Permainan Xbox baharu – 24 hingga 30 Oktober

Satu lagi 25 permainan Xbox baharu dikeluarkan minggu depan, termasuk Call of Duty: Modern Warfare II, Gunfire Reborn, Signalis, Frog Detective: The Entire Mystery, dan Mount & Blade II: Bannerlord.

Minggu depan disusun untuk keluaran Xbox baharu. Bermula, kami mempunyai keluaran konsol Mount & Blade II: Bannerlord pada 25 Oktober, diikuti oleh Signalis, Gunfire Reborn dan Frog Detective: The Entire Mystery (semua menyertai Xbox Game Pass dan/atau PC Game Pass) pada 27 Oktober . Kemudian, untuk melihat kami keluar, kami mempunyai yang besar: Call of Duty: Modern Warfare II pada 28 Oktober.

Dari halaman ini, anda boleh melihat senarai pencapaian permainan jika ia telah dikeluarkan, melanggan permainan untuk kemas kini berita, menambahkannya pada senarai hajat anda dan juga mengklik ke Microsoft Store untuk prapesan atau pembelian. Berikut ialah pecahan semua yang akan datang ke dunia Xbox minggu depan. Beritahu kami yang mana antara ini yang anda rancang untuk ambil dalam ulasan!

25 Oktober

Horse Club Adventures 2 – Cerita Hazelwood — Xbox Series X|S, Xbox One

Kanak-kanak Baldi Sampah: Mad Mike and the Quest for Stale Gum — Xbox Series X|S, Xbox One

Miraculous: Rise of the Sphinx — Xbox Series X|S, Xbox One

Paris perlukan hero! Sekali lagi, bandar lampu menghadapi masalah kerana ia menghadapi ancaman baharu—sentimonster paling mengancam yang pernah dicipta akan mengambil alih kawalan! Sambil anda mengambil watak adiwira Ladybug dan Cat Noir yang terkenal di seluruh dunia, anda perlu mendedahkan rancangan jahat yang dibuat oleh penjahat utama Hawk Moth—dan skuasy!

Mount & Blade II: Bannerlord — Xbox Series X|S, Xbox One, Windows

Tanduk berbunyi, burung gagak berkumpul. Sebuah empayar hancur oleh perang saudara. Di luar sempadannya, kerajaan baru muncul. Sarungkan pedangmu, pakaikan baju besimu, panggil pengikutmu dan majulah untuk memenangi kemuliaan di medan perang Calradia.

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef — Xbox Series X|S, Xbox One

Daripada pembangun francais Guns, Gore dan Cannoli datang platformer larian & senjata api 2D baharu: Warhammer 40,000: Shootas, Blood & TEEF! Menerajui pencerobohan Ork, musnahkan bandar sarang dan bunuh bos perang anda! ‘Sekarang kita pergi!

26 Oktober

Escape String — Xbox Series X|S, Xbox One

Escape String ialah permainan teka-teki 2D di mana robot humanoid kecil bangun di dalam serpihan tapak pelupusan sampah di dalam sebuah kilang besar dan akan cuba menerokainya untuk mengetahui siapa dia dan apa yang sedang berlaku.
Permainan ini berdasarkan perspektif: pemain mesti boleh membuat robot kecil melintasi satu siri kawasan, mengira ruang antara robot dan halangan.
Halangan pada mulanya akan menjadi statik, tetapi apabila anda maju ia akan menjadi lebih dan lebih dinamik dan pelbagai. Pada masa ini terdapat 40 tahap, dengan 8 jenis halangan.
Dengan menamatkan tahap dengan bilangan petunjuk minimum yang mungkin (input) dan pada masa yang sama menyediakan arahan ini dalam satu baris (rentetan), “”cip emas”” tahap tertentu akan dibuka kuncinya.
“”cip emas”” akan digunakan untuk membuka kunci kulit baharu untuk robot kami.

Robotri! — Xbox Series X|S, Xbox One

Platformer berasaskan fizik tanpa butang lompat. Berjalan, melompat, memanjat dan parkour dengan mengawal terus setiap kaki robot bayi yang keliru. Beralih daripada kanak-kanak kecil yang bermasalah kepada akrobat berjungkir dalam mod cerita, atau atasi rakan anda dalam mod berbilang pemain lawan!

Temple of Horror — Xbox Series X|S, Xbox One

temple of horror

Melarikan diri daripada makhluk berbahaya yang mengintai dalam gelap, mengelak perangkap maut yang tidak terkira banyaknya dan perlahan-lahan membuka rahsia Kuil Seram sambil bukan sahaja cuba bertahan tetapi untuk mencari jalan keluar dari neraka ini. Adakah anda bersedia?

27 Oktober

Arkanoid: Eternal Battle — Xbox Series X|S, Xbox One

Temui atau temui semula, permainan pemecah blok lambang dalam versi moden sepenuhnya! Elemen klasik daripada francais pasti akan membuat kemunculan semula, dengan wajah yang serba baharu, peraturan baharu, serta kesan baharu, bonus dan ciri! Termasuk, buat pertama kalinya, mod Battle Royale yang dipanggil “”Pertempuran Abadi””.
Dijamin akan mengejutkan pemain veteran!

