Permainan GTA 6 bocor dalam talian dalam lebih 90 video rakaman awal (Dikemas kini)

Apa yang anda perlu tahu

  • Rakaman pertama yang didakwa tentang permainan Grand Theft Auto seterusnya telah bocor dalam talian, dengan lebih 90 video yang mempamerkan enjin, permainan dan banyak lagi daripada binaan pembangunan awal.
  • Kebocoran bersejarah ini memberikan gambaran sekilas tentang pembangunan GTA 6, mengesahkan laporan terdahulu tentang protagonis wanita pertama siri ini dan suasana Vice City.
  • Kebocoran adalah hasil daripada hack. Penggodam itu cuba menjual kod dan permainan yang dicuri kembali kepada Rockstar untuk “tidak kurang daripada lima angka,” menurut laporan.

Kemas kini (19:05 EST — 19 Sept. 2022)

Plot telah menjadi tebal di sekitar kebocoran utama GTA 6, yang telah menyaksikan berpuluh-puluh video tumpah ke media sosial dan laman web perkongsian video.

Sumber asal kebocoran mendakwa ia adalah hasil penggodaman / kejuruteraan sosial oleh pelakon tunggal, yang kini menebus kod sumber GTA5 dan harta Interaktif Take-Two lain untuk “tidak kurang daripada 5 angka,” menurut laporan dari Telegram. Take-Two juga telah mula mengeluarkan tuntutan hak cipta DMCA terhadap pengguna yang berkongsi kandungan yang dicuri.

Lihat lagi

Lihat lagiWe want to thank the writer of this write-up for this awesome content

Permainan GTA 6 bocor dalam talian dalam lebih 90 video rakaman awal (Dikemas kini)


You can find our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/