Perkara yang Dijangkakan Daripada Apple Hingga Julai: iOS 16 Public Beta, MacBook Air Baharu, Promosi Kembali ke Sekolah dan Banyak Lagi

Manakala bulan-bulan musim panas berikutnya WWDC selalunya merupakan masa yang agak sunyi sepanjang tahun untuk Apple, masih terdapat beberapa perkara penting dalam agenda sehingga Julai. Di bawah, kami telah mengumpulkan enam perkara untuk dijangkakan daripada Apple dalam tempoh enam minggu akan datang atau lebih.

Beta Awam iOS 16 dan Lagi

Sebagai sebahagian daripada WWDC 2022, Apple mengumumkan bahawa beta awam iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura, watchOS 9, tvOS 16 dan perisian HomePod versi 16 akan dikeluarkan pada satu ketika pada bulan Julaimembenarkan ahli Program Perisian Beta percuma Apple untuk menguji kemas kini perisian sebelum ia dikeluarkan kepada semua pengguna akhir tahun ini.

Beta pertama setiap kemas kini sudah tersedia untuk pembangun mendaftar dalam Program Pembangun Appleyang berharga $99 setahun.

Pelancaran MacBook Air Baharu

M2 MacBook Air 2022 Ciri0010
Apple berkata MacBook Air baharu dengan cip M2 akan tersedia pada bulan Julai, tetapi syarikat itu masih belum mengumumkan dengan tepat bila pesanan akan bermula. Harga akan bermula pada $1,199 di Amerika Syarikat, dan MacBook Air dengan cip M1 kekal tersedia pada harga $999.

MacBook Air baharu telah direka bentuk semula dengan paparan 13.6 inci yang lebih besar, takuk, tepi yang lebih rata, dan pilihan warna Starlight dan Midnight baharu bersama Space Grey dan Silver. Buku nota juga menampilkan pengecasan MagSafe, kamera 1080p yang dipertingkatkan dan banyak lagi.

Apple mengatakan cip M2 mempunyai CPU 18% lebih pantas, GPU 35% lebih pantas dan Enjin Neural 40% lebih pantas berbanding cip M1. Dengan cip M2, MacBook Air kini boleh dikonfigurasikan dengan sehingga 24GB memori bersatu, berbanding maksimum 16GB dengan cip M1. Seperti model sebelumnya, MacBook Air baharu boleh dikonfigurasikan dengan sehingga 2TB SSD.

Promosi Kembali ke Sekolah

epal kembali ke sekolah
Promosi tahunan Kembali ke Sekolah Apple biasanya dilancarkan pada bulan Jun atau Julai di Amerika Syarikat, Kanada dan memilih negara lain. Tahun lepas, promosi AS bermula pada 17 Jun dan menawarkan AirPod generasi kedua percuma kepada pelajar dan pendidik yang layak dengan pembelian model Mac atau iPad yang layak, serta potongan 20% daripada pelan AppleCare+.

Untuk 2022, ia kelihatan berkemungkinan bahawa Apple sekali lagi akan menawarkan AirPod generasi kedua percuma dengan pembelian model Mac atau iPad yang layak.

Panggilan Pendapatan Suku Ketiga Apple

Pudina Ciri Tunai Logo Apple
Apple masih belum mengumumkan tarikh untuk keputusan pendapatan suku ketiganya, tetapi ia biasanya dikeluarkan pada akhir Julai setiap tahun. Seperti biasa, laporan pendapatan akan diikuti dengan panggilan persidangan di mana Ketua Pegawai Eksekutif Apple Tim Cook dan CFO Luca Maestri akan membincangkan keputusan kewangan, dan sentiasa ada peluang mereka mendedahkan beberapa maklumat menarik.

Temu bual “Di Sebalik Reka Bentuk” WWDC 2022

WWDC 2022 Di Sebalik Reka Bentuk
Mulai 27 Jun, Apple akan berkongsi satu siri temu bual dengan pencipta aplikasi yang memenangi Anugerah Reka Bentuk Apple 2022. “Pergi ke belakang reka bentuk dan pelajari tentang proses kreatif pemenang kami, cabaran dan cara mereka menghidupkan idea berani dan tersendiri mereka,” kata Apple. Jadual penuh temuduga adalah tersedia di tapak web Apple.

Kem Apple

kem epal 2022
Apple Camp ialah kembali ke lokasi Apple Store di seluruh dunia pada musim panas ini, dengan sesi berlangsung setiap minggu dari 20 Jun hingga 31 Ogos. Program percuma, yang direka untuk kanak-kanak berumur 8 hingga 12 tahun dan penjaga mereka, akan terdiri daripada sesi dua jam di kedai dan di luar rumah di mana kanak-kanak menggunakan produk seperti iPad Pro dan Apple Pencil untuk mencipta buku komik digital mereka sendiri tentang melindungi dan meraikan planet ini.

Ibu bapa dan penjaga boleh mendaftar untuk Apple Camp di laman web Apple.

We want to say thanks to the author of this short article for this amazing content

Perkara yang Dijangkakan Daripada Apple Hingga Julai: iOS 16 Public Beta, MacBook Air Baharu, Promosi Kembali ke Sekolah dan Banyak Lagi


Check out our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/