODA.” Walaupun a laporan daripada Orang Dalam Perniagaan mendakwa sesetengah pengeluar kecewa bekerja dengan Apple pada kandungan asal mereka, Apple TV+ terus berjaya. Rancangan TV dan filem baharu kerap diumumkan, termasuk rancangan baharu filem dibintangi oleh Chris Evans dan Scarlett Johansson yang dipanggil “Projek Artemis.”

Dalam khabar angin lain dari minggu itu, yang iPad Pro talian berkemungkinan akan mengemas kini kepada cip M2 pada Musim Gugur ini. Sebagai tambahan kepada kemas kini cip, model iPad Pro baharu mungkin termasuk MagSafe mengecas dan a kaca belakang. Kami membincangkan kemungkinan kemas kini ini dan maksudnya untuk keserasian dengan Apple Papan Kekunci Ajaib.

Penganalisis Morgan Stanley Katy Huberty dilaporkan bahawa Apple mungkin sedang mengusahakan perkhidmatan langganan perkakasan yang membolehkan pengguna memiliki iPhone dengan bayaran bulanan. Berbeza dengan Apple iPhone program peningkatan, yang mempunyai tempoh pembayaran terhad selama 24 bulan, perkhidmatan langganan baharu ini akan menjadi kos bulanan untuk selama-lamanya.

Apple telah memaklumkan kepada pembangun apl “pembaca” yang kini boleh mereka tawarkan pautan dalam apl ke tapak web luaran supaya pengguna boleh membuat dan mengurus akaun mereka. Sebelum ini, Apple akan menolak mana-mana aplikasi yang menyertakan pautan tapak web luaran daripada Stor aplikasi. Kini, pembangun boleh meminta akses kepada “Kelayakan Akaun Pautan Luaran,” memberikan pengguna kaedah yang lebih mudah untuk mendaftar bagi akaun berbayar.

  • Kolide: Hantar mesej Slack automatik kepada pekerja anda dengan cadangan keselamatan dan privasi! Dapatkan Kolide Gift Bundle PERCUMA selepas pengaktifan percubaan apabila anda melawat: kolide.com/appleinsider

Sokong persembahan

Sokong rancangan itu Patreon atau Podcast Apple untuk mendapatkan bebas iklan episod setiap minggu, akses kepada saluran Discord peribadi kami, dan keluaran awal daripada persembahan itu! Kami juga menghargai penilaian dan ulasan 5 bintang Podcast Apple

Lebih banyak podcast AppleInsider

Ikuti kami HomeKit Insider podcast yang merangkumi berita terkini, produk, apl dan semua yang berkaitan dengan HomeKit. Langgan masuk Podcast Apple, mendungatau cari sahaja HomeKit Insider di mana sahaja anda mendapatkan podcast anda.

Langgan AppleInsider di:

Ikuti perkembangan Apple dalam AppleInsider Podcast mingguan — dan dapatkan kemas kini berita pantas daripada AppleInsider Daily. Cuma sebut, “Hei, Siri,” kepada mini HomePod anda dan minta podcast ini, dan juga episod HomeKit Insider terbaru kami.

Jika anda mahukan pengalaman AppleInsider Podcast utama tanpa iklan, anda boleh menyokong podcast AppleInsider dengan melanggan $5 sebulan melalui apl Podcast Appleatau melalui Patreon jika anda lebih suka mana-mana pemain podcast lain.

We would love to say thanks to the writer of this post for this outstanding web content

Paparan iPhone 14 Pro baharu, iPad Pro ‘M2’ dan Apple TV+ memenangi Gambar Terbaik pada podcast AppleInsider | AppleInsider


Find here our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/