Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live — dan cara ia boleh membantu anda meningkatkan permainan anda | CNN Digariskan

Salah satu organisasi esport dan permainan terbesar, FaZe Clan telah menghabiskan sedekad yang lalu menyebarkan jangkauannya merentasi setiap aspek budaya pop moden.

“Permainan bukan sahaja telah menjadi sebahagian daripada budaya pop tetapi begitu juga pemain, dan itu bukan sesuatu yang benar-benar wujud sebelum kita dicipta,” kata ahli pengasas FaZe Clan, Sabastian “CBass” Diamond. “Saya fikir itulah yang kami dapat melakukan kerja yang begitu hebat dalam industri permainan sejak 12 tahun yang lalu — mengambil sesuatu yang bukan laluan kerjaya yang berdaya maju atau malah sumber pendapatan sama sekali dan mengubahnya menjadi bukan sahaja kerjaya tetapi boleh dicapai.”

Apabila tidak memenangi pertandingan dalam Counter-Strike: Global Offensive dan Fortnite, organisasi itu juga bekerjasama dengan francais makanan segera ikonik seperti McDonald’s dan juga menandatangani legenda hip-hop seperti Snoop Dogg. Di antara semua itu, FaZe masih sentiasa mencari siapa yang seterusnya dalam dunia penstriman.

Inisiatif perekrutan itu sebelum ini terdiri daripada syarikat menyiasat ratusan ribu penyerahan sebelum mengurangkannya kepada lima pesaing. Tahun ini, FaZe Clan mengubah perkara dengan ketara melalui FaZe1 Live. Dalam siri ini, 20 pencipta kandungan dari seluruh dunia telah dirakam 24 jam sehari selama 15 hari mengambil bahagian dalam pelbagai cabaran sambil dunia menonton dalam masa nyata.

Orang kelahiran Québec, Gabriel “Proze” Gelinaswas adalah orang yang masih kekal untuk memenangi tempat dalam senarai FaZe, bonus tandatangan berjuta dolar, mata wang kripto daripada MoonPay, tajaan $250,000 daripada Ghost dan Nissan GT-R. Menurut CBass, yang juga menganjurkan FaZe1 Live, Proze mempunyai semua sifat yang menjadikan seseorang calon yang sesuai untuk organisasi itu.

“Dia melakukan semuanya dan sesuai dengan apa yang kami cuba lakukan,” jelas CBass. “Proze datang daripada latar belakang penciptaan kandungan dalam hiburan di luar membawa konsep baharu dan mendorong idea. Dia sudah melakukan ini sama ada kita tahu apa-apa tentang dia atau tidak. Proze dapat menerima apa sahaja yang diberitahu kepadanya dan menerapkannya dengan cara yang betul semasa mencipta kandungan.”

Apabila peserta tidak mengambil bahagian dalam aktiviti kelakar seperti cabaran Call of Doodie yang melibatkan porta-potties dan pistol mainan yang dicurangi kren, mereka juga dinilai berdasarkan nilai hiburan strim langsung mereka pada pelantar PC permainan. Persediaan ini tidak sukar untuk dibuat semula di rumah, jadi kami bercakap dengan CBass tentang peralatan permainan FaZe dan cara ia boleh meningkatkan persediaan anda sendiri sama ada anda ingin mendominasi Kedut atau tingkatkan permainan Fortnite anda.

Peralatan permainan yang digunakan dan disyorkan oleh FaZe Clan

Jason Cipriani/CNN

Membina PC permainan bermula dengan kes itu, dan NZXT ialah jenama yang perlu dikalahkan apabila ia melibatkan wang anda dalam reka bentuk yang boleh disesuaikan lagi cekap. CBass menyebut bahawa apabila dia menyertai permainan PC sekitar tahun 2018, dia tahu jenama itu adalah yang terbaik. Ini diterjemahkan kepada pertandingan FaZe1 Live di mana peserta telah mengetahui perkara yang mereka mahukan untuk NZXT mereka.

