Pelancaran OnePlus 10 Pro secara langsung: bersiap sedia untuk telefon Android besar seterusnya tiba

Segarkan semula

(Kredit gambar: Aakash Jhaveri)

Jadi bagaimana pula dengan alat tambahan, seperti pengganti OnePlus Watch (gambar)? Nah, kami tidak akan menolaknya sepenuhnya, tetapi sekali lagi ia tidak terlalu mungkin.

Kami berkata demikian kerana OnePlus mempunyai irama, di mana ia mengusik aspek pelancaran semakin banyak dalam pembinaan sehingga tarikh. Jadi, jika ia melancarkan beberapa teknologi baharu di luar OnePlus 10 Pro, kami mungkin sudah mendengarnya.

Diakui, irama OnePlus agak berbeza kali ini, kerana ia mempamerkan 10 Pro begitu awal di China, dan ini bermakna kurang tumpuan pada ‘menggoda’. Namun begitu, kami mungkin akan mendengar jika jam tangan atau fon telinga baharu muncul.

Kami telah mendengar beberapa peminat telefon tertanya-tanya sama ada OnePlus akan melancarkan telefon Nord baharu hari ini, atau kemasukan ke barisan pertengahan dan peringkat permulaan yang dilancarkan pada tahun 2020.

Secara jujur, ini tidak mungkin. OnePlus sentiasa mengekalkan siri bernombor perdananya, dan garis Nordnya, benar-benar berasingan. Mereka belum berkongsi tarikh pelancaran atau keluaran, dan mereka juga berbeza dari segi reka bentuk dan set ciri.

Jadi kita tidak fikir OnePlus Nord 3 atau Nord 2T akan muncul hari ini – maaf.

Telefon OnePlus terbaik

Sudah lama berlalu adalah hari di mana OnePlus akan mempunyai satu, mungkin dua telefon bimbit dijual pada satu-satu masa. Firma China itu sibuk mempelbagaikan portfolio telefon pintarnya sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dan ini bermakna anda kini mempunyai pelbagai pilihan peranti untuk dipilih.

Dan kami di sini untuk membantu anda membuat keputusan yang sesuai untuk anda, kerana kami telah membulatkan telefon OnePlus terbaik anda boleh membeli sekarang.

Di manakah OnePlus 10 Pro akan berada dalam senarai kami? Anda perlu menunggu semakan penuh kami sebelum ia boleh dipertimbangkan – jadi tonton ruang ini

OnePlus 9

(Kredit imej: Truls Steinung)

Memandangkan OnePlus 10 Pro adalah satu-satunya telefon yang akan datang hari ini, kami agak sedih kerana syarikat itu tidak benar-benar menggunakan telefon ‘Lite’.

Ini tidak mungkin telefon bimbit yang murah, dan ia sentiasa bagus untuk ada telefon mampu milik untuk orang yang tidak mampu membeli model atasan yang sangat mahal. OnePlus 9 (gambar) adalah itu kepada 9 Pro, sebagai contoh.

Tetapi kata-kata OnePlus adalah jelas bahawa Pro adalah satu-satunya telefon bimbit dalam talian, jadi kami tidak mengharapkan alternatif yang berpatutan.

Kita mungkin akan mendengar tentang OxygenOS 12 pada acara pelancaran – iaitu, versi OnePlus seterusnya bagi Android 12 fork.

Lihat lagi

Ini penting kepada semua peminat OnePlus kerana kemas kini boleh datang kepada beberapa telefon lama daripada jenama itu juga – jadi sebarang kemas kini baharu mungkin akan dilancarkan kepada lebih banyak peranti dari semasa ke semasa.

Penggoda yang telah kami kongsikan di atas menunjukkan banyak ikon seperti pengawal permainan, nota muzik, berus cat dan banyak lagi – kami sebenarnya tidak fikir ini bermakna semua ciri ini akan mendapat perubahan, mungkin lebih daripada simbol apl itu sendiri akan berubah.

Jika anda peminat teknologi tinggi, anda mungkin ingin melihat beberapa berita yang kami siarkan pagi ini, sementara anda menunggu acara OnePlus.

Oh, satu perkara yang perlu ditunjukkan.

Kami berkata OnePlus 10 Pro mempunyai pengecasan 80W, dan ia ada – melainkan anda tinggal di AS. Versi telefon di sana hanya mempunyai kuasa 65W. Syarikat telah mengesahkan perkara ini.

