Pedalmania 2022: Minggu #4

Minggu #4 sudah tiba! Anda boleh MENANG pedal daripada salah satu daripada ENAM jenama hebat… termasuk barisan pedal baharu daripada Pigtronix!


Pemberian Papan Pedal Pigtronix – Gloamer

Pigtronix

Gloamer ialah pensintesis amplitud polifonik semua analog yang mengubah masa serangan dan pereputan mana-mana sumber bunyi tanpa mengorbankan kesetiaan nada asal. Fungsi serangannya menyediakan pembengkakan volum tercetus pilihan: kesan “gear perlahan” sinematik yang lancar dan boleh dikawal dengan pemasaan berubah-ubah daripada sangat cepat kepada sangat perlahan. Kitaran pembengkakan volum boleh ditetapkan semula pada bila-bila masa dengan meredam, membolehkan pemain membuat garisan dan kord seperti rentetan tunduk dengan mudah. Gloamer juga mempunyai pemampat optik berkuasa yang boleh menambah pukulan halus atau pengekalan melampau, membantu mengekalkan kesan pembengkakan volum yang lancar walaupun dengan masa serangan yang sangat lama. Tombol kelantangan mengawal kelantangan pada puncak kitaran serangan, manakala kawalan Campuran induk membolehkan pemain melapiskan bunyi bersih yang tidak dimampatkan dengan kesan pembengkakan kelantangan. Selain itu, apabila diaktifkan, fungsi Pereputan menyebabkan nota menjadi pudar setelah kitaran serangan selesai. Apabila kitaran pereputan selesai, fungsi set semula automatik menyebabkan serangan bermula semula serta-merta, selagi terdapat input audio. Ini membolehkan anda mencipta pelbagai getaran beralun, tidak simetri pada tetapan yang lebih perlahan serta kesan gagap berdenyut apabila menggunakan masa serangan dan pereputan yang lebih pantas.

Blackstar Dept. 10 Dual Drive 2-channel Tube Overdrive Pedal

Pedal Dept. 10 menggabungkan fleksibiliti moden dengan ton dipacu tiub sebenar, menggunakan tiub preamp triod ECC83 yang berjalan pada 250V di tengah-tengah setiap pedal. Dwi Drive dan Dwi Herotan ialah kesan tiub, praamp dan antara muka audio yang berkuasa, dan Dept 10 Boost ialah rangsangan tiub, persamaan dan pemacu berlebihan yang fleksibel.

Bintang hitam

Air Terjun

Pedal JAM yang menjadi kegemaran ramai pemain gitar, bes dan papan kekunci, WaterFall berfungsi sebagai tunjang utama dalam lembaga hebat seperti John Scofield, Nels Cline, Steve Lukather, Anthony Jackson dan John Mesdeski selama bertahun-tahun sekarang, dan telah menubuhkan sendiri sebagai salah satu pedal korus/vibrato analog terbaik di pasaran.

Ia menampilkan pembiakan setia cip BBD bagi Panasonic MN3207, 2 suis togol, yang pertama memilih antara mod korus dan vibrato, dan satu lagi untuk bertukar kepada kesan “lebih basah” yang menghasilkan korus bunyi yang lebih mendalam dan kontemporari, atau yang lebih bunyi vibrato yang kuat dan gila! Maksimumkan kawalan Kedalaman dan Kelajuan untuk mendapatkan kesan jenis pembesar suara Leslie!

pedal JAM

Lebah Madu OD 4K Mini Standard

svg%3E

cdn.shopify.com

One Control Honeybee Overdrive 4K Mini dan Versi Tersuai Mini.

Untuk ulang tahun ke-20 BJFe Honeybee Overdrive asal, Björn Juhl kini telah membawa bunyi overdrive bergain rendah klasiknya ke platform pedal One Control Mini, menampilkan kedua-dua tekstur sirap hangat Honeybee klasik dengan Suis Moden/Vintage dan baharu yang istimewa. Versi tersuai, dengan keuntungan yang dipertingkatkan dan kemasan lembayung panas. Kemasan emas adalah klasik, kemasan Crimson ialah varian keuntungan tinggi.

Salah satu permintaan pelanggan yang paling popular daripada Honeybee OD asal adalah untuk tindak balas tiga kali ganda yang dipertingkatkan. Walaupun ramai pemain gitar menyukai tombol “Nature” asal, Björn telah melengkapkan Mini HBOD4k baharu dengan kedua-dua kawalan Bass dan Treble. Reka bentuk baharu ini akan membolehkan pemain mendail pedal dengan lebih mudah dengan rangkaian penguat yang lebih luas.

Selepas larian asal 200 BJFe Honeybees, Björn mula menukar litar asal sebagai tindak balas kepada permintaan daripada pemain gitar di seluruh dunia. Anda boleh memiliki kedua-dua perisa Honeybee OD dengan Mini 4K – hanya flip suis di sisi antara Vintaj/Moden dan alami bunyi asal kedua-dua litar Honeybee dalam kandang saiz Mini kami untuk membolehkan HBOD4K Mini dimuatkan pada sebarang persediaan papan pedal .

Satu Kawalan

Vidami Biru

svg%3E

cdn.shopify.com

Vidami Blue ialah alat berbilang modal revolusioner yang memberi anda kawalan bebas tangan terhadap teknologi pengeluaran, prestasi dan pendidikan muzik paling popular hari ini.

● Penggelung Video Bebas Tangan Pertama di Dunia dengan Membalik Halaman, Tab/Lirik
Tatal dan Kawalan Stesen Kerja Audio Digital.

● Ciri 3 Mod Vidami Blue
1. Mod Video: Gelung bebas tangan, memperlahankan dan menavigasi video dengan
ketuk kaki anda.
2. Mod DAW: Kawalan kebanyakan Audio Digital yang paling popular hari ini
Stesen kerja
3. Mod Memusing Halaman & Tab/Lirik: Pusing Halaman, Tatal Tab dengan Mudah,
Lirik dan fungsi lain pada apl Muzik Helaian Digital kegemaran anda dan
Tapak tab

● Vidami memaksimumkan masa yang anda luangkan dengan tangan anda pada instrumen dengan
meletakkan kawalan di kaki anda
● Memotong masa latihan anda kepada separuh: tiada lagi membosankan mencapai tetikus dan
papan kekunci untuk mengawal video
● Alami Kebebasan, Fokus dan Aliran semasa anda berputar dan perlahan serta belajar
pada kadar anda sendiri
● Vidami yang mudah digunakan Teknologi dipatenkan menjadikan pembelajaran di YouTube dan 50+ platform dalam talian lebih mudah, lebih pantas dan menyeronokkan kerana anda tidak terganggu oleh teknologi
● Vidami Blue menjadikan rakaman bebas tangan mudah
● Tatal tab dan selak halaman dengan mudah

Vidami

We would love to say thanks to the writer of this short article for this outstanding content

Pedalmania 2022: Minggu #4


Discover our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/