Peminat Pelik dan Hebat Masih Bermain Fallout 76 – IGN

Pelancaran Fallout 76 adalah bencana.

Daripada pepijat dan pelanggaran data yang tidak boleh dimaafkan, kepada item edisi pengumpul yang merupakan definisi perkataan ‘pengiklanan palsu’, siri yang pernah dipuji itu bertukar daripada kontroversi kepada kontroversi selepas pelancaran MMO pertamanya. Fallout 76, menurut kebanyakan, telah mati semasa ketibaan.

Tetapi empat tahun kemudian, sangat mengejutkan semua orang, penghuni bilik kebal masih muncul. Dan bukan sahaja mereka masih bermain secara aktif dan obsesif, tetapi mereka melakukan beberapa perkara yang sangat pelik, daripada pasaran gelap, kumpulan Shakespeare, dan perkhidmatan kurier sepenuh masa, sehinggalah kepada kanibal main peranan dan memerangkap pembunuh bersiri kem. Saya ingin mengetahui sebab Fallout diehards bukan sahaja masih bermain permainan yang pernah diejek, tetapi mengapa obsesi 76 mereka membawa MMO lebih jauh daripada yang diharapkan. Ini adalah Kisah Dalaman peminat pelik dan hebat yang masih bermain Fallout 76.

Biasanya IGN Inside Story tersedia sebagai dokumentari video dan sebagai artikel bertulis. Tetapi, pada kesempatan ini, saya berasa sangat kuat bahawa format dokumentari video adalah cara terbaik untuk mengalami cerita ini. Jadi itulah yang telah kami lakukan: Kisah Dalaman ini adalah video sahaja.

Saya ingin anda menonton video penuh, mendengar suara komuniti Fallout dan mengikuti perjalanan saya ke tanah terbiar. Saya bertemu dengan beberapa orang yang menarik, dan pengembaraan kami bersama-sama tidak boleh dilakukan secara adil dengan perkataan bertulis sahaja. Walau bagaimanapun, jika anda masih tidak pasti, berikut adalah sedikit maklumat tentang peminat pelik dan hebat Fallout 76 yang saya temui yang cukup baik untuk menunjukkan kepada saya sisi baharu kepada kiamat nuklear. Semoga butiran ini menarik anda untuk menyemaknya.

Pemburu Senjata Warisan

Matt Wills ialah pemburu dan pedagang senjata warisan. Tidak pasti apakah salah satu daripada mereka? Dalam video itu, Matt menunjukkan kepada saya beberapa karyanya yang mengagumkan (dan sangat mematikan) koleksi harta benda berharga, menerangkan apakah senjata warisan, cara ia wujud dan cara peminat Fallout 76 memulakan perdagangan senjata pasaran gelap yang dikawal oleh sukarelawan. Ia adalah dunia bawah tanah yang memperkenalkan saya kepada watak seterusnya…

Kurier Tanah Terbiar

Prissela secara eksklusif memainkan Fallout 76 untuk bertindak sebagai kurier untuk pemain lain, memastikan dagangan berisiko dan berkepentingan tinggi berjalan lancar. Dia layak, terlatih dan juga mempunyai penarafan gaya Trustpilot. Di sebalik tugas Prissela adalah kisah emosional tentang bagaimana dia memasuki “kerjaya” ini kerana peristiwa malang yang berlaku di dunia nyata, yang anda boleh pelajari semua tentang dalam dokumentari video.

Pengarah Teater

Northern Harvest ialah Pengarah kumpulan produksi Shakespeare yang dipanggil The Wasteland Theatre Company. Dia berkongsi kisahnya tentang sejarah dan konsep kumpulan itu, dan dengan hormatnya menjemput saya untuk uji bakat untuk produksi komedi klasik Shakespeare yang akan datang, Impian Malam Pertengahan Musim Panas.

Kultus Kanibal

Darth Nick ialah ahli pengasas puak kanibal Fallout 76 yang terkenal, EATT (Penubuhan Penguji Rasa Appalachian). Darth Nick memperkenalkan saya kepada dunia kanibal lakonan dalam Fallout 76, menunjukkan kepada saya sekitar sarang tersembunyi mereka, dan menjemput saya untuk mengambil bahagian dalam proses permulaan mereka yang sangat ganjil.

Pembina Kem Perangkap

Jeepin Jeeper ialah adik ipar kanibal Darth Nick, tetapi dia mempunyai cita rasa lebih daripada sekadar daging maya. Kepakarannya ialah mereka bentuk dan membina kem perangkap yang rumit, rumah bangunan seperti seram yang direka untuk menarik pemain/mangsa yang tidak disyaki untuk lawatan sehala. Saya menerima jemputan ke salah satu kegemarannya dan ia tidak sesuai untuk saya…

Podcaster Fallout

Kenneth Vigue ialah pengasas podcast CHAD: A Fallout 76, sebuah drama audio yang telah lama ditayangkan yang mengisahkan kehidupan sengsara (dan lucu) seorang yang terselamat di tanah terbiar. Tetapi Kenneth bukan sekadar podcaster; dia juga pencipta Fallout For Hope, sebuah pacuan amal ciptaan peminat yang membantu bukan sahaja rakan-rakan terbiar dalam keperluan dunia sebenar, tetapi juga badan amal penyelidikan kanser kanak-kanak, semuanya melalui kenderaan Fallout 76.

Ini hanyalah sedikit rasa pengembaraan Appalachian saya. Saya harap ia sudah cukup untuk memujuk anda menonton dokumentari penuh. Tetapi jika anda masih tidak pasti, mengapa tidak melihat treler?

Dale Driver ialah Ketua Video UK IGN dan dia ingin mengucapkan terima kasih kepada Matt Purslow, Katie Laurence, Will Batchelor, Danielle Jones dan semua pemain Fallout 76 yang hebat yang membantu dan menyumbang sepanjang perjalanan. Ikut Dale di Twitter.We wish to give thanks to the writer of this short article for this awesome material

Peminat Pelik dan Hebat Masih Bermain Fallout 76 – IGN


You can find our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/