“NZXT yang paling popular adalah yang kami sediakan untuk pelakon untuk rancangan FaZe1, dan ia direka khusus untuk dapat menerima apa sahaja yang dilemparkan kepada mereka,” kata CBass. “Kami mempunyai beberapa orang datang yang bukan sahaja tahu semua yang mereka perlu lakukan tetapi tahu lebih baik daripada beberapa kakitangan produksi.”

Dipisahkan antara pelbagai sarung mid-tower dan Mini iTX, sarung NZXT didatangkan dengan reka bentuk bernafas yang membolehkan banyak aliran udara selain pilihan lain seperti kipas dan pencahayaan RGB.

Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live

Zowie

Monitor permainan dengan kadar segar semula yang tinggi adalah penting untuk pemain yang berdaya saing. Kadar penyegaran yang tinggi bermakna kualiti imej yang lebih lancar dan lebih banyak maklumat visual sampai kepada pengguna dengan lebih pantas. Menurut CBass, paparan Zowie telah menjadi penyelesaian pemantauan untuk FaZe sejak sekian lama.

“Ini adalah monitor yang digunakan oleh pasukan esport kami dan telah digunakan selama sedekad,” jelas CBass. “Mereka jelas sangat bagus dalam pekerjaan mereka, menjadi juara 34 kali dalam pelbagai permainan profesional yang berbeza. Pakar esports sangat pemilih tentang peranti yang mereka gunakan. Jadi bagi kami, ini adalah cadangan yang agak mudah. Jika ini yang mereka gunakan, inilah yang patut kita gunakan juga.”

Selain mempunyai kadar penyegaran 240Hz yang tinggi dan Black eQualizer untuk mencerahkan warna hitam tanpa mendedahkan kawasan yang lebih terang, Zowie XL2411K menampilkan XL Setting to Share, yang membolehkan profil tetapan monitor dimuat naik dan dimuat turun dengan mudah antara paparan berbeza.

1655268525 767 Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live

SteelSeries

CBass mengatakan bahawa salah satu perkara yang mereka minta SteelSeries lakukan apabila mereka bekerjasama adalah untuk membuat a tetikus permainan dengan banyak butang sisi. Dengan berat 74 gram, pek SteelSeries Aerox 5 dalam kedua-dua transmisi wayarles 2.4GHz dan Bluetooth 5.0 serta sembilan butang boleh atur cara, dan berjanji untuk memberikan hayat bateri lebih daripada 180 jam.

Walaupun terdapat banyak pertikaian mengenai wayarles berbanding berwayar dalam pertandingan e-sukan, CBass mengatakan tiada perbezaan sekarang selagi tetikus dibuat dengan baik.

“Sekarang teknologi kelajuan bertambah baik dalam teknologi wayarles dan Bluetooth, tiada perbezaan langsung,” kata CBass. “Tetikus tanpa wayar adalah sama seperti tetikus berwayar. Sekurang-kurangnya yang baik pula.”

Di sebalik lebih banyak ciri tertumpu kepada sukan seperti penjejakan 1-ke-1, 18,000 CPI dan pecutan 40G untuk pergerakan yang lebih lancar bersama masa tindak balas yang lebih baik, Tetikus Wayarles Aerox 5 diberi penarafan IP54. Ini bermakna tetikus adalah kalis air sambil turut menawarkan perlindungan zarah.

1655268525 952 Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live

SteelSeries

“Apabila bercakap tentang Fortnite, jumlah tindakan yang perlu anda lakukan dalam satu saat menafikan kebimbangan [missing a keypress],” kata CBass. “Saya hanya perlukan apa yang sebenarnya saya cuba lakukan untuk berlaku secepat mungkin, dan Apex 5 menyampaikannya.”

Pemain FaZe Fortnite Mongraal pernah menggelarkan Papan Kekunci Steelseries Apex 5 sebagai “Papan Kekunci Tuhan”, menjadikannya salah satu papan kekunci mekanikal yang paling banyak digunakan untuk permainan battle royale yang sangat popular. Selain menampilkan suis mekanikal hibrid, pencahayaan RGB setiap kekunci dan paparan OLED untuk segala-galanya daripada penyesuaian profil kepada menyediakan maklumat dalam permainan, ia disatukan oleh casis aloi aluminium gred pesawat.

