Pixel Buds Pro Google dan produk Nest terpilih mendapat potongan $50 hari ini di Wellbots

Anda rasa itu? Hari ini hari Jumaat, dan sudah tiba masanya untuk menikmati suasana yang baik di hujung minggu. Wellbots sedang mendiskaun sekumpulan teknologi hebat daripada Google, termasuk Pixel Buds Pro, Nest Audio, Nest Hub Max dan Nest Hub dan Nest Mini terkini — dan terus terang, semuanya hebat.

Yang pertama adalah yang cemerlang Google Pixel Buds Pro, sepasang fon telinga wayarles dengan pembatalan hingar aktif dan mikrofon yang boleh melawan angin kencang feri NYC. Sekarang hingga 29 Oktober, mereka sudah dijual pada harga terendah sepanjang masa $149.99 di Wellbots apabila anda menggunakan kod promosi VER50 semasa pembayaran, yang mengurangkan $50 daripada harga biasa mereka sebanyak $199.99. Pixel Buds Pro ialah fon telinga yang ideal jika anda baru sahaja mendapat telefon Pixel 7, kerana ia menawarkan kualiti bunyi yang hebat dan integrasi yang ketat dengan Google Assistant, membolehkan mereka membaca mesej anda dengan lantang semasa anda menerimanya dan melakukan tindakan berguna yang lain. Mereka juga datang dalam warna yang menyeronokkan seperti kuning, biru muda dan oren — yang semuanya ditawarkan dengan tawaran ini.

$149.99

Pixel Buds Pro Google ialah fon telinga pertama syarikat yang menyertakan pembatalan hingar aktif. Tetapi itu bukan satu-satunya perkara yang menjadikan mereka tunas terbaik Google lagi: Pixel Buds Pro menggabungkan bunyi yang mengagumkan, hayat bateri yang hebat dan keselesaan yang baik — semuanya tanpa masalah sambungan model terdahulu. Gunakan kod VER50 di Wellbots dengan potongan $50 sehingga 30 Oktober.

Google padat lagi hebat Pembesar suara pintar Nest Audio dijual pada harga $49.98 sahaja di Wellbots apabila anda menggunakan kod VER50 semasa pembayaran, penjimatan anda $50 pada harga biasa $99.98. Audio Nest sudah pun bernilai berbaloi pada harga biasa, menawarkan kualiti audio yang mengagumkan untuk kedudukannya yang kecil, walaupun pada harga yang rendah ini, anda boleh mendapatkan dua daripadanya pada harga satu dan memasangkannya dalam mod stereo. Sudah tentu, anda perlu melaraskan volum masing-masing secara bebas terima kasih kepada tuntutan mahkamah, tetapi undang-undang tidak boleh menghalang pembesar suara ini daripada menjadi pintu masuk yang berguna untuk memanggil Pembantu Google dalam bilik pilihan anda (walaupun jangan katakan jangan sekali-kali dalam dunia tindakan undang-undang dan antitrust). Baca ulasan kami.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

$49.98

Audio Nest Google menawarkan kualiti bunyi yang lebih baik daripada Google Nest Mini, dan gandingan dua dalam stereo boleh memberikan pengalaman yang lebih baik sambil menjejak lagu kegemaran anda. Gunakan kod VER50 di Wellbots dengan potongan $50 sehingga 30 Oktober.

Jika anda mahukan pembesar suara berkuasa Google Assistant di rumah anda untuk perubahan besar, versi terbaru yang kecil Nest Mini hanya $20 di Wellbots apabila anda menggunakan kod VER29 untuk menjimatkan $29. Pembesar suara kecil ini boleh dimuatkan di mana-mana sahaja atau bahkan dipasang pada dinding untuk mengelakkan penggunaan ruang kaunter atau meja yang berharga. Versi gen kedua ini telah meningkatkan kualiti bunyi berbanding pendahulunya, walaupun ia mungkin tidak akan menjadi kaedah pilihan anda untuk mendengar muzik. Ciri terbaiknya dikuasakan oleh Google Assistant, yang memberikan anda akses kepada pelbagai arahan suara untuk mengawal rumah pintar yang disambungkan dengan Google dan memberikan anda maklumat berguna, termasuk cuaca dan perkara yang terdapat pada kalendar anda pada hari itu. Baca ulasan kami.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

$20

Nest Mini ialah pembesar suara pintar Google yang paling kecil dan ia boleh membawa Google Assistant ke hampir mana-mana kawasan rumah anda. Anda juga boleh melekapkannya ke dinding anda tanpa perkakasan tambahan. Gunakan kod VER29 di Wellbots dengan potongan $29 sehingga 30 Oktober.

