Pesaing Steve berusia 15 tahun dari Jepun menewaskan beberapa pemain terkemuka di The Gimvitational, kini ada yang menggesa agar Steve digantung


Pesaing Steve berusia 15 tahun dari Jepun menewaskan beberapa pemain.webp


Pada hujung minggu lalu ini, acara utama Super Smash Bros. Ultimate — The Gimvitational — telah dihoskan oleh GimR dan Kem Boot Permainan Video yang menjanjikan kumpulan hadiah lebih $34,000. Ini bukan acara besar biasa walaupun kerana pemain perlu dijemput untuk bertanding. 16 yang dijemput ialah FaZe|Sparg0, Moist|Light, Moist|Kola, TSM|Tweek, Liquid|Riddles, SPG|Asimo, PG|Marss, BC|Cosmos, FTG|Acola, NVR|Yonni, Larry Lurr, Gackt , CVLY|Jin, Chase, UA|Ferps dan Loaf.

Acola, pesaing Steve berusia 15 tahun, telah membuktikan dirinya sebagai pengguna Steve terbaik di pelbagai acara Ultimate Super Smash Bros. yang telah diadakan di Jepun sepanjang 2022. Walaupun begitu, nampaknya tiada siapa yang cukup bersedia untuk keganasan iaitu Steve Acola di The Gimvitational.

Semasa acara itu, Acola akhirnya menurunkan beberapa nama besar seperti Mars, Riddles dan Light — pengguna terbaik Zero Suit Samus, Terry Bogard dan Fox McCloud. Sepanjang larian Acola, dia terpaksa menumbangkan semua pemain raksasa ini.


Acola juga mempunyai perlawanan semula menentang pemain Jepun Asimo. Terutama, Asimo dikatakan sebagai pengguna Ryu terbaik di dunia apabila ia berkaitan dengan Super Smash Bros. Ultimate.


Konfrontasi besar akhir Asimo dan Acola di Kagaribi 7 (768 peserta) akhirnya menjadi set legenda yang Acola akhirnya menang pada bulan Mei. Set itu sangat ketara sehingga ia juga digesa Klik Burgundy untuk menghasilkan seni peminat yang memberi penghormatan kepada seni kotak Street Fighter Alpha 2.Walaupun kejohanan bertindan di The Gimvitational, Acola tidak dapat dihentikan. Dia akhirnya mengalahkan setiap pemain yang dia temui tanpa pernah menjatuhkan satu set.


Kejayaan Steve baru-baru ini di jurusan Super Smash Bros. Ultimate telah mula menarik perhatian masyarakat. Walaupun watak itu tidak dilihat sebagai sangat kuat pada pelepasan awalnya, beberapa pemain membincangkan kemungkinan berpotensi mengharamkan pejuang ini.
Steve memainkan permainan yang sangat berbeza daripada senarai pemain lain. Untuk benar-benar berjaya, dia perlu mengumpul sumber yang kemudiannya boleh digunakan untuk menaik taraf peralatannya, memperbaiki kerosakan keseluruhan dan ketukan baliknya.


Satu pukulan daripada wakil Minecraft biasanya akan menyebabkan pihak lawan mengambil antara 40% dan 100% kerosakan bergantung pada keadaan. Malah sebelum dia dapat menaik taraf menjadi senjata yang optimum, keupayaannya untuk mendapatkan kerosakan melalui kombo adalah antara yang terbaik dalam permainan.


Memandangkan Steve benar-benar boleh membina tembok antara dirinya dan lawan untuk memperuntukkan dirinya masa yang diperlukan untuk mengumpul sumber, permainan kadang-kadang boleh dibuat menjadi terhenti yang pelik. Ia masih awal dalam “Steve meta,” tetapi rasanya seperti banyak watak tidak mempunyai alat yang betul untuk memecahkan dinding dengan selamat atau menekan Steve dalam situasi ini.


Tidak perlu diperkatakan, watak yang tidak biasa ini menubuhkan dinding memaksa senario di mana pihak lawan sama ada membenarkan masa untuk pengumpulan sumber secara percuma atau mereka mesti secara melulu memaksa masuk. Sama ada situasi kelihatan sangat memihak kepada Steve.


Versi 13.0.1 dikatakan sebagai kemas kini terakhir untuk Super Smash Bros. Ultimate yang akan memperkenalkan pelarasan keseimbangan kepada permainan. Ini bermakna sudah terlambat untuk memperkenalkan mana-mana nerf kepada mana-mana watak yang mungkin dianggap sebagai masalah oleh komuniti Smash.


Suka atau tidak, versi Steve ini mungkin berada di sini untuk kekal dalam Super Smash Bros. Ultimate. Kami perlu memerhatikan untuk melihat penyesuaian atau keputusan yang dibuat berkenaan dengan pangkalan pemain Steve by Smash Ultimate.

We wish to thank the writer of this article for this remarkable content

Pesaing Steve berusia 15 tahun dari Jepun menewaskan beberapa pemain terkemuka di The Gimvitational, kini ada yang menggesa agar Steve digantung


You can find our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/