Permainan VR Baharu April 2022: Semua Keluaran Terbesar

Mencari senarai permainan VR baharu April 2022? Kami telah menyediakan anda maklumat lengkap kami.

Dengan kegilaan Mac hilang (lihat kami Tinggi Kosmonius dan Moss: Ulasan Buku 2), April akan menjadi satu lagi bulan yang kukuh untuk keluaran VR, terutamanya pada Quest. Kami memulakan perkara dengan pelancaran Green Hell VR minggu depan dan terdapat beberapa persaingan sengit dalam genre pembinaan bandar juga. Dan jangan lupa kami mungkin melihat banyak permainan Quest baharu diumumkan sebagai sebahagian daripada pameran Meta yang akan datang pada akhir bulan ini.

Namun, buat masa ini, mari kita lihat permainan dan kemas kini baharu yang akan datang kepada anda tidak lama lagi.

Permainan VR Baharu April 2022

The Under Presents Live Performances (1 April) – Quest, PC VR

Pertama sekali, jika anda peminat acara VR secara langsung, ambil perhatian bahawa pelakon akan kembali ke The Under Presents bulan ini. Anda boleh melompat ke dalam pengalaman VR sosial pada masa tertentu untuk mencari orang yang merayau tanah terbiar teater yang menawarkan persembahan dinamik. Jika anda belum mencubanya sebelum ini, anda boleh menikmatinya; tiada apa-apa lagi yang seperti ini dalam VR berasaskan rumah.

Green Hell VR (7 April) – Pencarian 2

Selepas SteamVR ditunjukkan pada awal tahun ini, versi Quest 2 Green Hell VR berakhir sebagai yang pertama keluar dari pintu masuk. Bertahan di dalam hutan tropika di mana hampir segala-galanya mahu membunuh anda, membuat barangan dan mencari makanan. Ia adalah pelabuhan penuh permainan skrin rata sedia ada. Versi PC VR sepatutnya menyusul pada bulan Mei atau Jun.

Pameran Permainan Meta Quest (20 April)

1648971324 946 Permainan VR Baharu April 2022 Semua Keluaran Terbesar

Okey, jadi bukan sesuatu yang sebenarnya anda akan mainkan tetapi jika anda benar-benar berminat dengan permainan VR maka anda sudah pasti mahu menonton Pameran Permainan Meta Quest pada 20 April. Jangkakan pengumuman permainan baharu dan pandangan baharu tajuk akan datang, termasuk berita daripada Among Us, Cities: VR dan Tripwire Interactive. Kami sudah tentu akan membawakan anda semua yang terkini.

Bandar Kecil (21 April) – Pencarian

Diterbitkan oleh nDreams, Little Cities ialah pembina bandar yang santai di mana anda mengisi pulau-pulau terbiar dengan jalan raya, bangunan dan perkhidmatan sambil anda ingin mewujudkan kawasan panas bandar yang luas. Bermain dari paparan mod dewa, anda meletakkan trek dan menempatkan hospital dan sekolah sambil anda berusaha untuk memenuhi keperluan warga anda. Ia adalah projek yang menjanjikan, tetapi ia bukan satu-satunya pembina bandar yang akan datang ke Quest bulan ini.

Bandar: VR (28 April) – Pencarian 2

Ya, anda membacanya dengan betul, itu lain Simulator bangunan bandar VR akan dikeluarkan hanya seminggu selepas Little Cities. Cities: VR, bagaimanapun, ialah spin-off daripada permainan Skylines yang popular yang membawa banyak mekanik terasnya kepada Quest 2. Jangkakan sim pengurusan yang sangat terperinci dengan keupayaan untuk menghidupkan ciptaan anda seperti tidak pernah berlaku sebelum ini.

Ultrawings 2 (April) – PC VR

Selepas kehilangan tetingkap Macnya, versi PC VR Ultrawings 2 kini sedang mencari untuk dilancarkan kadangkala pada bulan April. Kami mengharapkan peningkatan visual pada salah satu permainan VR kegemaran kami pada tahun 2022 setakat ini, dengan lima pesawat berbeza untuk dipandu merentasi banyak misi. Sokongan HOTAS shoulod diharapkan menjadikan ini versi definitif permainan juga.

Requisition VR (April) – PC VR

Pembangun engsel Arcadia kembali dengan permainan survival zombi baharu dengan sokongan koperasi. Fesyen senjata daripada barangan rumah dan bertarung dengan mayat hidup tidak seperti sebelum ini. Ini adalah binaan akses awal permainan sekarang, jadi jangkakan lebih banyak lagi akan ditambah dalam beberapa bulan akan datang.


Dan itulah senarai permainan VR baharu pada April 2022! Apa yang anda merancang untuk mengambil? Beritahu kami dalam ulasan di bawah.

We want to say thanks to the author of this article for this remarkable web content

Permainan VR Baharu April 2022: Semua Keluaran Terbesar


Check out our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/