Daripada pembesar suara pintar yang kecil kepada paparan pintar yang kecil, versi terkini Google Nest Hub dijual di Wellbots pada harga $49.99 apabila anda menggunakan kod tersebut VER50. Ini adalah semurah paparan tujuh inci ini, dan ia merupakan tetingkap hebat ke dalam album kongsi Google Photos anda yang turut membenarkan kemas kini berita yang mudah dibaca, laporan cuaca dan banyak lagi. Ia mempunyai beberapa ciri penjejakan tidur yang agak masak, tetapi ia menghasilkan paparan pintar yang berguna namun padat yang sesuai di kebanyakan bilik dan menyediakan akses kepada Google Assistant. Baca ulasan kami.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

$49.99

Nest Hub generasi kedua ialah paparan pintar Google yang terkecil, dengan skrin sentuh tujuh inci yang boleh menyesuaikan diri secara automatik kepada pencahayaan di dalam bilik anda. Apa yang baharu dalam versi terkini ialah keupayaannya untuk menjejaki corak tidur anda secara automatik dengan cip radar Solinya. Gunakan kod VER50 di Wellbots dengan potongan $50 sehingga 30 Oktober.

Terakhir di geladak untuk tawaran Google ini ialah anak besar Nest Hub Maks. Anda boleh dapatkan Paparan pintar 10 inci Google dengan bunyi yang memenuhi bilik dan kamera web menghadap ke hadapan untuk terendah sepanjang masa $159 di Wellbots dan bukannya $229 apabila anda menggunakan kod VER70 semasa checkout. Ia berfungsi hebat sebagai bingkai foto digital untuk Google Photos sama seperti Nest Hub yang lebih kecil, tetapi anda mendapat paparan yang lebih besar dan kamera terbina dalam untuk panggilan video. Selain itu, skrinnya yang lebih besar menunjukkan kepada anda lebih banyak maklumat sekaligus dan memberikan akses mudah kepada kawalan rumah pintar yang meluas. Anda juga boleh bercakap dengan Google Assistant dengan hanya melihatnya terima kasih kepada kemas kini perisian terkini. Baca ulasan kami.

Google Nest Hub Max

$159

Nest Hub Max mempunyai skrin 10 inci dan kamera bersepadu untuk membuat panggilan video. Ia ialah paparan pintar Google Assistant yang terbesar dan paling lengkap. Gunakan kod VER70 di Wellbots dengan potongan $70 sehingga 30 Oktober.

Kini untuk tawaran rumah pintar yang tidak eksklusif Google-centric. Verizon menjual versi berwayar multiplatform Loceng pintu video Arlo hanya $88 (kira-kira $62 diskaun). Loceng pintu ini sesuai untuk seseorang yang tidak mahu berasa terkunci sepenuhnya dalam satu platform rumah pintar, kerana ia berfungsi dengan Google Home, Apple HomeKit dan Amazon Alexa. Ia merakam video praroll supaya anda mempunyai rakaman pelawat berjalan ke pintu dan pemberitahuan tiba ke telefon anda seperti panggilan dan bukannya sepanduk timbul. Tawaran ini adalah pada versi berwayar, dan ia hampir dengan harga rendah sepanjang masa, walaupun perlu diingat langganan $2.99 ​​sebulan diperlukan untuk menggunakan ciri terbaiknya. Baca panduan membeli loceng pintu video kami.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

$88

Loceng pintu video berwayar Arlo menawarkan keserasian Google Home dan Apple HomeKit. Ia juga mempunyai rakaman video praroll untuk menangkap apa yang berlaku sebelum pelawat membunyikan loceng anda.