Detektif Frog: The Entire Mystery — Xbox Series X|S, Xbox One

Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia — Xbox Series X|S, Xbox One

Tahun 50 SM Gaul diduduki sepenuhnya oleh orang Rom. Nah, tidak sepenuhnya. Satu perkampungan kecil Gaul yang gigih masih bertahan melawan penceroboh…

Sertai Asterix & Obelix dalam cerita asal yang serba baharu di… Hibernia! Terokai pengembaraan aksi gila ini dalam mod reban tempatan sehingga 4 pemain!

Brewmaster — Xbox Series X|S, Xbox One

Gunfire Reborn — Xbox Series X|S, Xbox One, Windows

Gunfire Reborn ialah permainan pengembaraan berasaskan tahap yang menampilkan Elemen FPS, Roguelite dan RPG. Setiap peringkat adalah rawak, setiap permulaan semula adalah pengalaman yang serba baharu. Anda boleh bermain permainan secara bersendirian, atau dalam koperasi 2-4 pemain.

Kaiju Wars — Xbox Series X|S, Xbox One

Mainkan filem Kaiju sebagai datuk bandar bandar Floatio, yang ditugaskan untuk menahan kekuatan luar biasa serangan Kaiju dengan tentera (tanpa harapan) yang kalah. Pertahankan bandar anda kerana lima Kaiju yang unik dan dahsyat semakin berkuasa dengan setiap serangan. Malangnya, mereka tidak boleh dibunuh, tetapi boleh diperlahankan dan dipaksa untuk berundur… buat masa ini.

Raksasa bergerak ke arah bangunan terdekat, dan para saintis telah mengira kemungkinan tepat ke mana mereka akan pergi seterusnya. Bina pangkalan tentera korban dan lapangan terbang untuk mengalih perhatian Kaiju. Jika kaedah standard tidak mencukupi, gunakan senjata eksperimen seperti sinar beku dan mengubah mecha untuk mengelakkannya. Atau anda sentiasa boleh meletakkan kereta kebal dan jet di laluan raksasa untuk memperlahankannya (jangan risau, kami mempunyai polisi insurans yang baik). Jika semua usaha anda gagal, jangan malu dan lari! Bersedia untuk mengosongkan makmal menggunakan trak pengangkutan, bot atau kapal terbang apabila Kaiju terlalu dekat.

Main misi dari seluruh dunia sambil anda meneruskan perjuangan menentang Kaiju dalam kempen berasaskan cerita selama 15+ jam. Sepanjang kempen, anda akan berpeluang memperoleh kelebihan dengan unit ACE yang boleh dinaik taraf dan penyesuaian Dek Projek. Uji kecerdasan anda dalam teka-teki taktikal, perintah berpuluh-puluh unit dalam senario berskala besar, dan menangkis serangan berulang dalam misi pertahanan sambil membangunkan bandar anda secara ekonomi. Dan jika anda inginkan lebih banyak lagi, uji kemahiran arahan anda dalam cabaran mingguan!

Paper Cut Mansion — Xbox Series X|S, Xbox One

Saturnalia — Xbox Series X|S, Xbox One

Pengembaraan Seram Survival: bermain sebagai pelakon watak yang meneroka kampung terpencil yang dihantui oleh ritual kuno—tetapi berhati-hati, jalan labirinnya akan berubah setiap kali anda kehilangan semua watak anda. Daripada pencipta FOTONICA, MirrorMoon EP dan Wheels of Aurelia.

Signalis — Xbox Series X|S, Xbox One, Windows

Pengalaman seram bertahan hidup klasik yang berlatarkan masa depan dystopian di mana manusia telah membongkar rahsia gelap. Membongkar misteri kosmik, melarikan diri dari makhluk yang menakutkan, dan mencari kemudahan kerajaan di luar dunia sebagai Elster, seorang juruteknik Replika yang mencari impiannya yang hilang.

Star Ocean The Divine Force — Xbox Series X|S, Xbox One

Bonus prapesanan:
Senjata untuk protagonis yang boleh digunakan dari awal.

-Blutgang Lionheart
Greatsword untuk Raymond
-Menglering Berkelip
Dua bilah untuk Laeticia

Bonus Pembelian Awal:
Pajak yang digunakan semasa bermain permainan mini, Es’owa; juga boleh digunakan sebagai item yang equipable.
Dapatkan bidak anda daripada siri klasik tri-Ace, seperti Profil Valkyrie dan Cerita Radiata!

-Sekeping Permainan / Aksesori: Lenneth
-Sekeping Permainan / Aksesori: Lezard
-Sekeping Permainan / Aksesori: Jack
-Sekeping Permainan / Aksesori: Ridley

——————————————
[Fly Around Areas Freely]
Dalam STAR OCEAN THE DIVINE FORCE, watak bebas bergerak dalam 360° darjah dan berkeliaran di langit.

