Pemain Menyimpan PS Sekarang Subs Untuk Menjimatkan Banyak Pada PS Plus Baharu

Miles Morales tergantung terbalik semasa memakai sut kucing dalam Marvel's Spider-Man: Miles Morales di PlayStation 5.

Spider-Man Marvel: Miles Morales‘ cat suit (dan, oh yeah, permainan itu juga) akan menjadi sebahagian daripada perpustakaan PS Plus Premium semasa pelancaran.
Tangkapan skrin: Sony / Kotaku

Bila Versi PS Plus yang diubah suai Sony dilancarkan pada bulan Jun, peringkat paling mahalnya akan berharga dua kali lebih banyak daripada yang anda bayar sekarang. Tetapi ada cara untuk mengurangkannya separuh: Jika anda boleh mendapatkan PS Now selama setahun sekarang, anda akan dapat mengunci perkhidmatan baharu buat sementara waktu pada titik harga yang lebih rendah. Malangnya, mungkin kerana Sony bijak terhadap percubaan orang ramai untuk melakukan ini, memastikan tahun itu kelihatan lebih sukar berbanding sebelum ini.

Pertama kali diumumkan pada bulan lepas, PS Plus 2.0 (nota: bukan nama rasmi, hanya kelucuan saya untuk menjadikan keseluruhan peralihan lebih mudah dihadam) ialah reka bentuk semula Sony untuk langganan bulanan (atau tahunan). Untuk semua maksud dan tujuan, reka bentuk semula melipat PS Plus, sub yang diperlukan untuk permainan dalam talian, dan PS Now, perkhidmatan permainan atas permintaan, menjadi satu langganan yang tersedia di PlayStation 4 dan PlayStation 5. Ia tersedia dalam tiga peringkat:

  • PS Plus Essential, pada asasnya, adalah perkhidmatan yang sama seperti PS Plus semasa. Itu berharga $10 sebulan atau $60 setahun—titik harga yang sama PS Plus disenaraikan sekarang.
  • PS Plus Extra adalah sama seperti PS Plus Essential tetapi menambah akses kepada perpustakaan 400 permainan PS4 dan PS5 yang boleh dimuat turun, dan kos $15 sebulan atau $100 setahun, menyaingi tanda harga bulanan perkhidmatan Game Pass serupa milik Microsoft.
  • PS Plus Premium, peringkat tertinggi, menampilkan semua faedah dua peringkat bawah tetapi menambah 300 permainan tunggakan permainan boleh strim dan boleh dimuat turun daripada generasi sebelumnya. (Anda boleh menyemak butirannya di sini.) Itu $18 sebulan atau $120 setahun.
  • Kawasan yang tidak membenarkan penstriman boleh melanggan PS Plus Deluxe, yang menampilkan faedah serupa seperti PS Plus Premium pada kos yang sepatutnya lebih rendah, tetapi Sony masih belum mendedahkan titik harga tertentu.

Baca Lagi: PS Plus Baharu Bukan Pas Permainan, Tetapi Itu OK

Jika anda sedang melanggan PS Plus, Sony berkata langganan anda akan bertukar secara automatik kepada PS Plus Essential. Tetapi mereka yang mendaftar untuk PS Now, sekurang-kurangnya di negeri, akan melihat langganan mereka ditukar kepada PS Plus Premium. Sebulan PS Now kini berharga $10 ($8 kurang daripada kadar Premium). Setahun, sementara itu, akan memberi anda $60 ($60 kurang daripada kadar Premium). Akibatnya, pemain membeli langganan tahunan PS Now secara pukal, dengan beberapa pemain dilaporkan bertindan langganan sepanjang tahun sci-fi sebenar 2031, jauh melebihi masa Sony akan mengeluarkan PlayStation 7 dan modelnya yang lebih mahal, PlayStation 7 Pro (lengkap dengan modul hermetik yang direka untuk melindungi daripada kesan terburuk perubahan iklim).

Mind, this workaround is a little bit wonky at the moment. One of my colleagues was able to buy a year through pautan terus ke PlayStation Store (petua topi kepada pengesan tawaran permainan yang dihormati Wario64). Seorang lagi menghadapi masalah mendapatkan pembelian untuk dilalui. Melangkah terus melalui tapak PlayStation akan membawa anda ke halaman di mana anda hanya akan melihat PS Now tersedia secara ansuran bulanan, pada masa ini pada harga $10. Peruncit kotak besar, seperti GameStop dan Amazontunjukkan langganan tahunan yang disenaraikan sebagai “tidak tersedia pada masa ini”, walaupun anda mungkin lebih bertuah dengan tapak pihak ketiga.

Sony nampaknya telah meramalkan langkah ini untuk beberapa lama. Seperti yang dinyatakan oleh EurogamerSony secara senyap-senyap mengalih keluar tawaran langganan tahunan PS Now daripada tapak webnya. VGC dilaporkan kembali pada bulan Januari bahawa peruncit bata-dan-mortar di United Kingdom berhenti menjual kad fizikal untuk langganan PS Now.

Sony tidak segera menjawab permintaan untuk komen.We would like to thank the writer of this short article for this remarkable web content

Pemain Menyimpan PS Sekarang Subs Untuk Menjimatkan Banyak Pada PS Plus Baharu


Visit our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/