Pengawal pastel baharu PowerA semuanya merupakan suasana musim panas yang manis

Apabila ia datang kepada reka bentuk pengawal berwarna-warni, permainan Xbox telah digunakan selama bertahun-tahun. Sejak generasi Xbox One, Microsoft telah mengeluarkan banyak variasi pengawalnya yang menyeronokkan — termasuk edisi terhad dan juga Makmal Reka Bentuk Xbox — dan momentum ini tidak menjadi perlahan dengan konsol Xbox Series X / S. Sementara itu, julat pihak ketiga pengawal Xbox ialah lebih luas berbanding sebelum inidan jenama seperti PowerA mencapai harga mesra bajet dengan jalur warna baharunya yang licin, seperti yang dikeluarkan baru-baru ini julat pastel dari $37.99 PowerA Enhanced Wired Controller untuk Xbox dan PC.

Getaran marshmallowy selama beberapa hari. Pengawal mempunyai kemasan satin licin di bahagian hadapan, bahagian belakang bertekstur ringan dan aksen berkilat pada bahu dan bampar.

Diumumkan semula pada bulan Mac sebagai koleksi musim bunga, warna pastel baharu ini untuk barisan Berwayar Dipertingkatkan termasuk camo ungu, pusaran lavender, limau merah jambu, mimpi pasteldan gula-gula kapas biru. Limau merah jambu kelihatan seperti pemenang yang jelas kepada saya pada mulanya dengan kecerunan kuning-ke-merah jambu yang licin, tetapi kini setelah melihat dan mengendalikan kelima-lima warna secara peribadi, saya secara rasmi boleh mengisytiharkan biru gula-gula kapas sebagai penampak terbaik. Ia sebenarnya lebih seafoam kebiruan-hijau daripada namanya, tetapi tidak kira, ia adalah warna monokromatik yang berani lagi lembut pada pengawal ini.

Tetapi kelima-lima reka bentuk pastel kelihatan hebat secara keseluruhan, dengan pelbagai kegunaan kecerunan, corak berbintik-bintik dan/atau kontras dua tona di hadapan dan belakang yang memberikan setiap satu tandatangan yang unik. Sudah tentu, amat memalukan bahawa pengawal ini masih dibebani dengan sambungan USB Mikro yang lapuk, tetapi saya akan memberi sedikit kredit kepada PowerA kerana sekurang-kurangnya memilih kabel boleh tanggal putih dengan setiap satu untuk melengkapkan penampilan yang ringan dan lapang dengan lebih baik.

Saya masih suka melihat versi baharu sepenuhnya Pengawal Berwayar Dipertingkat yang akhirnya dinaik taraf kepada USB-C dan mungkin juga memasukkan beberapa lagi butang boleh disesuaikan belakang tanpa mengacaukan banyak perkara. Tetapi diketepikan, terdapat banyak perkara yang perlu digemari tentang estetik jalur warna baharu yang terang ini. Pengawal Berwayar Dipertingkatkan telah menjadi pilihan utama kami pengawal Xbox bajet terbaik yang boleh anda beli, terima kasih sebahagian besarnya kepada harga yang sangat berpatutan sambil memaku keperluan untuk pengawal berwayar. Saya tidak boleh mengatakan warna-warna baharu ini pergi lebih jauh untuk menjadikan sesuatu yang baik lebih baik, kerana ia mempunyai fungsi yang sama, tetapi ia cukup menyegarkan untuk membuatkannya berasa lebih baik.

1655661045 903 Pengawal pastel baharu PowerA semuanya merupakan suasana musim panas yang


Pengawal Berwayar Dipertingkatkan PowerA (Pastel)

Pengawal Berwayar Dipertingkatkan PowerA ialah pengawal berwayar yang memikirkan bajet untuk Xbox dan PC yang bersambung melalui USB Mikro dan mempunyai dua butang yang boleh disesuaikan pada bahagian belakangnya. Ia ditawarkan dalam pelbagai warna dan reka bentuk berlesen.

Pastel baharu yang menarik ini kini boleh didapati di banyak peruncit, dan tidak mengejutkan jika mereka mula melihat diskaun dan jualan mereka sendiri seperti ramai yang lain dalam barisan PowerA. Mereka adalah nafas kecil udara segar peringkat bajet, dan ia adalah tambahan yang bagus kepada musim panas permainan yang mempunyai permainan berbilang pemain tempatan baharu seperti Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (sebab yang baik untuk memerlukan pengawal lebih berpatutan, kerana ia menyokong sehingga enam pemain pada Xbox dan PC).

Imej profil sisi semua lima pengawal pastel Berwayar Dipertingkat PowerA.

Sesetengah pastel mempunyai rupa dua tona yang berbeza antara hadapan dan belakang.

Fotografi oleh Antonio G. Di Benedetto / The Verge

We wish to thank the author of this write-up for this amazing material

Pengawal pastel baharu PowerA semuanya merupakan suasana musim panas yang manis


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/