Pemain Fortnite untuk mendapatkan kulit Chrome Punk secara percuma, semak kelayakan anda

FortniteMares 2022 akhirnya hadir dan telah memperkenalkan beberapa item baharu, mod permainan dan kosmetik untuk pemain meraikan musim Halloween. Daripada menghapuskan zombi merentasi peta hingga melarikan diri mereka menggunakan Witch’s Broom Mythic, pemain telah lama menunggu apa yang dijangkakan sebagai pengalaman yang mendebarkan.

kulit youtube

Sekarang kemas kini akhirnya di sini, ia juga telah membawa beberapa kolaborasi kosmetik dari Rick dan Morty’s Musim panas dan Encik Meeseeks kepada Evil Dead’s Ash Williams. Selain itu, beberapa kulit tinjauan lain dan kulit konsep royale juga boleh pergi ke pulau itu.

Walau bagaimanapun, bagi pemain yang tidak dapat membeli pakaian di kedai item kerana pelbagai sebab, Fortnite mempunyai sesuatu untuk semua orang dalam beg hadiah mereka. Pemain kini boleh mendapatkan pakaian dan kosmetik percuma jika mereka menyelesaikan sejumlah pencarian semasa FortniteMares 2022. Berikut ialah semua yang anda perlu tahu mengenainya.


Fortnite mengumumkan kulit Chrome Punk percuma untuk diberikan ganjaran kepada pemain semasa FortniteMares 2022

lengkap #Fortnite Chrome Punk Mencari Skrin KULIT, Backbling & Memuatkan PERCUMA1. Peroleh 10 Tahap Akaun- Ganjaran: Chromeseed Backbling2. Dapatkan 25 Tahap Akaun- Ganjaran: Skrin Pemuatan Graveyard Rave3. Peroleh 50 Tahap Akaun- Ganjaran: Chrome Punk SkinVIA: @iFireMonkey

Epic Games baru-baru ini menambahkan pencarian Chrome Punk baharu pada fail permainan dengan kemas kini Halloween terkini. Seperti yang dinyatakan, pemain akan mempunyai tiga peringkat pencarian yang berbeza untuk diselesaikan sebelum mereka mendapatkan Chromeseed Backbling, skrin pemuatan Graveyard Rave dan pakaian Chrome Punk secara percuma.

Berikut ialah semua perihalan pencarian dan ganjarannya:

  • Peroleh 10 Tahap Akaun: Chromeseed Backbling
  • Dapatkan 25 Tahap Akaun: Skrin Pemuatan Graveyard Rave
  • Peroleh 50 Peringkat Akaun: Kulit Punk Chrome

Ini bermakna pemain perlu meningkatkan tahap akaun mereka dengan melengkapkan mingguan, harian, pencapaian dan istimewa FortniteMares 2022 pencarian daripada tab Pencarian. Walau bagaimanapun, pemain harus ingat bahawa tahap akaun adalah berbeza daripada tahap XP mereka, yang boleh disemak dengan menavigasi ke tab Kerjaya dalam menu permainan.

Setakat ini, tiada tarikh tamat untuk pencarian, tetapi Epic mungkin akan membuat pengumuman pada tarikh kemudian. Selain itu, Chrome Punk juga telah ditambahkan sebagai NPC pada peta dan boleh dilihat merayau pulau itu. Penerangan rasmi untuk mereka dalam tab Aksara berbunyi seperti berikut:

“Menggodam dan mengukir jalan menuju kemenangan. Chrome Punk ialah perintis terkenal dalam persada muzik ‘teras labu’ bawah tanah. Sikapnya tiada tandingan kecuali abangnya, Punk, yang pernah bertengkar dengannya.”

Beberapa tahun yang lalu, kulit serupa yang dipanggil Punk dikeluarkan di kedai barang. Ia mempunyai struktur yang serupa dengan Chrome Punk dan dianggap paling baik oleh komuniti sebagai di atas purata. Bagaimanapun, beliungnya dari set Bash Burner telah dipertimbangkan bayar untuk menang disebabkan oleh kadar hayunannya yang lebih pantas, dan kemudiannya disalahgunakan oleh Epic.

FortniteMares 2022 bermula hari ini dan pemain akan dapat mengalami seram di pulau itu sehingga 1 November pukul 2 pagi ET, apabila ia tamat.

Pautan Pantas

Lagi daripada Sportskeeda

Disunting oleh Dinesh Renthlei
We want to say thanks to the writer of this short article for this remarkable web content

Pemain Fortnite untuk mendapatkan kulit Chrome Punk secara percuma, semak kelayakan anda


You can find our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/