Terdapat juga Apex Pro dengan harga 100 dolar lebih yang CBass juga peminat tegar. Untuk wang tambahan, pengguna mendapat suis mekanikal boleh laras untuk kepekaan setiap kekunci yang boleh disesuaikan yang membolehkan perjalanan 0.4mm hingga 3.6mm semasa ketukan kekunci. Ini membolehkan berbilang gesaan input tanpa perlu menekan kekunci sepenuhnya. Ia bukan sahaja diluluskan oleh FaZe sama ada; Apex Pro ialah pilihan semasa kami untuk papan kekunci permainan terbaik anda boleh beli.

1655268525 447 Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live

SteelSeries

Cara pemain profesional mendengar dan berkomunikasi antara satu sama lain adalah sama pentingnya dengan visual.

“Anda tidak akan pernah melihat pemain yang mempunyai keupayaan untuk mendengar memilih untuk tidak, dan SteelSeries melakukan tugas yang hebat untuk itu,” kata CBass. “Banyak maklumat semasa bermain penembak kompetitif juga datang melalui audio.”

Selain menjadi salah satu yang paling selesa alat dengar permainan tersedia kerana kusyen telinga Airweave fabrik, Arctis 3 menampilkan keserasian dengan audio spatial Windows Sonic untuk PC dan Xbox. Mikrofon pembatalan hingar ClearCast dibina untuk memastikan komunikasi antara rakan sepasukan tidak pernah mengelirukan.

Mikrofon USB yang cantik dan kedengaran hebat ($119 pada Amazon)

1655268526 874 Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live

CBass menyebut bahawa dia mula menggunakan mikrofon HyperX QuadCast S semasa pendahuluan FaZe1 Live bertajuk The Road to FaZe1, dan dia menjadi peminat sejak itu.

“Ia adalah pengalaman pertama saya dengan mempunyai mikrofon yang berkualiti seperti semua orang yang pernah saya mainkan [who] memberitahu saya bahawa mikrofon saya disedut,” seloroh CBass. “Saya sangat suka bagaimana mikrofon ini mempunyai ciri meredam unik di mana anda mengetik bahagian atas mikrofon dan LED dimatikan untuk memberitahu anda bahawa anda sedang meredam.”

Di luar pencahayaan RGB yang boleh disesuaikan melalui Perisian NGENUITY HyperX, mikrofon QuadCast S mempunyai empat corak kutub yang boleh dipilih untuk rakaman, menjadikannya ideal untuk segala-galanya daripada strim solo hingga podcast kumpulan. Ia adalah naib juara hampir dalam kami mikrofon terbaik kedudukan, terima kasih kepada kualiti bunyi yang segar dan estetika yang menarik.

Kerusi yang boleh dipercayai untuk bekerja dan bermain ($289 $170 pada Amazon)

1655268526 281 Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live

Respwan

A selesa kerusi permainan adalah penting untuk pemain esports. Kerusi Permainan Respawn 200 menampilkan bantal sandaran kepala boleh laras, sokongan lumbar dan sokongan berkontur badan penuh. Ia juga boleh bersandar pada sudut 130 darjah sambil menawarkan kebolehlarasan ketinggian dan kedalaman.

Menurut CBass, Respawn membuat kerusi yang bukan sahaja kelihatan seperti seseorang mengeluarkannya dari kereta lumba.

“Mereka hanya membuat kerusi yang bagus,” katanya. “Itu adalah kerusi yang saya gunakan dan duduk setiap hari di pejabat kami di Toronto. Mereka begitu selesa dan berfungsi sebagai kerusi permainan dan kerusi pejabat tradisional juga.”

We want to thank the writer of this article for this outstanding material

Pasukan esport FaZe Clan memecahkan gear di belakang FaZe1 Live — dan cara ia boleh membantu anda meningkatkan permainan anda | CNN Digariskan


You can find our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/