[Move and explore freely in three dimensions: everything you see can be explored!]
Anda boleh bergerak dalam tiga dimensi sambil terbang mengelilingi persekitaran terbesar yang pernah ada.
Sama ada anda terbang mengelilingi dan meneroka permukaan batu dan bumbung bangunan di bandar, atau melompat dari cenuram untuk memasuki pertempuran dengan lancar, anda akan mendapat lebih kebebasan dari segi pengembaraan dan pertempuran.

[The Fastest and Strongest Action of any in the Series.]
Walaupun permainan akan memberi anda ruang untuk bermain mengikut kehendak anda, skop pertempurannya juga telah berkembang.
Watak boleh menundukkan sejumlah besar musuh dengan serangan pergerakan berkelajuan tinggi, kebolehan istimewa di mana anda boleh lenyap seketika dari hadapan mata musuh anda, dan kemahiran yang boleh membunuh dalam satu pukulan!

Permainan ini akan menampilkan pengalaman pertempuran yang mencabar namun mendebarkan untuk dinikmati sambil bebas melonjak di langit.

28 Oktober

Call of Duty: Modern Warfare II — Xbox Series X|S, Xbox One

Prapesan Edisi Cross-Gen dan mainkan Kempen sekarang*

Prapesan mana-mana edisi digital dan terima:

– Akses untuk memainkan Kempen sekarang*
– Bundle Penghakiman Akhir dan Bundle Operator Khaled Al-Asad – untuk kegunaan segera dalam Call of Duty®: Vanguard dan Call of Duty®: Warzone™**
– Peluang untuk pra-muat permainan sekarang

*Masa bermain sebenar tertakluk kepada kemungkinan gangguan dan perbezaan zon waktu yang berkenaan.

Tangga Charon — Xbox Series X|S, Xbox One, Windows

Dalam permainan misteri seram orang pertama ini, anda berusaha untuk menguburkan masa lalu kerajaan yang zalim. Dapatkan dan musnahkan dokumen yang membongkar rahsia yang terdapat di bawah Oack Grove. Adakah anda akan menemui kebenaran yang menakutkan dan mencari jalan keluar?

Hari Terakhir Lazarus — Xbox Series X|S

Terletak di Eropah Timur pasca-soviet, Last Days of Lazarus mengisahkan tentang seorang lelaki bermasalah, lama terasing, kembali ke rumah zaman kanak-kanaknya selepas kematian ibunya untuk meluangkan masa bersama kakaknya Lyudmila. Tetapi apabila negara di sekelilingnya seolah-olah runtuh, begitu juga realiti itu sendiri, dengan beberapa siri peristiwa yang tidak dapat dijelaskan membawanya pada usaha untuk mengetahui lebih lanjut tentang masa lalu keluarganya yang membimbangkan.

Last Days of Lazarus ialah permainan pengembaraan orang pertama dengan naratif yang kuat, visual yang kaya dan unsur ghaib, banyak diilhamkan oleh Romania pasca komunis, sejarahnya yang bermasalah, lokasi yang menakutkan, kepercayaan agama dan kepercayaan karut yang aneh. Semasa cerita itu terbongkar, anda akan bertemu dengan watak-watak yang dipersoalkan yang versi kebenarannya yang rosak yang anda perlukan untuk menavigasi. Dengan masa lalu yang bermasalah, anda akan bergelut bukan sahaja dengan menyelesaikan misteri yang dibebankan kepada anda tetapi juga dengan mengekalkan sebarang cebisan harapan untuk keselamatan.

Live by the Sword: Tactics — Xbox Series X|S, Xbox One

Live By The Sword: Tactics ialah RPG taktikal sekolah lama dengan idea permainan moden. Berlatarkan selepas kejatuhan tanah, anda mengawal dua beradik yang mesti melintasi kerajaan untuk menghalangnya daripada jatuh kembali ke dalam kegelapan konflik. Mod permainan Pemain Tunggal dan Berbilang pemain tersedia.

Cerita Hantu Kertas: 7PM — Xbox Series X|S, Xbox One

Ikuti pengalaman perkongsian tiga beranak selama sehari semasa bulan hantu dan ketibaan jiran baru yang misteri. Keadaan cepat bertukar gelap kerana apa yang sepatutnya tawaran persahabatan mencetuskan satu siri peristiwa aneh.

Disenyapkan: The House — Xbox Series X|S, Xbox One

Selamat malam di rumah dari mimpi buruk anda!
Ada rancangan untuk hujung minggu? Terdapat tempat yang bagus untuk melarikan diri dari kesibukan bandar dan rutin harian! Kami menjanjikan pengalaman seram dan putus asa yang unik… jika anda terus hidup, sudah tentu.

Sophstar — Xbox Series X|S, Xbox One

Sophstar ialah penembak arked menegak dengan sistem teleport inventif, banyak aksi dan letupan pantas, banyak pergaduhan bos, sistem skor berasaskan risiko/ganjaran!

We wish to thank the writer of this short article for this remarkable content

Permainan Xbox baharu – 24 hingga 30 Oktober


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/