Versi 2021 daripada Apple TV 4K tidak lama lagi mungkin akan digantikan dengan versi 2022 yang baru diumumkan, tetapi sementara itu, versi model gen terakhir dijual pada harga terendah baru $99.99 ($80 diskaun) di Amazon. Peranti penstriman Apple adalah salah satu yang terbaik yang boleh anda beli, dengan spesifikasi hebat di seluruh papan seperti sokongan HDMI 2.1 dan Wi-Fi 6, walaupun kelemahan terbesarnya ialah harganya yang tinggi. Harga urus niaga semasa menjadikannya tidak perlu jika anda mahukan peranti penstriman dengan banyak kuasa kuda, yang boleh bertahan lebih daripada beberapa tahun tanpa mula berasa lesu dan ketinggalan zaman. Versi yang akan datang akan mempunyai alat kawalan jauh yang disemak semula yang mengecas melalui USB-C dan naik taraf kepada HDR10 Plus untuk julat dinamik yang dipertingkatkan, tetapi model 2021 adalah lebih daripada mencukupi jika anda tidak perlu menjadi canggih.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

$99.99

Apple TV 4K generasi terakhir menempatkan pemproses A12 Bionic dan menampilkan prestasi yang lebih pantas dengan sokongan HDMI 2.1, Wi-Fi 6 dan Thread.

Akhir sekali, kami mempunyai beberapa tawaran untuk anda, pemain yang dihormati. Eneba menawarkan a $100 kad hadiah digital ke PlayStation Store untuk $80.24 ($19.76 diskaun) apabila anda menggunakan kod diskaun PSN100US semasa checkout. Tidak banyak yang boleh diperkatakan di sini selain ia seperti mendapat diskaun pada permainan digital atau DLC pilihan anda untuk PlayStation 5 atau PS4 — yang sesuai dengan masa dengan Dewa Perang Ragnarök hampir.

Juga, untuk anda pemain Xbox atau PC, Eneba menawarkan tiga bulan Xbox Game Pass Ultimate untuk $22.16 ($22.83 diskaun) apabila anda menggunakan kod promosi UltimateX3 semasa checkout. Langganan Game Pass Ultimate memberi anda akses kepada sekumpulan permainan baharu dan lama untuk dimainkan sama ada pada konsol Xbox atau PC, termasuk keluaran satu hari.

Kedua-dua tawaran di Eneba ini akan berlangsung sehingga 7AM ET pada hari Isnin, 24 Oktober. Perlu diingat bahawa harga Eneba boleh berubah-ubah sebanyak beberapa dolar atau sen, kadangkala pada asas minit ke minit.

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

$80.24

Kad hadiah untuk PlayStation Store Sony bagus untuk semua jenis tajuk, alat tambah dan kandungan yang boleh dimuat turun. Ia biasanya dijual dalam nilai $10, $25, $50 dan $100. Eneba menjual kad hadiah digital $100 dengan harga $80.24 apabila anda menggunakan kod PSN100US sehingga 7AM ET pada 24 Oktober.

Gambar Xbox Series X, menunjukkan butang kuasa dan bolongnya.

$22.16

Xbox Game Pass Ultimate menawarkan akses kepada lebih daripada 100 permainan, termasuk azab, Gear 5, Halo Infiniti, dan banyak lagi, yang boleh anda mainkan pada konsol Xbox atau PC yang disokong. Eneba menjual keahlian tiga bulan dengan harga $22.16 apabila anda menggunakan kod UltiX3 sehingga 7AM ET pada 24 Oktober.

Pembetulan 21 Oktober, 4:01PM ET: Kad produk dalam siaran ini pada mulanya merujuk kepada Apple TV 4K 2021 sebagai model “terkini”, apabila ia kini merupakan versi gen terakhir. Kami menyesali kesilapan itu.

We want to say thanks to the author of this article for this amazing material

Pixel Buds Pro Google dan produk Nest terpilih mendapat potongan $50 hari ini di Wellbots


Check out our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/