Kita mungkin perlu melihat OnePlus 10 Pro itu sendiri pada satu ketika, bukan? Perkara itu telah pun dilancarkan di China, jadi kami tahu semua tentangnya.

OnePlus 10 Pro

(Kredit imej: OnePlus)

OnePlus mempunyai paparan 2K 120Hz 6.7-inci, dipecahkan oleh potongan lubang tebuk untuk kamera hadapan. Anda boleh lihat reka bentuk telefon di atas.

Kameranya ialah 48MP utama, 50MP ultralebar dan 8MP telefoto – oh, dan terdapat kamera 32MP di bahagian hadapan untuk swafoto. Itu 138MP secara keseluruhan, jika anda suka matematik.

Telefon ini mempunyai cipset Snapdragon 8 Gen 1 dan bateri 5,000mAh, dan mengecas pada wayar 80W dan wayarles 50W.

Anda sebenarnya telah dapat membuat prapesanan OnePlus 10 Pro untuk seketika.

Lihat lagi

Memandangkan kami mengetahui semua spesifikasi untuk telefon itu, anda mungkin berminat untuk membuat pra-pesanan sekarang, tetapi kami mengesyorkan menunggu sebentar – kami tidak tahu berapa harga telefon itu.

Walaupun kami tidak menjangkakannya hari ini, kami telah mendengar khabar angin tentang ahli baharu rangkaian OnePlus 10 yang akan datang pada akhir tahun ini.

Ini adalah OnePlus 10 Ultra yang didedahkan oleh beberapa pembocor – perincian adalah ringan tetapi nampaknya ia akan datang menjelang penghujung tahun 2022, dan mungkin dengan paparan belakang juga.

Seperti yang kami katakan, ini hampir pasti tidak akan muncul hari ini.

Kami menyebut dalam pengenalan kepada blog langsung ini bahawa OnePlus 10 tidak akan datang – mari kita gali perkara itu.

Pada MWC 2022, pameran teknologi tahunan yang berlangsung pada akhir Februari, TechRadar menghadiri taklimat OnePlus di mana syarikat itu mengesahkan fakta ini. Ia memberitahu kami bahawa siri OnePlus 10 hanya akan mempunyai satu telefon.

Itu juga membayangkan bahawa tidak akan ada OnePlus 10T, tetapi itu boleh menjadi kes ‘kami terlalu banyak membaca antara baris’.

Nampaknya OnePlus 10 telah digugurkan supaya syarikat itu dapat lebih memfokuskan pada siri renjer pertengahan Nordnya, jadi kami dapat melihat telefon yang berjiwa OnePlus 10, tetapi bukan namanya.

OnePlus One

(Kredit imej: Masa Depan)

Dalam kita sendiri Kajian OnePlus Onepenguji kami memberikan telefon empat bintang daripada lima bintang, memanggilnya “nilai wang yang menakjubkan”.

Salah satu keburukan dalam semakan ialah “Bateri tidak boleh tanggal” yang, beberapa tahun kemudian, adalah sesuatu yang tidak dapat anda bayangkan. Bukan kerana bateri yang tidak boleh ditanggalkan telah hilang, tetapi kerana ia adalah perkara biasa.

Walaupun acara hari ini terutamanya mengenai OnePlus 10 Pro, kami fikir mereka akan bercakap tentang OnePlus One juga.

Lihat lagi

Tweet itu adalah sebab utama kami untuk mengatakan itu, dan syarikat itu mempunyai iklan serupa di laman webnya yang mengatakan perkara yang sama.

Ini hanya boleh menjadi perayaan sepuluh generasi telefon OnePlus, kerana sepuluh adalah nombor bulat yang bagus, tetapi ia tidak begitu mudah. Tiada OnePlus Four, dan OnePlus One hanya berusia lapan tahun.

Tetapi sepuluh adalah nombor bulat yang bagus, seperti yang kami katakan. Jadi kita perlu tunggu dan lihat.

Selamat datang ke blog langsung OnePlus 10 Pro kami!

Acara itu tinggal beberapa jam lagi – lebih lewat daripada yang biasa kita lihat syarikat telefon China menganjurkan acara pelancaran mereka – jadi kami boleh mempunyai irama perlahan yang bagus untuk siaran kami untuk seketika.We would like to say thanks to the writer of this write-up for this awesome web content

Pelancaran OnePlus 10 Pro secara langsung: bersiap sedia untuk telefon Android besar seterusnya tiba


Find here our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/