Pengkritik Berpecah Lebih Daripada Prestasi PS5 Gotham Knights

PlayStation PS5 Gotham Knights

Gotham Knights telah menjadi tajuk yang mengejutkan, dengan sentimen seolah-olah berubah sejak kami mengetahuinya, walaupun meninggalkan versi PS4permainan itu akan hanya berjalan pada 30fps pada PS5. Ini seterusnya akan menjadi topik yang lebih menonjol dalam komuniti PlayStation sebaik sahaja kami mengetahuinya Kisah Wabak: Requiemjuga, akan dihadkan pada 30fps. Tetapi kadar bingkai bukanlah segala-galanya, dan Gotham Knights lebih daripada sekadar prestasi teknikalnya.

Nah, ulasan sudah masuk, dan pendapat tentang yang satu ini tersebar di seluruh kedai, yang menghairankan untuk permainan AAA. Versi PS5 Gotham Knights kini mendapat markah pengkritik 69 di tapak agregat ulasan Metakritik. Dengan skor terpencil antara yang tinggi 95 dan yang rendah 40, sesuatu sedang berlaku di sini yang memerlukan pembelahan lebih mendalam.

Push SquareLiam Croft miliknya sendiri menikmati permainan itu, memberikannya 7/10 dalam ulasannyayang anda boleh membaca atau menonton untuk pemikiran penuh kami mengenai perkara itu. Dia menulis bahawa Gotham Knights menampilkan “cerita yang sangat baik dengan hala tuju cutscene terkemuka dan sistem tempur yang menyeronokkan, dengan terlalu banyak mekanik yang tidak perlu dan mengelirukan diletakkan di atas. Jika anda boleh melihatnya, ada permainan yang benar-benar hebat di sini”.

Pemberitahu PermainanMatt Miller merasakan perkara yang sama, menjaringkan permainan 7.25, dan menyatakan bahawa “Gotham Knights tidak memukau saya dengan objektif, pertempuran dan aktivitinya yang terlalu biasa, tetapi ia tidak membuatkan saya masam. Seronok mengawal sesuatu yang baru. pahlawan ketika mereka merenung ke atas Gotham dari bangunannya yang tidak terurus dan mendedahkan plot tersembunyi terhadap rakyatnya.”

Di hujung bawah, berikannya 5/10, IGNTravis Northup dari Travis Northup menulis bahawa “Gotham Knights adalah pengembalian yang mengecewakan secara konsisten ke bandar Batman yang bermasalah dan satu langkah ke belakang yang berbeza daripada permainan Batman yang lebih dekad lalu,” dan “daripada kadar bingkai yang tidak konsisten, kepada cerita yang lemah, kepada satu. -perhatikan pertempuran yang jarang dirasai baik, hampir selalu ada sesuatu yang tidak kena untuk memastikan saya tidak mengalami kepulangan penuh kemenangan bersama rakan-rakan saya di sisi saya yang saya bayangkan”.

VGCJordan Middler memuji permainan itu, memberikannya 4/5, menulis: “Gotham Knights menyediakan pelan tindakan untuk dunia permainan ayat Batman yang hebat di luar Arkham. Walaupun ia mungkin tidak mencapai tahap tertinggi siri Rocksteady dalam beberapa aspek, cara ia cemerlang dalam naratif dan pembangunan watak sepadan, atau dalam beberapa kes menggantikan siri Arkham, membuktikan diri mereka, dengan sewajarnya, sebagai lebih daripada layak memakai tudung itu.”

Akhirnya, GamesRadar+Josh West juga menjaringkannya 5/10, dengan menyatakan bahawa “ada permainan yang menarik di Gotham Knights, tetapi ia tersembunyi di sebalik UX yang tidak kemas, sistem kraf dan penyesuaian yang tidak perlu, dan mekanik pertempuran yang telah diregangkan dengan kertas nipis untuk menampung empat wira. ”.

Apa yang kami ambil daripada pendapat yang berbeza ini ialah terdapat sesuatu yang tidak dapat dinafikan pada teras Gotham Knights yang mungkin dikaburkan oleh gangguan teknikal. Pada penghujung hari, hanya anda yang boleh tahu sama ada ia akan menjadi pemecah perjanjian dari segi keseronokan anda sendiri. Tetapi untuk apa yang bernilai, kami fikir terdapat perkara yang cukup baik di sini untuk mewajarkan membaling dadu.

Adakah anda akan mengambil Gotham Knights? Bolehkah anda memikirkan permainan lain yang telah menjalankan gamut dengan begitu liar dari segi skor ulasan? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

We want to say thanks to the writer of this article for this remarkable web content

Pengkritik Berpecah Lebih Daripada Prestasi PS5 Gotham Knights


Visit our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/