Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Mods Pistol Mengelirukan Modern Warfare II, Penalaan

Farah memerhatikan muatannya.

Tangkapan skrin: Activision / Kotaku

Jika anda mempunyai keinginan untuk kemusnahan, Call of Duty: Modern Warfare II berbesar hati untuk menyediakan bekalan senjata yang hampir tidak terhingga yang boleh anda sesuaikan pada tahap yang sangat menggembirakan. Serius, ini hampir sama menyeronokkan seperti menyusun warna pengilat kuku saya.

Tetapi ini bukan tentang membuat semua askar lelaki, perempuan dan rakan bukan binari iri dengan gaya kejam anda; terdapat satu tan statistik yang anda juga mahu simpulkan. Untuk setiap lampiran yang anda tampar pada pistol, terdapat kebaikan dan keburukan yang jelas. Dan sebaik sahaja anda mencapai tahap maksimum dengan mana-mana senjata api yang diberikan, anda membuka kunci penalaan senjata, membolehkan anda mengubah suai perasaan dan prestasi senjata dengan lebih jauh lagi.

Baca Lagi: Peminat Tidak Akan Berhenti Membandingkan Peperangan Moden II kepada Peperangan Moden 2 (Mereka Permainan yang Sangat Berbeza

Peperangan Moden II memberi anda banyak ruang untuk kebebasan, gaya dan min/maksimum, jadi sementara masa akan menentukan kesudahannya meta peringkat dewa, jangan takut untuk melompat dan bereksperimen dengan persediaan yang membantu anda memanjat papan skor sambil kelihatan keren dan sesuai dengan gaya permainan anda.

Panduan ini hanya menumpukan pada senjata api yang anda halakan dan tembak, yang bermaksud senjata utama dan sekunder anda. Mari kita mendalami.

Tangkapan skrin Call of Duty: Modern Warfare II menunjukkan platform senjata M4.

Tangkapan skrin: Activision / Kotaku

Call of Duty: Modern Warfare II Senjata 101

Sebaik sahaja anda memuatkan ke dalam permainan, anda akan melihat satu set tab di bahagian atas: Main, Senjata, Operator, Pas Pertempuran dan Kedai.

Memilih Senjata akan membawa anda ke tempat anda boleh mengisih Muatan, Killstreaks dan Penyesuaian Kenderaan anda. Dalam Loadouts, anda akan mendapati anda boleh mempunyai sehingga 10 konfigurasi tersuai, jadi jangan risau tentang perlunya komited pada pilihan yang sempit. Pemuatan terdiri daripada enam item: Anda mempunyai pilihan senjata Utama dan Menengah, serta Peralatan Taktikal dan Mematikan, Manfaat anda dan Peningkatan Medan.

Muatan anda dibentangkan dalam bar mendatar pada skrin “Edit Muatan”. Memilih pemuatan tertentu akan membolehkan anda mengkonfigurasi setiap enam jenis. Beberapa senjata anda yang tersedia ditentukan oleh Perk yang anda aktifkan untuk pemuatan itu. Senjata utama mempunyai jenis berikut:

Jenis Senjata Utama

  • Senapang Serang
  • Senapang Pertempuran
  • SMG
  • Senapang patah
  • LMGs
  • Senapang Marksman
  • Senapang Sniper
  • Berdekatan

Terdapat hanya tiga jenis senjata Sekunder.

Jenis Senjata Sekunder

Senjata terus dipecahkan kepada Platform, yang terbentang seperti pokok kemahiran dalam RPG, menunjukkan lampiran yang anda boleh buka kunci untuk mana-mana senjata tertentu. Apabila melihat senjata dalam sama ada skrin pemuatan atau menu senjata, anda boleh melihat perkembangan Platform dengan menekan V pada papan kekunci (pad sentuh pada PlayStation, butang lihat pada Xbox).

Platform M4, sebagai contoh, ialah keluarga senjata yang terdiri daripada senapang serbu M4, 556 Icarus LMG, senapang tempur FTAC Recon, senapang serbu M16 dan FSS Hurricane SMG.

Baca Lagi: Peperangan Moden 2 Mempunyai Ladang XP Senjata Hebat, Jika Anda Boleh Menariknya

Anda meningkatkan setiap senjata dengan keluar ke sana dan menjaringkan pembunuhan. Beberapa senjata api dari Platform tertentu dikunci di belakang aras senjata. Sebagai contoh, untuk mendapatkan senapang patah Bryson 890, anda perlu membina Bryson 800 anda ke tahap 16. Anda juga boleh meningkatkan setiap senjata individu untuk lebih banyak penyesuaian lampiran.

