Pengarah Street Fighter 6 berkata Jamie tidak minum alkohol; mendedahkan apa sebenarnya minuman ‘The Devil Inside’Dia minum minuman wiski, dia minum minuman vodka…Pengarah Street Fighter 6 berkata Jamie tidak minum alkohol mendedahkan.webp


Dua pemaju Street Fighter 6 yang paling terkenal, Pengarah Takayuki Nakayama dan Penerbit Shuhei Matsumoto, baru-baru ini duduk untuk temu bual dengan IGN dan berkongsi sedikit maklumat tambahan mengenai penyertaan francais 2023.

Pada satu ketika mereka mengembangkan beberapa butiran tentang watak terbaharu Street Fighter, Jamie, seorang pejuang kacukan penumbuk/break dance mabuk yang mempunyai sistem naik tahap unik yang terikat dengan minumannya dari jag yang kami semua anggap mengandungi alkohol. Menurut devs, bagaimanapun, ia sebenarnya tidak.

Konsep watak yang semakin mabuk dalam permainan pertarungan bukanlah sesuatu yang baharu dalam imaginasi kerana francais seperti Mortal Kombat, Virtua Fighter, Tekken dan lain-lain telah menerokai ruang itu sebelum ini. Street Fighter, bagaimanapun, tidak pernah benar-benar menampilkan pejuang seperti itu.


Apabila menggunakan Jamie, pemain mempunyai pilihan untuk mengambil minuman dari jagnya, (gerakan ini dipanggil “The Devil Inside”) dan berbuat demikian akan memberikan akses watak kepada serangan baharu dan lebih kuat.


Dia boleh mengambil sehingga empat tegukan setiap pusingan, yang pertama membuka kunci kombo sasaran, yang kedua membuka kunci tendangan terjunnya, yang ketiga memberinya akses kepada rampasan arahan, dan yang keempat memberinya peningkatan kelajuan berjalan serta kerosakan dan jarak. pada sambungan rekkanya.


Pengguna boleh bermain sedikit permainan mini sambil mengawal Jamie kerana mereka mesti memutuskan masa untuk cuba menyelinap naik tahap ini. Terdapat pilihan untuk meninggalkan sedikit kerosakan pada penghujung kombo dan sebaliknya mengambil telan, bermakna sedikit strategi tambahan terlibat.


Nakayama menawarkan sedikit maklumat orang dalam tentang sebab pasukan di Capcom akhirnya mencipta Jamie seperti yang mereka lakukan.


“Dalam siri Street Fighter, kami tidak mempunyai watak gaya Drunken Fist sehingga sekarang,” dia bermula. “Kami mahukan sesuatu yang baharu yang belum pernah kami miliki sebelum ini jadi kami melihat gaya pertarungan yang sesuai dengan itu, tetapi kami juga mahu ia menjadi watak muda, jadi kami menggabungkan breakdance yang lebih berkaitan dengan budaya moden dalam gerakannya sebagai Baiklah. Kami berakhir dengan watak yang menggabungkan Drunken Fist dan Breakdance dan memutuskan untuk menggunakan dia sebagai watak saingan Luke.


“Selain itu, dia sebenarnya tidak minum alkohol… Ia lebih kepada ubat, sama seperti teh…”


Matsumoto menyusuli perkara ini dengan menyatakan dengan kuat “Minuman istimewa, haha,” yang membuat penonton langsung ketawa.


“Ya, minuman istimewa. Semasa bertarung, dia mencari celah untuk meneguk dan menjadi lebih kuat. Ia bukan hanya langkah istimewa di mana anda minum, dia juga boleh masuk ke mod minum di tengah-tengah kombo,” sambungnya. Nakayama.


“Dia mempunyai tahap 1 super di mana dia berputar, jika anda menahan input ‘down’ semasa ini dia akan berhenti menyerang dan membatalkannya menjadi animasi minum sebaliknya. Dia adalah watak yang kuncinya adalah untuk mencari masa yang sesuai untuk menguatkan diri sendiri naik.”


Apakah pendapat anda tentang Jamie, tambahan terbaru Street Fighter 6, setakat ini? Daripada visual kepada permainan, adakah dia watak yang paling anda minati setakat ini, atau adakah anda lebih tertarik dengan watak seperti Luke, Ryu, Chun-Li, atau Guile yang kembali? Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam komen.


Terima kasih yang tidak terhingga kepada Nicholas “MajinTenshinhan” Taylor kerana menterjemah temu bual daripada bahasa Jepun ke bahasa Inggeris.We would like to give thanks to the writer of this post for this awesome material

Pengarah Street Fighter 6 berkata Jamie tidak minum alkohol; mendedahkan apa sebenarnya minuman ‘The Devil Inside’


Take a look at our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/