Pemain Overwatch 2 Terkena Ralat Pelayan Berikutan Kemas Kini Terkini

Sigma menjangkau ke arah skrin ralat log masuk.

Saya minta maaf, pemain, saya takut saya tidak boleh membenarkan anda bermain permainan ini.
Imej: Blizzard / Kotaku

Sekarang ada acara Halloween sedang berlangsung Overwatch 2tetapi sebilangan besar pemain menghadapi jenis keganasan yang berbeza: Ralat pelayan yang diketahui sebelum ini dengan kod “LC-208” nampaknya menyerang pemain secara tidak seimbang selepas kemas kini terkini.

Walaupun ralat pelayan dan sambungan sering berlaku untuk permainan dalam talian, “Overwatch 2 Console Error LC-208” sedang melanda sejumlah besar pemain pada konsol, menghalang mereka daripada menyambung ke pelayan dan bermain permainan. Blizzard mempunyai langkahnya sendiri untuk menangani isu ini, kerana ia telah wujud sejak pelancaran permainan, walaupun tidak dalam jumlah sedemikian. Sehingga Blizzard mengeluarkan kenyataan yang lebih luas atau pembetulan tambahan, pemain telah menemui cara yang aneh dan tidak dapat dijelaskan untuk membetulkannya, melibatkan log masuk pada PC terlebih dahulu atau memuatkan ke dalam jarak tembakan permainan dan berhenti sebelum mencapai jodoh, walaupun ini tidak semestinya kalis peluru preskripsi.

Kotaku telah menghubungi Blizzard untuk mendapatkan ulasan tetapi tidak mendengarnya sebelum diterbitkan.

Sejak kemas kini Halloween semalam, hasil carian dihidupkan Twitter, Redditdan juga Overwatch 2forum sendiri telah mula menghasilkan banyak laporan mengenai pemain yang tidak dapat memasuki permainan. Masalahnya, memandangkan maklumat kod ralat, nampaknya melanda pemain konsol sahaja. Secara anekdot, ia nampaknya paling banyak memukul pemain PS4 dan PS5, walaupun ramai pemain Xbox dilaporkan menghadapi ralat itu juga.

Satu utas utama untuk isu LC-208 dalam forum rasmi Blizzard, dengan hampir 300 balasan dan lebih 2,500 tontonan, bermula dengan “LC-208’d selepas kemas kini acara Halloween. Tidak pernah mempunyai masalah dengan ini sebelum ini. Tidak boleh masuk ke dalam permainan.” “Saya mencuba segala-galanya untuk membetulkan Ralat Log Masuk LC-208” Pengguna Twitter Phish (tidak, bukan kumpulan itu) berkata. “Saya telah log keluar daripada akaun battle net saya, memulakan semula akaun saya [router]memulakan semula permainan saya, menggunakan sambungan wayarles yang berbeza, cuba menggunakan ethernet, dan memuat turun semula permainan dan saya masih mendapat LC-208.”

Mereka tidak bersendirian, kerana banyak tweet dan benang Reddit membaca sama. Sesetengah telah menemui penyelesaian yang tidak optimum. Pengguna Twitter hatsune niiku melaporkan memintas ralat LC-208 pada konsol dengan memasuki jarak tembakan permainan pada PC, menutup permainan, dan kemudian log masuk pada konsol. “Bekerja untuk saya tadi,” kata mereka.

Malangnya, tidak semua orang mempunyai PC permainan yang bersedia untuk mencuba ini, dan juga bukan penyelesaian sebenar untuk masalah itu. Blizzard mengesyorkan langkah berikut untuk menyelesaikan ralat LC-208. Mudah-mudahan ia akan berkesan untuk anda:

Jika akaun konsol anda dipautkan dengan akaun Battle.net anda, anda perlu mempunyai BattleTag. Jika anda mempunyai BattleTag tetapi akaun anda tidak dipautkan, ikut langkah sambungan yang dipautkan di bawah untuk menyelesaikan ralat.

Nota: Jika akaun Battle.net anda disambungkan ke akaun konsol anda, memutuskan sambungan dan menyambung semula boleh menyelesaikan ralat.

1. Semak konfigurasi rangkaian anda untuk mencari sebarang isu dengan tetapan tembok api, penghala atau port anda.

2. Tetapkan semula peranti rangkaian anda untuk memastikan penghala anda tidak dibanjiri data.

3. Jika anda menggunakan sambungan wayarles, optimumkan sambungan Internet anda untuk menolak isu sambungan.

4. Jalankan ujian sambungan terbina dalam konsol anda (Playstation 4) (Xbox One) (Nintendo Switch).

5. Gunakan pelayar internet konsol anda untuk menjalankan ujian Looking Glass. Ini akan membantu menentukan sama ada masalah adalah antara konsol anda dan pelayan kami.We would love to say thanks to the writer of this article for this incredible web content

Pemain Overwatch 2 Terkena Ralat Pelayan Berikutan Kemas Kini Terkini


Our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/