Pixel Watch 2 Akan Sangat Manis

Produk Google generasi pertama. Saya tidak akan mengatakan mereka sentiasa mempunyai masalah, tetapi banyak kali, mereka mempunyai masalah. Ini bukan perkara Google semata-mata, tetapi perkara industri teknologi secara umum. Banyak kali, produk memerlukan satu atau dua lelaran selepas pelancaran awal untuk benar-benar didail masuk. Saya tidak mengatakan ini akan berlaku untuk masa hadapan Jam Tangan Pixeltetapi ia mungkin akan menjadi kes untuk Pixel Watch.

Terdapat keseronokan umum yang menyelubungi Pixel Watch, namun, laporan dan kebocoran mengenai peranti itu tidak membantunya. Google masih belum mengesahkan banyak spesifikasi untuk peranti itu, meninggalkan kami dengan khabar angin sahaja. Salah satu khabar angin itu ialah kemasukan Exynos 9110 berusia 4 tahun, cip yang sama pertama kali ditemui dalam Galaxy Watch. Terus terang, berita itu agak membimbangkan apabila ia mula-mula melanda web. Bagaimanapun, menurut a laporan yang lebih baru, bahawa Exynos 9110 akan digabungkan dengan pemproses bersama yang sepatutnya membantu mencipta pengalaman jam pintar yang lebih baik. Adakah itu mengubah kemungkinan fakta bahawa kami mempunyai cip berusia 4 tahun yang menjana kuasa boleh pakai ini? Tidak sedikit pun.

Nampaknya Google akan membincangkan penciptaan dan pembangunan peranti ini sebaik sahaja ia dilancarkan yang akan memberikan gambaran tentang mengapa mereka memilih 9110, tetapi untuk lelaran kedua, saya menjangkakan Google menggunakan silikon yang lebih baharu. Apabila orang ramai membelanjakan wang hasil titik peluh mereka, mereka mungkin mahukan komponen terkini dan hebat. Jika Pixel Watch dilancarkan dengan isu prestasi, harapkan Pixel Watch 2 menanganinya.

Pada mungkin nota yang lebih peribadi, saya fikir sistem jalur proprietari untuk Pixel Watch adalah idea yang mengerikan. Saya akan keluar secara besar-besaran dan meramalkan bahawa Google akan menggunakan reka bentuk jalur keluaran cepat standard dengan Pixel Watch 2. Sebab saya tidak mengambil berat tentang sistem jalur Pixel Watch adalah agak mudah dan ia datang kepada pilihan. Telah dilaporkan bahawa Google akan melakukannya menawarkan banyak pilihan untuk pembeli, tetapi menggabungkan sistem pelepasan cepat dengan lug pada peranti membuka pilihan daripada berpuluh-puluh (mungkin ratusan) kepada ribuan. Pada bila-bila masa kami mempunyai sistem proprietari dengan pembuat aksesori perlu mencipta produk khusus bermakna pengguna perlu membelanjakan lebih banyak wang. Ia tidak mesra pengguna dan ia adalah cara pemikiran Apple, sesuatu yang saya fikir Google harus sentiasa cuba elakkan. Kami mahu jam tangan ini boleh diakses dan mampu memanjangkan personaliti seseorang hingga ke pergelangan tangan. Itu lebih mudah apabila kami membenarkan pemilik menukar tali mereka kepada apa sahaja yang mereka mahu, tidak mungkin dengan sistem proprietari.


Kami tidak tahu jenis penambahbaikan yang perlu dilakukan oleh Google dari tahun ke tahun sehingga kami mempunyai Pixel Watch di pergelangan tangan kami. Walau bagaimanapun, ia sentiasa menjadi pertaruhan yang munasabah bahawa produk generasi pertama seperti ini akan dilancarkan dengan pepijat atau sesuatu yang perlu diubah suai. Saya rasa saya tidak akan bersedia untuk menawarkan keputusan yang benar pada peranti ini sehingga Google mempunyai masa untuk mengeluarkan beberapa kemas kini perisian dan menyediakan penalaan perisian yang diperlukan. Jika anda seorang yang sangat bergantung pada gelombang pertama ulasan produk, saya menggesa anda untuk bertenang, walaupun pengulas tidak berpuas hati dengan peranti tersebut. Berikan Google sedikit masa untuk melakukan sebarang tendangan, iaitu, jika ada. Selalunya mungkin Google mengeluarkan perkara ini dan ia adalah sempurna, tetapi ayuh, ini Google yang kita bincangkan.

Dengan semua perkara ini, saya akan membeli Pixel Watch sebaik sahaja ia bersedia untuk prapesanan dan saya harap ia adalah segala-galanya yang kami tunggu-tunggu. Saya kekal optimistik, tetapi saya juga seorang realis yang telah cukup lama dalam industri ini untuk mengetahui bagaimana perkara seperti ini biasanya berlaku.

We wish to thank the writer of this post for this outstanding material

Pixel Watch 2 Akan Sangat Manis


Our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/