Penyumbang Sonic Origins Berkongsi Kekecewaan Terhadap Keadaan Permainan

Imej: SEGA

Asal Sonic‘ pelancaran semalam menyaksikan kembalinya permainan Mega Drive/Genesis klasik kabur biru, semuanya digabungkan bersama pada konsol moden. Bahagian bundle yang paling penting ialah Sonic 3 & Knucklesyang melihat Sonic 3 dialihkan ke konsol dengan peningkatan HD baharu buat kali pertama.

Untuk membantu menjadikan versi ini mungkin, Headcannon — salah seorang pembangun di sebalik yang mengagumkan Sonic Mania — bekerjasama dengan Sega untuk mencipta semula gandingan klasik yang saling mengunci dalam Enjin Retro. Kini setelah koleksi itu dikeluarkan, Stealth — alias Simon Thomley dari Headcannon — telah mengakui beberapa masalah dengan keluaran akhir dan berkongsi beberapa komplikasi di belakangnya di Twitter.

Renungan penuh (yang agak panjang dan patut dibaca secara keseluruhannya) memperincikan cara Stealth dan pasukan menyerahkan binaan yang mereka akui memerlukan beberapa pembaikan, tetapi Stealth juga menyatakan pepijat dalam binaan terakhir yang tidak terdapat dalam binaan Headcannon — hasil penyepaduan Sega terhadap kerja pasukan ke dalam keseluruhan permainan Origins.

Stealth juga menyatakan bahawa pasukan itu mahu “masalah ini diatasi” dan diminta melakukan pembaikan besar sebelum Origins dihantar, dan bertanya tentang kemungkinan menangguhkan permainan, dan diberitahu bahawa ini tidak mungkin – yang, dengan permainan dikunci untuk pelancaran pada Hari lahir Sonic, sudah tentu boleh difahami dari perspektif pemasaran. Headcannon sedang menunggu untuk mendengar kembali daripada Sega sama ada ia boleh melaksanakan beberapa tampung selepas keluaran.

Perlu diingat bahawa Stealth berhati-hati untuk menjelaskan bahawa isu itu rumit, dan dia dan ahli lain yang bekerja pada versi Sonic 3 ini juga sangat memuji pekerja Sega yang dipanggil dengan nama, termasuk ketua Pasukan Sonic, Takashi Iizuka:

Sega masih belum menjawab atau mengumumkan sama ada patch akan dikeluarkan. Walaupun isu yang disebut di atas mungkin tidak disedari oleh pemain baharu permainan, peminat Sonic yang memulakan siri ini pada tahun 90-an telah mencatatkan pelbagai perbezaan. Walau bagaimanapun, perubahan terbesar – yang menjejaskan trek audio dikreditkan kepada Michael Jackson dan/atau pasukannya — telah menarik perhatian yang lebih meluas, terutamanya daripada Yuji Naka sendiri.

Jika terdapat sebarang kemas kini pada permainan, kami pasti akan memberitahu anda.We wish to say thanks to the author of this short article for this outstanding web content

Penyumbang Sonic Origins Berkongsi Kekecewaan Terhadap Keadaan Permainan


Visit our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/