Permainan Seram PS5 yang Digembar-gemburkan Tiada Siapa yang Benar-benar Nampak Belum Dibatalkan, Dev Sumpah

Tangkapan skrin daripada Blue Box Game Studios' Abandoned, menggambarkan hutan mati dan musim sejuk.

Jika anda berfikir bahawa permainan seram survival misteri terbengkalai oleh Blue Box Game Studios tidak boleh menjadi lebih membingungkan, tunggu sehingga anda mendengar ini. Permainan ini didorong kembali ke dalam kesedaran awam minggu ini, tetapi bukan kerana pembangun mempunyai apa-apa untuk dipertontonkan. Tidak, sebaliknya, maklumat telah dialih keluar secara senyap-senyap daripada akaun Twitter studio, yang membawa kepada khabar angin bahawa projek yang masih tidak kelihatan itu telah dibatalkan. Nampaknya, itu tidak benar. terbengkalai tidak dibatalkan, hanya “berubah,” menurut pengasas studio Hasan Kahraman. Saga permainan ini memberi saya cambuk yang mengerikan.

Kita kena bangkit dulu. Sekiranya anda terlupa, terbengkalai sepatutnya menjadi permainan sulung Blue Box Game Studios untuk PS5. Penembak seram kelangsungan hidup orang pertama daripada sejenis yang diumumkan April lalu, orang menyangka projek itu adalah entah bagaimana disambungkan kepada Hideo Kojima dan Bukit Senyap kerana pemasaran permainan. Itu ternyata palsu, kerana Kahraman keluar untuk mendedahkannya terbengkalai tiada kaitan dengan Silent Hill dan dia bukan Kojima yang menyamar. Sejak kekeliruan awal ini dan mendedahkan setahun yang lalu hingga kinimaklumat tentang terbengkalaimalah termasuk apl PS5 yang tandus, masih kurang

Sekarang, ke masa kini. pengguna Twitter dan diperhatikan Jiwa YouTuber Lance McDonald tweet pada 31 Mac bahawa Blue Box “memadamkan kebanyakan tweet” yang menerangkan rancangan masa depan khusus untuknya terbengkalai. Ini nampaknya termasuk penjelasan mengapa Apl PlayStation 5, yang masih hanya mengandungi penggoda ringkas, dengan berat kira-kira 5GB dan berita bahawa demo akan dimainkan “tidak lama lagi”. Pemadaman ini menyebabkan industri membuat spekulasi terbengkalai memandangkan Blue Box tidak menulis tweet tentang permainan itu sejak Disember lalu.

Nah, semua itu berubah selepas tweet McDonald’s meletup dan beberapa laporan dari outlet suka Eurogamer dan Pemberitahu Permainan mula mencecah internet.

On March 31, the same day McDonald’s tweet caught folks’ attention, Blue Box menyiarkan kenyataan ke Twitter memperjelaskan terbengkalaistatus. Studio itu berkata khabar angin mengenai pembatalan permainan itu adalah “palsu” dan mendakwa ia sedang berusaha untuk mendedahkan dan prolog, yang akan menjadi “permainan kendiri” dengan tanda harga rendah dijangka bertahan satu atau dua jam untuk aplikasi PS5. Kedua-duanya telah ditangguhkan kerana pasukan itu “meremehkan” pelan hala tuju pembangunannya.

“Kami menyedari kekecewaan anda dan kami memohon maaf dengan setulus-tulusnya atas perkara ini,” kata Blue Box kepada biola terkecil di dunia. “Kami akan terus mengusahakan permainan dan akan memberitahu anda apabila kami sudah bersedia. Mohon maaf yang sebesar-besarnya.”

Sejak itu, Blue Box telah bermain pertahanan terbengkalai. Kedua-duanya IGN dan Colin Moriarty daripada Simbol Suci menemu bual Kahraman tentang permainan itu, perkembangannya dan aliran alih keluar baru-baru ini di Twitter. Apabila bercakap dengan IGN, Kahraman berkata kandungan lama telah dialih keluar kerana “sesetengah konsep telah berubah” dan dia berpendapat adalah lebih baik untuk memadamkan apa yang kini tidak relevan. Kahraman kemudiannya memberitahu Simbol Suci bahawa ia telah menjadi “projek yang serius.”

Kotaku telah menghubungi Blue Box Game Studios dan Sony untuk mendapatkan komen.

Apa maksud semua ini, siapa tahu. Blue Box Game Studios telah mengakui bahawa terbengkalai diumumkan terlalu awal dan ia adalah projek peribadi yang bercita-cita tinggi untuk Kahraman dan pemaju yang berpangkalan di Belanda. Mungkin kita akan melihat beberapa permainan, treler CG, atau sesuatu yang lebih substantif daripada sekadar penggoda dalam apl PS5. Kotak Biru telah bermula bertanya kepada peminat sama ada ia patut mempamerkan rakaman perkembangan prolog itujadi di sini berharap sesuatu akan didedahkan tidak lama lagi. Dalam pada itu, jangan hantar ugutan bunuh.We wish to give thanks to the writer of this article for this remarkable content

Permainan Seram PS5 yang Digembar-gemburkan Tiada Siapa yang Benar-benar Nampak Belum Dibatalkan, Dev Sumpah


Take a look at our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/