Peminat Pokémon Scarlet Dan Violet Taksub Dengan Evolusi Pemula Air Yassified

Pemula air Pokémon Scarlet dan Violet, Quaxly, menyelak rambut birunya yang diikat semasa mandi.

Anda tidak boleh memberitahu Quaxly apa-apa.
Tangkapan skrin: Permainan Freak

Pokémon Scarlet dan Violet, Raksasa baharu Game Freak yang mengumpul dan memerangi RPG yang dilancarkan pada 18 November untuk Nintendo Switch, telah pun mula bocor dalam talian. Saya maksudkan, seseorang telah menstrim keseluruhan permainan, jadi berhati-hati dengan spoiler jika anda mengambil berat tentang perkara seperti itu. Tetapi satu aspek permainan ini orang kini terpikat dengan—nah, sungguh dahaga kerana—adalah evolusi ketiga pemula air Quaxly, yang merupakan burung berkaki dua jadi yassified internet tidak boleh mendapatkan cukup daripadanya.

Sebahagian daripada generasi kesembilan makhlukQuaxly ialah salah satu daripada tiga Pokémon permulaan yang boleh anda pilih pada permulaan pengembaraan anda Scarlet dan Violet. Anak itik putih sudah menawan hati internet ketika itu didedahkan pada 27 Februari, dengan rambut biru yang diikat dan mata biru yang menawan membuatkan orang tersipu-sipu. Tetapi kini permainan itu telah bocor, orang ramai juga mendapat gambaran tentang evolusi Quaxly. Dan walaupun bentuk kedua itik, Quaxwell, adalah sama-sama comel, ia adalah bentuk terakhir, Quaquaval, yang semua orang impikan. Tidak serius, internet benar-benar mahu memberikannya kepada Quaquaval.

“[Quaquaval’s] tiada Twerkey, tetapi saya tidak akan menendangnya keluar dari katil kerana mematuk benih,” pengulas SeymourDemonica berkata dalam jawatan yang popular pada subreddit PokeLeaks.

“Bruh kenapa diperiksa dua kali pada hari Khamis,” seorang lagi Redditor berkata dalam siaran yang sama, kemudian menambah suntingan untuk menjelaskan bahawa Quaquaval masih mempunyai “reka bentuk yang hebat, walaupun.”

“I’m literally lesbian and somehow I’m not as gay as that duck,” orang lain berkatadengan seorang lagi membalas bahawa “keseluruhan komuniti LGBTQA+ bukanlah gay seperti itik itu.”

Sentimen ini dikongsi di seluruh internet, dengan orang ramai tidak percaya dengan jumlah tepung dalam kek Quaquaval. Jenaka yang teruk, tetapi anda faham! daripada jerit lancangnya kepadanya pendirian pertempuran cuntyburung merak ini sangat megah, dan Pokémon peminat hella sukakannya. Sehinggakan sudah ada kipas seni dan meme daripadanya.

Untuk semua mata hati yang semua orang miliki untuk Quaquaval, komen kegemaran saya datang dari siaran PokeLeaks yang popular itu. Beberapa telah bertanya mengapa ia “mempunyai semua keldai itu” manakala yang lain digegarkan oleh berapa banyak burung itu menghidangkan dan pembunuhan. Tetapi yang terbaik, turun tangan, adalah a Lumba Drag RuPaul parodi, menukar lirik Trinity Taylor dalam trek remix musim sembilan “Kategori Adalah…” dengan rujukan kepada Pokémon dan Quaquaval. Ianya hebat:

“Nama saya Quaquaval dan awak tak nampak? Saya mendapat banyak bahagian berbulu dalam diri saya. Cakar, dan paruh, dan cakar kecil juga. Orang lain membenci tetapi mereka bukan saya boo! Keupayaan yang saya dapat? Mereka tidak boleh menggantikan! Walaupun dengan tompok keupayaan di muka saya. Sudah tiba masanya untuk mendapatkan 100k EXP, anda fikir anda akan mengalahkan saya? TOLONG GADIS!”

Sebagai Redditor Clasitav berkata dalam siaran PokeLeaks itu, yang Lumba Drag RuPaul/Pokémon tindih kipas adalah “kuat dan kuat.” Sebagai peminat tegar siri pertandingan realiti, saya menjangkakan untuk melihat salah seorang ratu cosplay sebagai Pokémon pada satu ketika di sini. Oh tunggu, itu sudah berlaku. Ketat.We wish to give thanks to the author of this write-up for this incredible content

Peminat Pokémon Scarlet Dan Violet Taksub Dengan Evolusi Pemula Air Yassified


Find here our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/