Permainan Rasmi Formula 1 NFT Ditutup, Token Kini Hampir Tidak Bernilai

Permainan Kripto Formula 1

Imej: F1 Masa Delta

F1 Masa Delta, NFT rasmi dan permainan perlumbaan berkuasa kripto yang dilancarkan pada 2019, ditutup bulan lepas. Ini meninggalkan setiap orang yang telah membelanjakan wang dan melabur dalam projek itu mungkin berharap mereka telah melakukan sesuatu yang lain dengan masa mereka.

Permainan itu—yang merupakan salah satu daripada gelaran NFT berlesen pertama di luar sana, bertahun-tahun sebelum liga dan sukan lain terlibat dalam penipuan—mengumumkan penutupannya pada 15 Macmemberikan pengguna…sehari sebelum permainan ditutup pada 16 Mac. Jika anda tidak pernah melihat F1 Masa Delta sebelum ini, dan anda berfikir, “Woh, adakah saya terlepas permainan perlumbaan Formula 1 yang menarik?!?!”, anda tidak:

Permainan ditutup sepanjang masa, tetapi apa yang ketara tentang permainan ini ialah ia pada satu ketika adalah masalah yang agak besar, sekurang-kurangnya dalam ruang terkutuk ini! Contoh: NFT termahal yang dijual sepanjang 2019 ialah kereta untuk permainan ini, yang berharga lebih $100,000. Tambah gabungan lesen F1 rasmi dan keupayaan yang dijanjikan untuk pemain “bermain untuk mendapatkan”, dan anda telah kes ujian awal untuk bagaimana permainan berkuasa NFT boleh berfungsi.

Penjualan item telah berbaris rata selama lebih dua tahun sebelum penutupan

Penjualan item telah berbaris rata selama lebih dua tahun sebelum penutupan
Tangkapan skrin: terbuka

Dengan pemilik Animoca tidak dapat memperbaharui lesen F1, bagaimanapun, ia kini juga merupakan kes ujian untuk apa yang berlaku apabila permainan NFT berlesen mati. AAkan wang itu terpercik ke atas kereta dan barangan lain—sesetengah pemain akan melakukannya nanti membelanjakan hampir $300,000 pada sebagaitransaksi tunggal—kini seolah-olah tidak bernilai. Sudah tentu, token itu sendiri masih hidup, tetapi tanpa permainan ia dibeli kerana tiada nilai sebenar di sana.

Menyedari sepenuhnya perkara ini, pembangun telah berjanji kepada pemilik NFT F1 tersebut bahawa mereka kini boleh mempunyai beberapa token gantian generik untuk permainan perlumbaan yang sama sekali berbeza:

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami terhadap ekosistem terbuka, kami menyediakan pilihan berikut kepada pemilik aset F1® Delta Time:

– Semua pemilik kereta F1® Delta Time akan menerima Kereta Gantiyang merupakan kereta yang setara untuk REVV Racing on Polygon berdasarkan kelangkaan dan kuasa kereta F1® Delta Time asal anda

– Kereta F1® Delta Time anda boleh ditukar dengan a Pas Perlumbaanyang digunakan dalam staking dan memberikan akses kepada mint dan airdrop NFT masa hadapan

– Staking v4.0 akan mempunyai kumpulan ganjaran terbesar kami: 20 juta REVV. Untuk mengambil bahagian, anda perlu menggunakan aset REVV Racing baharu anda bersama-sama dengan Pas Perlumbaan. Acara mempertaruhkan masa depan akan diumumkan.

-Pemilik Segmen Acara menerima 6 bulan ganjaran dan pilihan untuk ditukar Baucar Trackboleh ditebus untuk trek REVV Motorsport NFT pada masa hadapan

– Peti 2019 dan Kunci 2020 boleh disatukan dan dipertaruhkan ke dalam kumpulan pendapatan SHRD pada Poligon

– Semua aset F1® Delta Time yang lain boleh ditukar Aset Proksiyang akan digunakan pada masa hadapan untuk mendapatkan NFT untuk produk merentas ekosistem REVV Motorsport

Seperti yang saya katakan, permainan ditutup sepanjang masa, dan ramai daripada mereka mempunyai pemain yang membelanjakan wang untuk item, tahap, senjata dan jenis kandungan digital yang lain. Perbezaan di sini ialah dalam permainan video biasa, itu adalah sebahagian daripada pengalaman; item permainan ini, seperti segala-galanya yang berkaitan dengan kripto, telah dikemukakan sebagai pelaburan.

Womp.

We want to thank the writer of this article for this amazing material

Permainan Rasmi Formula 1 NFT Ditutup, Token Kini Hampir Tidak Bernilai


Check out our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/