Pengeluar God Of War Ragnarök Minta Rabid Stans Bertenang Kerana Mendedahkan Khabar angin

Kratos berperang melawan Freya, Witch of the Woods.

Oh Tuhan berehat sudah!
Imej: Studio Sony Santa Monica

Untuk minggu lepas, Dewa Perang: Ragnarök telah menjadi sohor kini di Twitter, walaupun tiada sebarang berita pasti daripada pembangun Sony Santa Monica Studio. Sebaliknya, baru sahaja terdapat satu siri tweet daripada “orang dalam industri” yang menunjuk kepada potensi pendedahan strim langsung permainan itu pada 30 Jun. Sumber khabar angin itu adalah samar, tetapi kini penerbit Cory Barlog telah menjawab perbualan yang semakin meningkat itu, meminta orang ramai berehat. keluar dan “sila bersabar” semasa mencari kemas kini.

Semuanya bermula pada 23 Jun apabila pengguna Twitter The Snitch tweet yang samar-samar Dewa Perang GIF dengan apa yang kelihatan sebagai kod binari:”11110.” Dalam Sistem Perpuluhan, “11110” diterjemahkan kepada “30”, yang menyebabkan orang dalam sebutan The Snitch menganggap beberapa pengumuman akan datang pada 30 haribulan beberapa bulan. Seorang lagi “orang dalam industri” bernama Roberto Serrano bergema mesej samar The Snitch pada 24 Juntweet bahawa Sony akan berkongsi yang baru Ragnarök treler bersama tarikh keluaran 18 November (tahun ini, sepatutnya) dan keupayaan untuk prapesan permainan—semuanya pada 30 Jun, dengan catatan blog PlayStation untuk mengiringi pendedahan itu. Oleh itu, kilang khabar angin mula berputar keluar dari kawalan, dengan “orang dalam industri” ditinggalkan dan betul mendakwa ada sesuatu yang berlaku Khamis ini.

Sekali lagi, Sony mahupun Santa Monica tidak menyatakan apa-apa secara terbuka Ragnarok. Malah, kali terakhir kami secara rasmi mendengar tentang permainan itu ialah catatan blog Mei yang menggariskan ciri kebolehcapaian baharu yang akhirnya akan menghapuskan ancaman terbesar pemain: teks kecil. Walau bagaimanapun, mengikut a Bloomberg laporannampaknya studio itu mungkin sedang bersiap untuk pelancaran November.

Apa yang dikatakan, pengeluar permainan Cory Barlog terpaksa turun tangan untuk menutup khabar angin yang tidak terkawal baru-baru ini. Dalam tweet 29 Jun, Barlog berkata dia akan menumpahkan semua teh jika dia boleh, tetapi keputusan seperti itu bukan terpulang kepadanya. Sebaliknya, dia memohon, orang ramai hanya perlu “bersabar” apabila meminta Ragnarök kemas kini, menjanjikan bahawa “perkara akan dikongsi secepat mungkin.”

Apabila dihubungi untuk mendapatkan komen, The Snitch memberitahu Kotaku melalui DM Twitter bahawa apa sahaja pengumuman yang dirancang oleh Sony untuk 30 Jun telah ditolak. Mereka enggan memberikan deets tentang bagaimana mereka memperoleh maklumat mereka selain merujuk untuk mendapatkannya daripada sumber yang sama Bloomberg. Akibatnya, The Snitch berkata kelewatan itu menyebabkan mereka “lebih bimbang”. Ragnarök.

“Akan ada pendedahan,” dakwa The Snitch. “Tetapi Sony menangguhkannya. Ia bukan State of Play atau treler permainan baharu. Itu sahaja yang boleh saya katakan. memang memalukan. Saya lebih bimbang tentang permainan. Bagi saya ia bermakna ia tidak cukup digilap.”

The Snitch, yang entah bagaimana meramalkan yang Teras Krisis buat semula dengan tweet yang sama kabur, tidak mengambil berat tentang kredibiliti mereka sebagai “orang dalam industri”. Mereka hanya “membuka Twitter dari semasa ke semasa” dan menganggap “komuniti konsol permainan video adalah sangat toksik.” Namun, The Snitch percaya orang ramai menikmati tweet mereka kerana ia menjadikan acara, seperti Pesta Permainan Musim Panas, “lebih menarik.”

“Saya rasa orang suka tweet samar saya, dan saya mengelak isu undang-undang kerana ia hanyalah GIF dan nombor rawak,” kata The Snitch. “Dan inilah sebabnya tweet saya terbuka kepada spekulasi. Kita semua tahu bagaimana industri ini, dan rancangan berubah dari satu hari ke hari yang lain.”

Kotaku telah menghubungi En. Clutch, Serrano dan Sony untuk mendapatkan komen.We wish to give thanks to the author of this post for this incredible material

Pengeluar God Of War Ragnarök Minta Rabid Stans Bertenang Kerana Mendedahkan Khabar angin


We have our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/