Menu tukang senjata menunjukkan pelbagai pilihan pengubahsuaian senjata.

Tangkapan skrin: Activision / Kotaku

Menyesuaikan senjata dan lampiran dengan Gunsmith

Apabila melihat muatan tertentu dalam menu sesetengah senjata akan mempunyai pilihan “Gunsmith”. Di sini anda boleh mengubah cara senjata anda dibina.

Dalam tab “Bina Senjata” Gunsmith anda boleh memasang pelbagai “Pengubahsuaian” pada optik, muncung, majalah, stok dan jenis peluru senjata. Anda boleh memilih sehingga lima pengubahsuaian pada bila-bila masa dan juga boleh menukar penerima senjata—pada asasnya terasnya yang dilekatkan oleh semua yang lain—untuk orang lain dalam keluarga Platform senjata. (Perhatikan bahawa tidak semua pengubahsuaian senjata dalam platform yang sama adalah saling serasi.)

Selepas membuat perubahan Gunsmith, anda boleh melompat terus ke Jarak Tembak untuk menguji rupa dan rasa pengubahsuaian baharu. Ia dimuatkan dengan agak cepat juga, jadi walaupun anda tidak boleh A/B membandingkan secara langsung mod tertentu, anda masih boleh merasakan setiap pilihan tanpa berbelanja selama-lamanya terperangkap di belakang skrin pemuatan.

Setiap pengubahsuaian mempengaruhi statistik dengan cara yang unik, dan terdapat kebaikan dan keburukan khusus untuk setiap satu. Tong EXF 419MM, sebagai contoh, akan meningkatkan Julat Kerosakan, Ketepatan Api Pinggul dan Halaju Peluru (Kebaikan) anda, tetapi dengan kos Kelajuan Penglihatan Turun Turun dan Kawalan Recoil Pinggul (Keburukan).

Tab kedua dalam antara muka Gunsmith ialah “Sesuaikan.” Di sinilah anda boleh menggunakan azimat senjata yang berbeza, kulit, pelekat dan banyak lagi perkara sedemikian. Setiap kulit camo akan mempunyai keperluan yang berbeza, tetapi ia sangat serupa dengan membuka kunci lampiran: Hanya dapatkan XP senjata dengan menjaringkan pembunuhan dan menyelesaikan cabaran khusus yang dinyatakan di bawah setiap kulit camo. Terdapat juga cabaran Penguasaan Senjata untuk anda selesaikan sebaik sahaja anda membuka kunci kulit Emas, Platinum, Poliatomik dan Orion.

Lebih tinggi anda menaikkan level senjata tertentu, lebih banyak lampiran yang anda akan dapat akses. Sebaik sahaja anda mencapai tahap maksimum dengan senjata tertentu, anda boleh mula menala lampiran tersebut untuk mengawal prestasinya dengan lebih baik.

Menu penalaan senjata menunjukkan beberapa pilihan untuk mengubah statistik senjata.

Tangkapan skrin: Activision / Kotaku

Penalaan senjata masuk Peperangan Moden II

Penalaan senjata membolehkan anda mengubahsuai lagi kebaikan dan keburukan setiap lampiran. Ingat, anda perlu mencapai tahap 20 dengan senjata tertentu untuk menyesuaikan pengubahsuaian.

Anda tidak boleh menala setiap lampiran, tetapi yang anda boleh menawarkan dua set peluncur yang membolehkan anda menggunakan kekuatan senjata, atau mengundurkan sedikit keburukan. Perlu diingat bahawa ini semua adalah pelarasan penalaan halus. Jika anda ingin memaksimumkan Kelajuan Pandangan Turun Matlamat anda, sebagai contoh, anda lebih baik menggunakan pengubahsuaian yang mengutamakan itu berbanding cuba mengimbangi kelajuan ADS yang lebih perlahan melalui Penalaan Senjata. Yang berkata, kadar TTK yang tinggi bagi Peperangan Moden II bermakna walaupun pelarasan terbaik boleh membuat perbezaan dalam kepanasan masa ini.

Imej di sebelah kanan menggunakan penalaan senjata untuk mengimbangi kelajuan pandangan ke bawah yang lebih perlahan.
Gif: Activision / Kotaku

Penalaan senjata benar-benar dimanfaatkan sebaik sahaja anda memahami senapang dan pengubahsuaian yang anda suka. Peringkat penyesuaian senjata ini lebih merupakan seni daripada sains, jadi harap anda meluangkan masa anda memikirkan perkara yang paling sesuai untuk anda.

