Pembuatan Semula Mengerikan Semula Dibuat Semula

XIII Buat Semula

Tangkapan skrin: Mikroid

Pada tahun 2003, seorang penembak menelefon XIII telah dibebaskan. Berdasarkan siri novel grafik Belgium, ia mencuba sesuatu yang unik (untuk masa itu) dengan meniru rupa komik yang berlorek celup, dan walaupun ia bukan penembak terhebat pernah dibuat, ia masih sangat keren, dengan cepat memperoleh status pemujaan. .

Kemudian tujuh belas tahun kemudian semuanya pergi ke neraka. Pembuatan semula permainan telah dikeluarkan, dan ia dengan cepat menjadi salah satu contoh yang paling teruk perniagaan seperti ini (sekurang-kurangnya sehingga bulan ini, bagaimanapun). Ia sangat teruk, sebenarnya, semua orang yang terlibat akhirnya mengeluarkan permohonan maafmengatakan bahawa “XIII tidak memenuhi piawaian kualiti kami” dan bahawa “wabak itu telah memberi kesan kepada pengeluaran permainan pada banyak peringkat.”

Sebagai penyegar, begini cara saya menerangkannya:

Saya telah memasang permainan dan mencubanya, dan ya, mereka betul. memang teruk. Animasi tidak konsisten (kadang-kadang baik, kadang-kadang hampir tidak wujud), bunyinya mengerikan, visual yang “dinaik taraf” sebenarnya menjejaskan keseluruhan daya tarikan berlorek sel asal, dan pembangun telah mengubah ciri utama permainan secara tidak jelas, seperti menukar keluar keupayaan lama untuk membawa setiap pistol untuk bilangan slot yang terhad.

Dan berikut adalah beberapa ulasan Steam pada masa itu:

Pembuatan semula permainan yang paling mengecewakan pernah saya alami nasib malang bermain. Penurunan taraf daripada yang asal dalam setiap cara yang boleh difikirkan.

Pembuatan semula ini adalah produk paling malas dan paling tidak sopan yang pernah saya lihat dalam hidup saya, yang benar-benar meludah di muka setiap peminat XIII.

Jangan beli permainan ini. Main yang asal. Pada keadaan semasa, yang ini sama sekali tidak bernilai harga penuh.

Benar-benar “buatan semula” paling teruk yang pernah saya mainkan.

Sekarang, ini biasanya menjadi titik di mana semua orang yang terlibat makan najis, permainan hilang dan kita semua meneruskan kehidupan kita (terutama sejak permainan asal masih tersedia untuk pertukaran poket). Tetapi penerbit Microids tidak akan membiarkan perkara ini berlalu, jadi 18 bulan selepas keluaran mimpi ngeri pembuatan semula mereka telah mengumumkan bahawa mereka pada dasarnya akan mencubanya sekali lagi, hanya kali ini dengan pembangun baharu yang telah menghabiskan masa setahun mengolah semula 2020 lepaskan kepada sesuatu yang lebih boleh diterima.

Studio asal PlayMagic telah hilang, digantikan oleh studio Perancis Tower Five, dan dalam kenyataan yang dikeluarkan pada halaman Steam permainan Microids berkata (penekanan saya):

Untuk mencapai standard kualiti dan menawarkan pengalaman permainan yang optimum, Microids memutuskan untuk mempercayakan pembangunan XIII Remake kepada studio Perancis Tower Five (Lornsword: Winter Chronicle). Bekerja keras selama lebih daripada setahun pada kemas kini utama. Kemas kini ini akan dikeluarkan pada 13 September.

Pada tarikh tersebut, pemilik permainan akan menerima kemas kini percuma dan menikmati permainan seperti yang dimaksudkan. Studio pembangunan mengolah semula keseluruhan permainan daripada Arah Seni kepada AI dan menambah banyak penambahbaikan teknikal.

Khususnya, beberapa daripada “banyak” penambahbaikan itu termasuk (melalui imej ini yang mengiringi kenyataan) HUD yang diolah semula dan “reka bentuk bunyi yang diubah suai”. Saya…tidak dapat memikirkan masa lain perkara ini berlaku, terutamanya dalam jangka masa inijadi ia akan menjadi menarik untuk menyemak permainan pada bulan September dan melihat sejauh mana ia datang.

Imej untuk artikel bertajuk Terrible Remake Is Being Remade All Over Again

Tangkapan skrin: Mikroid

We want to give thanks to the author of this post for this awesome web content

Pembuatan Semula Mengerikan Semula Dibuat Semula


Explore our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/