Senjata meratakan Peperangan Moden II

Memaksimumkan senjata anda ialah salah satu matlamat utama permainan, dan anda akan membuat kemajuan paling banyak pada senjata yang anda gunakan secara aktif. Menyimpan pistol disarung atau disangkut pada bahu anda tidak akan memotongnya; untuk menaikkan tahap pistol anda perlu berada di luar sana menggunakannya untuk meletakkan petunjuk kepada musuh anda.

Dengan begitu banyak pilihan senjata, bukan idea yang buruk untuk berpegang pada beberapa senjata, dua atau tiga paling banyak, semasa memulakan. Bermain dengan Overkill Perk yang dilengkapi (tersedia dengan pakej pratetap Assault) ialah cara yang baik untuk melihat bagaimana rasanya menggunakan dua senjata utama serentak.

Pokok kemajuan senjata menunjukkan pelbagai lampiran untuk dibuka kunci.

Tangkapan skrin: Activision / Kotaku

Jangan lupa untuk mengambil kesempatan daripada peningkatan Senjata XP juga. Anda boleh memilih ini dalam skrin mencari jodoh berbilang pemain. Namun berhati-hati, kerana XP anda meningkatkan mengira detik dalam masa nyata di luar perlawanan. Dalam fikiran itu, adalah lebih baik untuk menyimpan rangsangan XP untuk digunakan dalam senarai main yang tidak begitu berat dalam masa menunggu.

Quick Play dan Ground War biasanya mempunyai baris gilir yang lebih cepat. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa mod 32v32 seperti Ground War mungkin menyebabkan anda kurang kerap terlibat dalam pertempuran senjata kerana anda sering menghabiskan masa untuk bergerak antara objektif. Sebaliknya, itu boleh menjadi peluang yang baik untuk meningkatkan senapang penembak tepat atau penembak tepat kerana anda akan mempunyai lebih banyak jarak untuk bekerja. Jika anda ingin meningkatkan senjata jarak dekat seperti senapang patah, permainan 6v6 yang lebih kecil mungkin menjadi pertaruhan terbaik anda, tetapi perbatuan anda mungkin berbeza-beza.

Satu perkara yang saya suka lakukan ialah ketepikan muatan khusus untuk meratakan senjata. Labelkannya “Meratakan” dan hanya gunakan itu untuk menukar apa-apa senjata yang anda mahu maju, membiarkan muatan utama anda tidak disentuh dan bebas untuk memilih apabila anda ingin menukar gaya permainan anda dalam perlawanan.

Baca Lagi: Cara Paling Mudah Untuk Membuka Kunci Salah Satu Daripada Peperangan Moden 2‘s Pencapaian Paling Sukar

Jika anda menukar pistol dalam pemuatan yang anda bercadang untuk menggunakan secara kerap, semua pengubahsuaian akan ditetapkan semula, yang tidak sesuai. Pemuatan “Leveling” yang berdedikasi akan membolehkan anda mengutamakan baki sembilan pilihan pemuatan anda dengan senjata api, pengubahsuaian dan penalaan yang anda suka. Anda juga mungkin ingin mengutamakan Manfaat tertentu yang boleh memudahkan penyamarataan. Pembunuhan berlebihan, sebagai contoh, akan membolehkan anda mempunyai dua senjata Utama di atas padang, supaya anda boleh membuat kemajuan dengan dua sekali gus (walaupun sekali lagi, anda perlu menggunakan senjata yang diberikan secara aktif untuk mendapatkan Senjata XP padanya.) Saya juga suka mempunyai Fast Hands dilengkapi untuk pemuatan meratakan, kerana ia membolehkan pertukaran yang lebih cepat antara senjata, membantu apabila anda cuba melakukan kedua-dua senaman. Scavenger ialah satu lagi Perk yang bagus untuk meratakan senjata, kerana anda akan dapat mendapatkan lebih banyak peluru semasa permainan.


Peperangan Moden II tidak mengecewakan apabila ia datang untuk menyampaikan satu tan senjata yang menyeronokkan untuk menembak dan meletupkan najis. Luangkan sedikit masa untuk mengeluarkan senjata anda, dan anda mungkin akan bermain lebih baik dan kelihatan lebih keren semasa berada di padang. Dan setelah anda merasai senjata dan pengubahsuaian yang anda suka, jangan lupa untuk memberikan penalaan senjata untuk mengubah lagi perasaan permainan untuk anda.

We want to thank the author of this article for this incredible content

Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Mods Pistol Mengelirukan Modern Warfare II, Penalaan


We have our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/